GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 6

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
62,9K
Sayfa
6/70
CanlıGençlerbirliği01GalatasarayM.S
Biletler satışa çıkmış. Saatli Kale Arkası'ndan almayı düşünüyorum bileti ancak stada daha önce hiç gitmedim. Hangi bloktan alsam daha iyi olur sizce?

Yalniz aspor istatikleri gosteriyorda adam ligin Atleticosu defansif olarak

70c8b4ddde099e608938f2c25ab7c56e.jpg

Sadece 3 gol yemisler , en az gol pozisyon veren takimmis

Kisir bir mac olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

deli ibrahm büyük hocaymis.

Benim istediğim

Muslera

Cavanda Chedjou Hakan Carole

Tolga Selçuk

Sinan Podolski Bruma

Eren

Olacak olan

Muslera

Cavanda Chedjou Hakan Carole

Tolga Selçuk

Podolski Sneijder Bruma

Eren​

Deplasman macinda Sneijder gibi kiliti acacak paslari atan bir oyuncunun olmamasi büyük kayip olur.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Sneijder oynarsa Kayseri maçı gibi olacak selçuk şahin ve yanındaki çapa Sneijdere sert oynayıp oyun kurdurmayacaklar Podolski planı daha sağlam duruyor

Antalya maçında Sneijderin olmayışı büyük kayıp oldu gerçekten. 3 gol birden attık.
Senin gibi futbolu anlamaz cocuklarimiz futbolu cok basit bir oyun saniyor.

Günün sartlarina göre kazanirsin kaybedersin o ayri. Ama bu tip deplasman maclari öncesi her teknik direktör mac baslamadan elimde 2-3 Sneijder gibi oyuncu olsun ister. Özellikle rakip iyi kapanan bir takim ise.

Takim'da Sneijder haric kilit paslari yapabilecek oyuncular yok. Dolayisiyla rakip defansin dengesini zor bozarsin.

Simdi uza.

Galatasaray Ankara'ya gelmiş. gitmemek olmaz... biletimizi ayırttık... Misafir 3. Kategori'de görüşürüz...

o kadar para verdik 3 puan zor mor değil... yenmek lazım...

Antalya maçında SNeijder çıktı biz 3 gola ttık diyenler maçı izlememişlerdir muhtemelen. Zira ilk gol gelene kadar ki oyunu izleyinn ve görün 2.yarıdaa daha mı iyiydik daha mı kötüydük. İlk gol geldi ki o da frikiktendi ondan sonra rakip düştü biz toparladık. Sneijder olsa da benzer senaryo ve hatta daha iyisi olabilirdi. Podolski sağ kanada geçerdi.

Geri