GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 7

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
62,9K
Sayfa
7/70
CanlıGençlerbirliği01GalatasarayM.S
En cok diz korkutuyor beni...

Tamam milli aralarina kiziyoruz ama bizim oyuncularda sakatliga yakin oyuncular...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler aranızda daha önce 19 Mayıs stadına gitmiş olan var mı?

Ben maça gideceğim, eğer passolig yetişmezse tek geçişlik pass kart almam lazım. Stadın çevresinde gişe var mı?

Eren iyileşir bence. Yeterince felaket tellalığı yapılmadı.
Biraz ciddi bir şey olsaydı her yerde duyardık "GALATASARAY FORVETSİZ KALDI" vs.

Serdar, De Jong ve Sightorsson dönmedi. Hakan sakatlandi, Eren sakatlandi, Sneijder de sakatlandi. Mac kafilesini görmek lazim.

Serdar, De Jong ve Sightorsson dönmedi. Hakan sakatlandi, Eren sakatlandi, Sneijder de sakatlandi. Mac kafilesini görmek lazim.

Eren oynayacağını düşünüyorum çok ciddi bir sakatlığı olsa duyardık şimdiye kadar.
De jong tamamen iyileştim ve kendimi çok güçlü hissediyorum dediydi geçen hafta ki açıklamalarında.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok sıkı ve sert savunma yapacaktır GB. Bu kadar kalabalık arasında Bruma çok zorlanacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence
Muslera
Cavanda-Chedjou-Semih-Carole
Linnes-Selçuk-Tolga-Bruma
Eren-Podolski

şeklinde çıkmalıyız....Linnes'i koyduğum yerde Yasin-Sinan-Josue gibi isimler oynayabiliyor olsa da 3ü de içe katetmeye çalışacak ve savunmaya yardım etmiyorlar...Linnes'in Eren için iyi ortalar yapacağını düşünüyorum...bu 11de tek problem chedjou-semih ikilisi olur

nadir gençlerbirliği galibiyetlerimizden biri bir adet abdürrahim albayrak barındırıyor. :D

Genclerbirliği Galatasaray Nostalji 1 3 21 22 - YouTube

ümit karan şikecisi haince bir gol atmış bize, hagi frikikden döşüyor ve mario JARDEL...

Genclerbirliği 1-4 Galatasaray - Mac Ozeti (3.9.2) - YouTube

üstad Adrian İlie..
ümit karan yine adice bir golle karşımızda..

Galatasaray Genclerbirliği 1996 1997 Nostalji - YouTube

büyük galatasaraylı evren turhan reys den muhteşem gol

Genclerbirliği - 2 Galatasaray (29.9.1996) - YouTube

@Sarper Yıldırım;

Çok zor maç 2 gol atabileceğimizi düşünmüyorum bir şekilde gol yememeliyiz.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kere yenilirsek arkası da gelecek gibi duruyor.Umarım sağlam dururuz da şurdan iyi sonuçla döneriz.Sakatlıklar başımıza büyük bela olacak

Geri