GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 21

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
63,1K
Sayfa
21/70
CanlıGençlerbirliği01GalatasarayM.S
Önce bi geri düşeriz. Sonra sarılır Cavanda ya Poldi ye. Ondan sonra beraberlik golü için saldırırız. Çok yaşa Sabri, çok yaşa Yasin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte benimde anlatmak istediğim buydu umarım ilk yarı 2 0 geriye düşüp ikinci yarı 2 oyuncu birden değiştirmek zorunda kaldığımız ve salakça puan kaybı yaptığımız maçlara benzemez

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri hariç doğru 11. Yasin in falan artık kadroda olmaması lazım ama şuan onun yerine oynayacak biri yok malesef.

Gençlerbirliği'nin ilk 11'i: Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Kulusic, Uğur, Selçuk, Landel, Serdar, Khalili, Aydın, Stancu.

8ac0c5b4a6d14b54d4995d24bab0a958.jpg

ya su sabri denen yaratik olup gitse uzulmiycem.. bukadar nefret ediyorum su heriften. yeter lan yeter.

ben 7. sinifa basladigimda ilk 11'de idi, universiteyi bitirdim herif hala ilk 11'de. yuh lan.

Riekerink: "Lukas %100 hazır değil diye oynatmak istemedim. Sneijder'in yokluğunda en iyi tercihin Josue olduğunu düşündüm."

Sabri kesilmesi icin mutlaka 2 gol yedirmesi mi gerekiyor. Yeter arkadas ya, Linnes'i yarim saat kötü oynadi diye kestin, nedir bu adaletsizlik?

Geri
Üst Alt