GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 13

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90K
Sayfa
13/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
Arkadaşlar Fenerbahçe passoligi ile Galatasaray maçına gidilmesinde herhangi bir sorun oluyor mu? Sadece derbilerde gidilmiyordu değil mi?

Kus musun?

:asd22:

Eger tukenmezse biletler, diger passoliglere satis basliyor diye biliyorum
Peki 10 yaşında kardeşim var diyelim ki var aynı passoligle 2 bilet alarak onunla girebilirim değil mi stadyuma? 10 yaşında ki çocuk için passolig almam gerekmez heralde. Evet passolig bazında bakarsak kuşum, en yakın Saraçoğlu idi ne yapaydım.

[TABLE="width: 696"]
[TR]
[TD]GS bonus önceliğim var ama tc kimlik numarasını girince GS bonus sisteme kayıtlı değil diyor kimi arasam sorun bizde değil diyor valla bu sistem adamı delirtiyor
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Peki 10 yaşında kardeşim var diyelim ki var aynı passoligle 2 bilet alarak onunla girebilirim değil mi stadyuma? 10 yaşında ki çocuk için passolig almam gerekmez heralde. Evet passolig bazında bakarsak kuşum, en yakın Saraçoğlu idi ne yapaydım.

Sitede soyle bir ibare var:

Passolig Kart'ımla çocuğumu maça sokabilir miyim?[FONT=&quot]Çocuğunuz dahil herkesin Passolig Kart'ı alması gerekmektedir. 7 yaşını doldurmuş taraftarlarımız, sitemizdeki başvuru formunu kendi TC Kimlik numaraları ile doldurarak Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart sahibi olabilirler.[/FONT]

Ya bu Passolig zimbirtisi insani deli eder. Ben simdi Almanya'dan Türkiye'ye gelsem bizim maci izleyebilmem icin bilet disinda bir de bu sacmalik ile mi ugrasmam gerek olacak?

Peki türk vatandasligi bulunmayan ama mac izlemek isteyenler ne yapiyor mesela? Onlarin da mu Passolig sacmaligina ihtiyaci var?

Sitede soyle bir ibare var:

Passolig Kart'ımla çocuğumu maça sokabilir miyim?Çocuğunuz dahil herkesin Passolig Kart'ı alması gerekmektedir. 7 yaşını doldurmuş taraftarlarımız, sitemizdeki başvuru formunu kendi TC Kimlik numaraları ile doldurarak Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart sahibi olabilirler.
Deli saçması arkadaş ya işte şevkim kaçtı ben bu ülkede niye maça gideyim anasını satayım gitmiyorum yine. Yok tek geçişlik kart yok passolig ulan bari bir faydası olsa yine tribün kapanıyor sanki kimsenin salladığı var.

Deli saçması arkadaş ya işte şevkim kaçtı ben bu ülkede niye maça gideyim anasını satayım gitmiyorum yine. Yok tek geçişlik kart yok passolig ulan bari bir faydası olsa yine tribün kapanıyor sanki kimsenin salladığı var.

mallık başka bir açıklaması yok. yılda 3-5 maça giderim galatasarayın sırf bu yüzden gitmiyorum kombine mevcut oysaki arkadaşın.

7 yaşındaki bi çocuğun stadyum için, karşılaşma akışı için nasıl bir tehdit oluşturabileceğini hayal ediyorlar çok merak ediyorum. hadi pasokartı dayattın insanlara ulan bari anasının babasının abisinin vs yanında gelen çocuklara bari dayatma tamam çocuktan parasınıda al biletinin sisten üzerinden hizmet bedelinide al ancak 7 yaşındaki veletten kart beklemek nedir yahu.
adamlar madeni bulmuş oradan yürüyorlar işte.

7 yaşındaki bi çocuğun stadyum için, karşılaşma akışı için nasıl bir tehdit oluşturabileceğini hayal ediyorlar çok merak ediyorum. hadi pasokartı dayattın insanlara ulan bari anasının babasının abisinin vs yanında gelen çocuklara bari dayatma tamam çocuktan parasınıda al biletinin sisten üzerinden hizmet bedelinide al ancak 7 yaşındaki veletten kart beklemek nedir yahu.
adamlar madeni bulmuş oradan yürüyorlar işte.

Saw Theme Song- Hello Zepp - YouTube

gelen çocuklar böyle galiba

[TABLE="width: 696"]
[TR]
[TD]GS bonus önceliğim var ama tc kimlik numarasını girince GS bonus sisteme kayıtlı değil diyor kimi arasam sorun bizde değil diyor valla bu sistem adamı delirtiyor
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

anlıyorum berbat bir şey kartın var bilet alamıyorsun..
Onu arıyorsun ben değilim diyor ötekini arıyorsun bizle ne alakası var federasyonun sistemi diyor.Aynı sorunu ben 1 telefon numarası yüzünden yasadım 2 gündür uğraşa uğraşa rica minnet zor hallettik...

Ama yanlıs anlama kart kapalı olabilirmi ben sadece bilet almak icin almıstım GS bonus maclar dısında kullanmıyorum hiç eğer kartı aktif kullanıyorsan ve bu sorun varsa ki vardır yani böyle dandik bir sistem küfür etsem ceza alırım...

Geri