GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
62,8K
Sayfa
3/70
CanlıGençlerbirliği01GalatasarayM.S
Eren
Bruma Sneijder Podolski
Selçuk Tolga
Carole Hakan Chedjou Cavanda

Cenk - Semih - Linnes - NDJ - Josue - Sinan - Kolbeinn​

4 senedir yenemiyoruz bunları deplasmanda.

2012-2013 G.Birliği 3-3 Galatasaray

2013-2014 G.Birliği 1-1 Galatasaray

2014-2015 G.Birliği 1-1 Galatasaray

2015-2016 G.Birliği 1-1 Galatasaray

Almamız lazım artık.

Onun öncesinde de

2011-2012 G.Birliği 0-1 Galatasaray

2010-20111 G.Birliği 2-3 Galatasaray

2009-2010 G.Birliği 2-1 Galatasaray

Yani son 7 senede sadece 2 kez kazanabilmişiz.

4 senedir yenemiyoruz bunları deplasmanda.

2012-2013 G.Birliği 3-3 Galatasaray

2013-2014 G.Birliği 1-1 Galatasaray

2014-2015 G.Birliği 1-1 Galatasaray

2015-2016 G.Birliği 1-1 Galatasaray

Almamız lazım artık.

Onun öncesinde de

2011-2012 G.Birliği 0-1 Galatasaray

2010-20111 G.Birliği 2-3 Galatasaray

2009-2010 G.Birliği 2-1 Galatasaray

Yani son 7 senede sadece 2 kez kazanabilmişiz.
Eboue'nin son dakika golü ve Aysal'ın seçildiği gün Kazım'ın gol attığı maçlarda yendik. Bu sahada hiç top oynadığımızı görmedim kısaca.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eboue'nin son dakika golü ve Aysal'ın seçildiği gün Kazım'ın gol attığı maçlarda yendik. Bu sahada hiç top oynadığımızı görmedim kısaca.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antep ve Gençler deplasmanı hep berbat oynadığımız yerler. Rize'de genel de bunlara eşlik eder.

Boğuk atmosferler bize yaramıyor.

Gençlerbirliği (D)
Trabzonspor
Adana (D)
Başakşehir

Görece zor bir fikstür var milli aradan sonra, 10 puan toplamalıyız en azından.

Önümüzdeki 4 haftanın en zor olmasa da en kritik maçı. Trabzon ve Adana'yı bir şekilde yeneriz gibi geliyor. Başakşehir maçı da içerde olduğu için beklediğimizden iyi geçebilir. Ama uzun süredir iyi oynadığımızı hatırlamadığım Ankara deplasmanından alınacak 3 puan çok değerli olacak. Gençlerbirliği iyi ve sert takım.

Gençler deplasmanına nedense hep kar kış kıyamette ,dandik zeminlerde top oynadığımızı hatırlıyorum. Evet gerçekten son senelerde bize çok ters gelen bir takım.Ancak uzun seneler sonra bence ilk defa milli takım arası bu kadar iyi bir yere denk geldi.

Lakin , sen Galatasaray formasını taşıyorsan ve tek hedefin bu sene söke söke şampiyon olmaksa neresi olursa olsun canını dişine takıp oynayacaksın.Şahsen ben de etkili oynayacağımızı düşünüyorum.Bizim adımıza kritik maç olacak..

De Jong takıma katılsa da oyun formatının ve oyuncu tercihlerinin nasıl olması gerektiğini bir görsek artık. Eğer umduğumuz verimi sağlarsa Tolga-Selçuk-Sneijder ın olası eksikliklerinin etkisi minimum hissedilecektir, lig maratonunda çok önemli bir avantaj olur...

Cavanda' yı tam randımanlı haliyle görmek de önemli tabi, o mevkide de sorun var...Serdar ve Kolbeinn' in o denli aciliyeti yok, en iyi halleriyle bile yedek kalabilecek adamlar; yine de tam sağlıklı olarak takıma katılmaları önemlidir, ne zaman ihtiyaç hasıl olacağı belli olmaz zira...

Zor deplasman, Stancu bize leblebi gibi atiyor zaten ama ben yine de bir türlü kazanacagimizi düsünüyorum.

Tam olarak hızlı başlayarak golü bulacağımız, ardından 30-45 arası yiyeceğimiz, ikinci yarının ortalarına doğru ise öne geçerek 1-2 kazanacağımız maç profili.

Sanılanın aksine şaşırtıcı bir şekilde rahat alırız. Gençler geçen senelerde ki gençler değil

Geçen seneler derken? Daha ne olacak ki? Geçen sene İbrahim Üzülmez'in gelişiyle uçtular ve iyi yerde bitirdiler. Bu sene de namağlup takımlardan birisi. Gençlerbirliği en son 10 sene önce filan bu akdar iyidir en fazla.

Cok zor mac, 2011'den beri Ankara'dan bir galibiyet alamadik. Umarim bu sefer aliriz, bugun gibi malca oynamayiz umarim yoksa Gencler cezayi keser.

Geçen seneler derken? Daha ne olacak ki? Geçen sene İbrahim Üzülmez'in gelişiyle uçtular ve iyi yerde bitirdiler. Bu sene de namağlup takımlardan birisi. Gençlerbirliği en son 10 sene önce filan bu akdar iyidir en fazla.
Geçen hafta ki Karabük maçlarını 90 dakika izledim. Karabük çok net daha iyi takım. 10 kişi kalmasalar alacaklardı maçı. Kadro olarak da geriye gidiş var. 2 maçtır izliyorum iddaa nedeniyle maçlarını. Hücumcularımızı durduracak orta saha ve defanslarının olduğunu düşünmüyorum. 1-2 ya da 1-3 gibi bir skorla kazanırız

Antep ve Gençler deplasmanı hep berbat oynadığımız yerler. Rize'de genel de bunlara eşlik eder.

Boğuk atmosferler bize yaramıyor.

Döküntü stadlarda ve zeminlerde igrenc futbol oynuyoruz gercekten, bu dogru.

Akhisar-Antep-Gencler-Osmanli-Adana-Trabzon en kötü stadlara sahip takimlar. Rize'nin stadi yeni olmasina ragmen, Karabük'ün de stadi yenilenmesine ragmen igrenc kamera acisiyla hic zevk vermeyen sahalar.

Akhisar'i tarlada Bruma'nin kalitesiyle gectik. Bakalim Gencler macinda ne yapacagiz.

Muslera

Cavanda-Chedjou-Hakan-Carole

Tolga-Selçuk

Podolski-Sneijder-Bruma

Eren

Maçı 2-0 kazanacağız diye düşünüyorum. Eren ve Podolski atar.​

Geri