Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
he agliyorum su an akgermanUzuldun mu Antalyaya koyunca?
he agliyorum su an akgermanUzuldun mu Antalyaya koyunca?
haci topa dokunmamis ama rakibede bir temasi yoktu p pozisyonda, motta dedigin adam zaten her pozisyonda 3 takla atip düsüyordu...ben anlamiyorum bu bizim taraftarlardaki fair play olayini...hakem nett daha cok aleyhimize calisti..cavanda iyi diyen yok ama sabriden kötü olmadigi kesin ve bu adam zaten neredeyse 1, senedir ayagini topa vurmadi biraz sabir...
duran toplardan kac tane gol attik? ne kafasini yasiyorsunuz siz yaKaç maçtır sürekli frikikleri Sneijder kullanıyor artık Selçuk'a bırakması lazım
Son zamanlarda skorları tutturuyorum.
BJK ve FB'yi tutturdum.
3-1 biter diyorum bizim maça.
Frikikleri demiş.duran toplardan kac tane gol attik? ne kafasini yasiyorsunuz siz ya
Ben sanılanın aksine çok sıkıntılı bir maç olacağını düşünüyorum.Tek farklı alırız.4 atarız 5 atarız diyenlere de saygılıyız tabiki ama ters geliyo adamlar bize.Bir de yedikleri gollerin tamamını ikinci yarıda yemişler.8 golün 8 i de ikinci yarıda.Oynadıkları maçların ilk yarılarında da sadece 1 gol atılmış.O yüzden ilk yarı deli danalar gibi saldırıp mermiyi boşa atarsak acayip sıkıntılı olur ikinci yarı.Bariz belli ikinci yarı düşüyorlar oyundan.İlk yarı bütün enerjiyi harcamadan oynamamız lazım
Adam tek başına orta saha. Kolay değil.Ilk yari Tolga cok kotuydu korkuttu beni acaba bu da mi şımardı diye.Ama ikinci yarı yine dokturmeye devam etti aslanım
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de bir Riekerink destekçisi oalrak bu maçtaki galibiyeti daha çok Antalya'ya bağlıyorum açıkçası. Bazı şeyleri yeniden düşünmeli hoca.
duran toplardan kac tane gol attik? ne kafasini yasiyorsunuz siz ya