GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 62

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,8K
Sayfa
62/102
GGalatasaray31Antalyaspor2 Ekim
terim denen kebabci tayfa turlemis burda yine . Sizin gibi tarftara yaziklar olsun. Puan kaybetsek orgasm olacak Tayfa iste. Yeterki o hain gelsin .
gören diyecek kötü oynuyoruz. Golu sabrinin yuzunden yedik. Baska ataklari yok

Sneijder elestirileri gayet yerindedir . Ben bir adama senelik 4,5 milyon euro bagliyorsam ondan saga sola pas dagitmaktan fazlasini beklerim , elbette sabri gibi yasin gibi kazmalardan fazlasini beklerim

elalemin dun gelmis delgado su takimi 90 artida kurtariyorsa , bizimkinin 2 puanli lig sonuncusu antalyaya 45 dakikada sutu yoksa ben sneijder e de laf ederim , yerine messi de alinsa ederim .

bana ismi degil katkisi lazim , 1,5 sezondur ismi ile idare ediyor , golu gectim sutu yok . O zaman neden veriyorum 4,5 ben bu arkadasa , veririm 1 , oynatirim kiytirik bir adam . Herhalde antalyadan fark yemem oyle yapsam

oyunu degistirsin ben de gorusumu degistireyim , her hafta bekliyoruz ki bir ekstra yapsin

bekleriz sorun yok
Delgado kim mac izlemeden yorum yapiyorsun biryerinden

Bu gargamel Serhatin genelde dedikleri tutar. Gidisat cok net. Bu rikirink bu sekilde devam ederse Ocagi goremez. Fatih Hocamda milli takimdan sutlanmasi yakindir. Taslar oturuyor yerine

Takım ruhsal bir çöküntü içerisinde gibi , kimse maça konsantre değil

öylesine çıkmışllar oynuyor gibiler

Yok abicim ilk haftalar bizi umutlandirdi, ama kayseri macinda anlamaliydik ki bu takimla hele o defansla olmaz bisey. Bruma, Eren, Tolga, Muslera hatta zorlarsan Sneijder kalmali. Gerisi direk yedeklere ya da aut

Sent from my Washingmachine with Tapatalk
Aynen defansa takviye yapmadı büyük yönetim

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikinci yari maci cevirsek bile bu defans hatti ile bu is olmaz.2 dk da 2 gol yiyen,rakibin ilk ataginda golu yediren defansla cacik olmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
renkdaş tek problem defans olsa eyvallah da kendi sahasında pozisyona giremeyen rakip kaleye gidemeyen bi galatasaray var sahada. neresinden tutsan takım elinde kalıyor

Bu takımı ayakta tutan Tolga imiş meğer. Böyle rezalet bir futbol görmemiştim uzun zamandır. Tolga da yokları oynayınca takımın ne mal olduğu ortaya çıktı. Eh o da tek başına bir yere kadar. Bütün orta sahanın yükünü bir adama yüklersen eninde sonunda patlar. Nerede bu Selçuk efendi? Ne iş yapar ne işe yarar kıçını rakibe dayayıp faul almaktan başka? Sarbi ne işe yarar yasin ne işe yarar? Şu adamları zamanında kes dedik işte hoca! Sen de aynı hataya düştün. Bu adamlar senin de başını yiyecekler.

Defansa Uzun boylu kafa vuran bir defans lazım.Bjk'deki Marcelo gibi örneğin.O adam çok iyi defans değil ama sırf kafa toplarını alması takımı çok rahatlatıyor.

Geri
Üst Alt