GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 61

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,8K
Sayfa
61/102
GGalatasaray31Antalyaspor2 Ekim
Golden önce Chedjou 2 ye 1 di sanırım adama basıyor.Bekle arkaya koşsan adam şut atacak belki.

Sevmesemde Semih yada Serdar'ın Chedjou yerine oynaması lazım.

Bize devre arası mutlaka ama mutlaka ortasahda topla giden bir 8 numara lazım. Sneijder dışında oyun kuramıyoruz. O'na da önlem gelince tıkanıyoruz. Selçuk bildiğin saklanıyor.

Sneijder kesmedikten sonra orta açamıyoruz.
Bekler orta özürlüsü,
Kanatlar içeri ya da sıfıra topla girmeye çalışıyor sadece. Onu da Bruma yaptı Eren dışarı vurdu.

Orta açma konusunda kanatların en iyisi Sabri. Düşün artık hali.

Sneijder, Selçuk, Tolga şut atamıyor. Büyük eksiklik.124683685 tane yan pas-geri pas yaptılar.
Yasin napıyor hiç anlamadım. Direkt çıkmalı.

6 hafta geçti ligde bu takım hala hücumda ligin en etkisiz takımlarından biri. resmen gol pozisyonuna girmek için ıkınıyoruz pozisyon kabızlığı var takımda.

Takımımız ilk yarıda 8 şut çekerken, bunlardan hiçbiri isabetli olmadı.

CtxHvYUWAAAX0Dd.jpg

Kahkaha attım. #55

Cavanda da çok orta kesen bir bek değil transfer yaparken buna dikkat edilmeliydi...şimdi Podolski'nin bireysel çabalarına bağlı o da maç eksiği ile çıkacak...Sabri ile başlamak gerçekten büyük problem bu oyuncunun artık ilk18e girmemesi lazım

Sabri, Selçuk falan neyse zaten hep kötü oynuyorlar, oynatan da hata ama Tolga' nın bu kadar kötü olmasına üzüldüm, inşallah havaya girmemiştir, umarım ikinci yarı toparlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok abicim ilk haftalar bizi umutlandirdi, ama kayseri macinda anlamaliydik ki bu takimla hele o defansla olmaz bisey. Bruma, Eren, Tolga, Muslera hatta zorlarsan Sneijder kalmali. Gerisi direk yedeklere ya da aut

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Bu maçı her türlü alması lazım bu kadronun yoksa bu taraftar nah gelir bşr daha arenaya

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder elestirileri gayet yerindedir . Ben bir adama senelik 4,5 milyon euro bagliyorsam ondan saga sola pas dagitmaktan fazlasini beklerim , elbette sabri gibi yasin gibi kazmalardan fazlasini beklerim

elalemin dun gelmis delgado su takimi 90 artida kurtariyorsa , bizimkinin 2 puanli lig sonuncusu antalyaya 45 dakikada sutu yoksa ben sneijder e de laf ederim , yerine messi de alinsa ederim .

bana ismi degil katkisi lazim , 1,5 sezondur ismi ile idare ediyor , golu gectim sutu yok . O zaman neden veriyorum 4,5 ben bu arkadasa , veririm 1 , oynatirim kiytirik bir adam . Herhalde antalyadan fark yemem oyle yapsam

oyunu degistirsin ben de gorusumu degistireyim , her hafta bekliyoruz ki bir ekstra yapsin

bekleriz sorun yok

Geri
Üst Alt