GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 12

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90K
Sayfa
12/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Bence Podolski oynamasin.

Bu mactan sonra Milli maclar icin ara var. O sürede kondisyon icin yükleme yapsin ve sapasaglam geri dönsün.

umarım oynatmaz oynatacaksada 70 den sonra alsın oyuna zaten bizim hocamız pek oyuncu değiştirmiyor.
İlk 11 baslatmasın ben kadroda olduğunu bile simdi öğreniyorum :D milli maçtan sonra gelsin oynasın...renkdaş.

CtVzeYEXYAEEApW.jpg

umarım oynatmaz oynatacaksada 70 den sonra alsın oyuna zaten bizim hocamız pek oyuncu değiştirmiyor.
İlk 11 baslatmasın ben kadroda olduğunu bile simdi öğreniyorum :D milli maçtan sonra gelsin oynasın...renkdaş.

Bence ilk 11 oynamaz ancak sonradan girer diye düsünüyorum ama Cavanda ilk 11 oynasin artik.

poldi ve cavanda ilk 11de olacaklarmis sabri ye yasin out

Cavanda tamam oynasin zaten ama Podolski icin daha erken. Güclensin de 100% fit dönsün.

@Nejat Can şehirde hayat nası? Galatasaray maçından beklentileri canlı canlı aktarman üzere açtım cezanı.
Hergün için bir rapor bekliyorum senden

Dünyanın sayılı şehirlerinde hayat nasılsa antalyada'da öyle :D.Maça gelecek olursak 07 gençlik'te aşırı fanatik bir arkadaşım var her maça gider deplasmanlarda dahil.Bu sene antalya dışında maçlara gitmeme kararı aldı takımdan umudu yok.

Bence Podolski oynamasin.

Bu mactan sonra Milli maclar icin ara var. O sürede kondisyon icin yükleme yapsin ve sapasaglam geri dönsün.
Bende böyle düsünüyorum

Sanki biraz acele olur gibi geliyor bana

Hem Yasin o kadarda berbat oynamadi aslinda en azindan mücadele ediyor

macin gidisatina göre podolski ikinci yari veya skor iyi ise son yirmi dakika alinabilir

Ah nerde o sans :D Yok ya onlardan 4-5 lig asagida oynuyorum ben :asd:

Gladbach II 14/15 de birinci olup playoff da 3.lige cikma sansini kacirmisti. Belki bu sene cikarlar bakalim :D

Onun 4-5 alt ligini maçkolikte bile bulamayız :D yine playoff oynarsınız da çıkar mısınız bilemiyorum.Unterhaching çok iyi bu sene.Onlar yüzde 90 çıkar çıkarlar 3.lige ama sizi bilemiyorum :D

Muslera
Cavanda
Chedjou
Balta
Carole
De Jong
Tolga
Sneijder
Bruma
Sinan
Derdiyok

YEDEKLER :