GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 64

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,8K
Sayfa
64/102
GGalatasaray31Antalyaspor2 Ekim
Kadro kalitesi düşük olunca gaz taraftar vs. bir noktadan sonra işe yaramıyor. Maç içinde şansa kalıyor iş büyük ölçüde. İşler ters gittiğinde maçı çevirmek zor oluyor.

sneijder ve bruma üretecek eren atacak baska opsiyon yokki oyun icinden.
bu kadroda bekler is yapmaz orta sahadakiler gol atmaz yasin kötü.
duran topta balta veya chedjou atabilir belki

JOR'u 1 maglubiyet sonrasi nasil idam edelim büyük taraftar? Asalim mi keselim mi simdiden belirleyelim de sonra sIkIntI olmasin.
Kendi evinde lig sonuncusunu yenemezsen idam edilirsin bu kadar basit. Hoca resmen kadro değişikliği için mağlubiyet bekliyor. Sen bu kafada olursan başını yerler. Hoca hala daha bile bile lades diyor.

Selçuk, sabri ve yasin çıkıp cavanda, joshue ve podolski yi almalı. Sneijder selçukun yerine 8 numaraya geçer.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin gibi futboldan anladigini ifade eden bir adamin JORun tercihlerini begenip destek istemesi cok garip. Ya futboldan anlamiyorsun ya da trolluyorsun. Sezon basindan beri yaptigi tek dogru is 45. dk. da Selcugu cikarmasi oldu. Ne oyunu okuyabiliyor ne dogru 11 cikartiyor
Ben destek ciktigimi söyledim mi? Ben sizin hepinizden önce 3 haftadir Yasin Sabri oynamaz diyorum.

Böyle sacma sapan 3-4 maglubiyetler ile her sene teknik adam degistirilmez. Yillardir yapiyoruz bunu ne b.k elde ettik? Hatalari var, ama bana gelip derbilerde Umut'u sag kanat kullanan Terim demeyin bir kere.

Bruma, ilk yarıda rakiplerini tam 6 kez çalımla geçmeyi başardı ancak skor üretemedi.

Selçuk geçen sezondan bile daha kötü.
Hep dibe doğru gidiyor performansı.
De Jong sakat olmasa yedek kalacak ama o yokken bile oynamasın. Yemin ediyorum Birhan daha iyi oynar bu çöpten.

Ben destek ciktigimi söyledim mi? Ben sizin hepinizden önce 3 haftadir Yasin Sabri oynamaz diyorum.

Böyle sacma sapan 3-4 maglubiyetler ile her sene teknik adam degistirilmez. Yillardir yapiyoruz bunu ne b.k elde ettik? Hatalari var, ama bana gelip derbilerde Umut'u sag kanat kullanan Terim demeyin bir kere.

E napalim o zaman ? 3. mu olalim bu sene? Su takim sana sampiyonluk icin umit veriyorsa bir daha alintilamam.

Geri
Üst Alt