Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
Sinan oynasın Poldi riske edilmemeli daha yeni cikti sakatliktan.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Delgado kim mac izlemeden yorum yapiyorsun biryerindenSneijder elestirileri gayet yerindedir . Ben bir adama senelik 4,5 milyon euro bagliyorsam ondan saga sola pas dagitmaktan fazlasini beklerim , elbette sabri gibi yasin gibi kazmalardan fazlasini beklerim
elalemin dun gelmis delgado su takimi 90 artida kurtariyorsa , bizimkinin 2 puanli lig sonuncusu antalyaya 45 dakikada sutu yoksa ben sneijder e de laf ederim , yerine messi de alinsa ederim .
bana ismi degil katkisi lazim , 1,5 sezondur ismi ile idare ediyor , golu gectim sutu yok . O zaman neden veriyorum 4,5 ben bu arkadasa , veririm 1 , oynatirim kiytirik bir adam . Herhalde antalyadan fark yemem oyle yapsam
oyunu degistirsin ben de gorusumu degistireyim , her hafta bekliyoruz ki bir ekstra yapsin
bekleriz sorun yok
Aynen defansa takviye yapmadı büyük yönetimYok abicim ilk haftalar bizi umutlandirdi, ama kayseri macinda anlamaliydik ki bu takimla hele o defansla olmaz bisey. Bruma, Eren, Tolga, Muslera hatta zorlarsan Sneijder kalmali. Gerisi direk yedeklere ya da aut
Sent from my Washingmachine with Tapatalk
Az kaldi fatih hocam onumuzdeki maclardan sonra milli takimi birakacak
renkdaş tek problem defans olsa eyvallah da kendi sahasında pozisyona giremeyen rakip kaleye gidemeyen bi galatasaray var sahada. neresinden tutsan takım elinde kalıyorIkinci yari maci cevirsek bile bu defans hatti ile bu is olmaz.2 dk da 2 gol yiyen,rakibin ilk ataginda golu yediren defansla cacik olmaz
terim denen kebabci tayfa turlemis burda yine . Sizin gibi tarftara yaziklar olsun. Puan kaybetsek orgasm olacak Tayfa iste. Yeterki o hain gelsin .
gören diyecek kötü oynuyoruz. Golu sabrinin yuzunden yedik. Baska ataklari yok