GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 5

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
89,7K
Sayfa
5/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
yasin zaten koşmazsa oynayamayacağını biliyor..Hani sinan ne yaptıda haftalardır yedek anlam veremiyorum yasini izliyorum kaç maçtır ruh gibi bir adam...

Ruh gibi olduğuna katılmıyorum. Açıkçası asıl ruh gibi olan hazırlık döneminde bir yerleri kalkan Sinan ve gol anları dışında Podolski.

Yasin sadece yetenekli olup oyun vizyonu olmayan biri. 1 olumlu iş yapıyorsa devamı gelmiyor mesela aynı pozisyonda.

Acayip kolay fikstürleri var.Öyle böyle değil.Ligin en formsuz veya kötü takımlarıyla deplasmanda oynayıp onları geçerler bi şekilde.Güçleri bize yetmedi ama anadolu takımlarını rahat yenebilirler ki Rize de çok formsuz Kayseri de çok kötü.Hadi dünkünü es geçebilirim ama Kayseriyle berabere kalmanın izahı yok
Gençler (D)
Başak
Fener (D)
Bursa
Osman (D)
Konya (D)

Devre arasına kadar zor maçlarımız olarak göze çarpıyor. Rakiplere göre ligin ikinci yarısında daha avantajlıyız ama şuradan iyi bir şekilde çıkmak lazım.

Bjk farkli bi grupta falan heralde.bu takimlarla oynamiyacagina gore oyle olmali

Haftaya da kazanırsak 6 haftada 4 puan kaybı ortalamada iyi.Sezon sonuna vurursak 22-23 puan kayıp demektir ki gayet iyi ama fikstürümüzün en rahat kısmı burasıydı.Bundan sonraki fikstür çok daha zorlu.Yani bundan sonraki 6 maçta 5-7 arası puan kaybı olması muhtemel.Daha da yükselirse sıkıntı olur.Bu düzeyde kalırsa da takım raya giyer.12 hafta sonunda 27-28 puan yaparsak süper olur

Muslera
Cavanda Serdar Hakan Carole
Tolga De Jong
Podolski Sneijder Bruma
Eren

Cenk - Semih - Linnes - Selçuk - Sinan - Yasin - Sightorson​

Bu 11 hazır olduğu gün ligde ezer geçeriz yeter ki sakatlar iyileşsin, bence bu periyotu Kayseri beraberliği hariç iyi geçtik, tam takım olana min. kayıpla gitmeliyiz, diğerlerinin malları ortada bizde daha bu ligin en iyi bitiricisi Podolski dönecek, Ligin en iyi yerli stoperi Serdar dönecek, Ligin en sert oyuncusu De Jong dönecek, Ligin en hızlı beki Cavanda dönecek, Ligin en iyi press yapan santraforu Kolbeinn dönecek, Semih tekrardan form yakalayacak, diğerlerinde bu denli bir katkı durumu yok malazemeleri bu, bu yüzden ligin favorisiyiz.

Son düzenleme:
Gençler (D)
Başak
Fener (D)
Bursa
Osman (D)
Konya (D)

Devre arasına kadar zor maçlarımız olarak göze çarpıyor. Rakiplere göre ligin ikinci yarısında daha avantajlıyız ama şuradan iyi bir şekilde çıkmak lazım.

Fener bu haldeyken keşke dünkü maçı fenerle yapsaydık.Bir an önce o maçın oynanması bizim avantajımıza.Gençlerbirliği maçı çok zor olacak.Bizim osmanlı maçı ilk yarının sonuna denk geliyor.Şuanda oynasaydık kesin puan kaybı derdim ama o kadar maç oynayacaklar ve bizimle oynadıklarında ben düşüşe geçeceklerini düşünüyorum.İçeride kesinlikle belediyeyi ve bursayı yenip altımıza almamız lazım ki patronun kim olduğunu anlasınlar.En zor deplasman g.birliği bence.Karabük,osmanlı ve g.birliği ligin en hazır takımları.Biz ikisiyle oynamış olacağız.Şanssızlık işte bu.Fener hiç biriyle oynamadı haftaya oynayacak.Beşiktaş da sadece karabükle oynadı

Son düzenleme:
Gençler (D)
Başak
Fener (D)
Bursa
Osman (D)
Konya (D)

Bu ne ya habire üst üste deplasman oynuyoruz sakami bu ?

Nasi bi kafa yasiyonuz suan anlamiyorum. Bu takimlarla herkes oynamiyomu arkadas. Pesimist bi bjk sempatizani bir konu atti pesinden gidiyonuz badembiyiklinin

Geri