GSCimbom
16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:6 | Galatasaray 3-1 Antalyaspor | M.S | 2 Ekim Sayfa 93

Murat Saylak ·

Cevap
2K
Okunma
90,1K
Sayfa
93/102
CanlıGalatasaray31AntalyasporM.S
CtxbKV2W8AAUmhJ.jpg

Bruma Bruma Bruma efsanesin sen oğlum 2.golü tek başına yarattı helal olsun bu çocuğa. Frikikleri sürekli Selçuk kullanmalı Penaltı bile kullanamayan Sneijder frikik kullanmamalı evet Selçuk performans olarak kötü durumda olabilir ama bu takımın frikikçisi Selçuk'tur. Bu arada Antalyaspor'un golünde ofsayt var diyorlar doğrumu ben kaçırdım pozisyonu.

Pas yaparken baski yapmayi unutuyoruz. O zaman etkisiz paslasiyoruz ve böyle durumlara düsebiliyoruz.

Önemli olan tempodur, baskidir, mücadeledir. Pas bunlardan sonra fark yaratir.

Ikinci yari bunlari yaptik ve kazandik. IKinci yari cok güzel oynadik. Böyle devam.

Selcuk eski formunu hatirlatti, cok savasti, müthis de bir gol atti.

Sinan yine ümit verdi, Cavanda´nin da mac kondisyonuna ihtiyaci var.

Podolski zaten dünya yildizi. Kalite cok farkli birsey. Sneijder de ortaya cikarsa müthis bir takim oluruz.

Poldi yatti lafini kimseye ciddiye almasin , ben bu adami yillardir bundesliga dan tanirim Köln,Bayern ve milli takimda harika isler yapti , en büyük özelligi kazanma hirsidir , bu yüzden devamli hedefi olan takimlarda oynamistir...disiplinlidir kesinlikle aldigi paranin hakkini veren meslegine saygi duyan bir oyuncu..biz ne yildizlar gördük TÜRKIYE emekliler ligi deyip yattigi yerden para kazanan..

Bruma Bruma Bruma efsanesin sen oğlum 2.golü tek başına yarattı helal olsun bu çocuğa. Frikikleri sürekli Selçuk kullanmalı Penaltı bile kullanamayan Sneijder frikik kullanmamalı evet Selçuk performans olarak kötü durumda olabilir ama bu takımın frikikçisi Selçuk'tur. Bu arada Antalyaspor'un golünde ofsayt var diyorlar doğrumu ben kaçırdım pozisyonu.
Selcuk bu takimin frikikcisi falan degil anca yedegi olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabanci hocalarda cok nadir, hatta hic hissetmedigim güven duygusu vardi bende.

Oynadigimiz futbola ve kazanma arzumuza inaniyorum. Dolayisiyla maclari heyecanla bekliyorum, zevkle izliyorum.

Riekerink´e güvenmedigimi söylemistim ama haftalar gectikce, takima farkli seyler kattigini gözlemliyorum.

Haftalar ilerledikce bu kattigi seyler olumlu yönde gelisirse, uzun yillardir bekledigimiz hocayi bulduk demektir.

Bruma ile sözlesme derhal uzatilmali. 2 Milyon mu veriyorlar, 2.5 Milyon mu veriyorlar, ne yapiyorlarsa yapsinlar, sözlesmeyi hemen uzatsinlar.

Yahu ikinci yarı bu takım etkili olduysa bunda ki en önemli sebep Antalya'nın ilk yarıda inanılmaz efor sarfetmesi, ikinci yarı resmen döküldüler

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pastan ziyade, yaptigimiz bu baskiyi 70-80 dakiaya yayabilirsek, ligin acik ara en iyi takimi oluruz.

Oyuncu kalitesi anlaminda Besiktas´tan da Fenerbahce´den de önde oldugumuzu düsünüyorum.

Winner oyuncularimiz daha fazla. Besiktas´in baski yapma artisi var su anda sadece.

Ayni sekilde oynamaya baslarsak, fark ortaya cikacaktir.

Selcuk bu takimin frikikcisi falan degil anca yedegi olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyun olarak bencede yedeği olmalı demek istediğim sahada oynuyorsa ve frikik varsa Selçuk kullanmalı anlatmak istediğim bu yoksa bencede yedek olmalı form olarak çok kötü durumda olduğunun farkındayım ama adam penaltı kullanır gibi frikik kullanıyorsa ve ilk 11'deyse frikikleri kullanmalı

Geri
Üst Alt