GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 92

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,1K
Sayfa
92/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
1f3c6.png
Bruma, rakiplerini 11 kez çalımla geçip sezon rekoru kırarken; 2 kilit pas, 1 asist yaptı, 11 ikili mücadele kazandı ve maçın adamı oldu.

haci topa dokunmamis ama rakibede bir temasi yoktu p pozisyonda, motta dedigin adam zaten her pozisyonda 3 takla atip düsüyordu...ben anlamiyorum bu bizim taraftarlardaki fair play olayini...hakem nett daha cok aleyhimize calisti..cavanda iyi diyen yok ama sabriden kötü olmadigi kesin ve bu adam zaten neredeyse 1, senedir ayagini topa vurmadi biraz sabir...

Aga bak sen düzgün cevap verdiğin için sana yazayım. Sen rakibin koşu yoluna doğru yatarak bi müdahale yapıyorsun. Motta'nın kendini atmalarını biliyorum. Orada Cavanda'nın topa müdahalesi yok. Adamın koşu yolunu engelliyor musun? Engelliyorsun. Topa müdahale var mı? Yok. Bu pozisyon Antalya- fener ya da Antalya- Beşiktaş maçında olsa 100 kişi burada hakeme sövüyordu. Pozisyon penaltı. Maç genelinde aleyhimize çalışmış olabilir ama penaltı pozisyonu ve Eto'nun sayılmayan attığı gol çok uzun süre tartışılır. Bizim futbolcularda ota boka kendilerini atıyorlar. Özellikle Selçuk.

Yanlız Eren Privot
Podolski SecondStriker

Çok tatlı oldu.
4-4-2 ile Şampiyon oluruz.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Son düzenleme:
Ilk yari Tolga cok kotuydu korkuttu beni acaba bu da mi şımardı diye.Ama ikinci yarı yine dokturmeye devam etti aslanım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poldiden şikayetçiyim sesim kısıldı şuan boğazım acıyor baya :( şaka bir yana CİMBOM'a feda olsuuun.

Ben sanılanın aksine çok sıkıntılı bir maç olacağını düşünüyorum.Tek farklı alırız.4 atarız 5 atarız diyenlere de saygılıyız tabiki ama ters geliyo adamlar bize.Bir de yedikleri gollerin tamamını ikinci yarıda yemişler.8 golün 8 i de ikinci yarıda.Oynadıkları maçların ilk yarılarında da sadece 1 gol atılmış.O yüzden ilk yarı deli danalar gibi saldırıp mermiyi boşa atarsak acayip sıkıntılı olur ikinci yarı.Bariz belli ikinci yarı düşüyorlar oyundan.İlk yarı bütün enerjiyi harcamadan oynamamız lazım

Dün yazdığımız yazı.Antalyayı analiz etmek için uzman olmaya gerek yok.İkinci yarılarda bariz olarak çakıldıkları çok belliydi.Biz ilk yarı gol yiyerek işimizi çok zora soktuk.0-0 da tutsaydık bu kadar sıkıntı olmazdı.Ha ikinci yarıları daha düzgün oynayabilen bir takım olursa karşımızda yanarız.Her zaman çekirge sıçramaz böyle.Hücumda akıcılık yaratamazsak içeri dışarı farketmez acayip sıkıntı yaşarız

Ilk yari Tolga cok kotuydu korkuttu beni acaba bu da mi şımardı diye.Ama ikinci yarı yine dokturmeye devam etti aslanım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam tek başına orta saha. Kolay değil.

Sneijder ve Selçuk ile oynamak için kendin Diarra olman gerekiyo normalde :D

Son düzenleme:
Ben de bir Riekerink destekçisi oalrak bu maçtaki galibiyeti daha çok Antalya'ya bağlıyorum açıkçası. Bazı şeyleri yeniden düşünmeli hoca.

Kimse sunu anlamiyor.

Hocanin elinde alternatif yooooookkkkkk!!

Gecen hafta Cavanda diye boguruyordu millet. Adam hazir degil iste. Gecen hafta 10 dakika bu hafta 40 vs.

Poldi yeni yeni. Adam 1 hafta evvel geldi istanbula!!!

Yeri geldi Selcugu cikardi. Bugun de sneijderi.

Yani adamin takintisi kompleksi yok. Adamcilik adeti yok.

Yani oyle kovboy gokhan toreyi korumak adina masum olan omer topragi takimdan kesip sonra kuyrugu sikisinca omer topragi geri almaya benzemez bu isler.

Poldi zor bitirdi maçı... Kondisyon 0.
Bir de niye ilk11 başlamadı diyen renkdaşlar var.

Geri
Üst Alt