GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 64

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
62,9K
Sayfa
64/70
CanlıGençlerbirliği01GalatasarayM.S
Resmi Mağlubiyet Maç Sayısı: S I F I R

Cqfn6iIWIAASmKY.jpg

İkinci yarı kötüydük ama iyi yoldayız bence. Yalnız Chedjou ve Selçuk ile devam edemeyiz açık ve net.

İlk yarı pozitif oynarken ikinci yarı leş otesiydik.

Biz sadece 45 dakikalık takımız.
Ortasahaya ve yasinin yerine daha seri oynayan isimler bulamazsak işimiz çok zor.

<21.05.17-----20.45>
Şampiyon CİMBOM!

Kargalara gore Kayseri genclerden daha iyi takimmis

Antuya gore hakem bizi kollamis

Allah akil fikir versin. Bu derece Fanatiklik cok kotu birsey

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ortasahalar:

Selçuk - 32
Jong -32
Hamit - 33
Tolga- 25
Sneijder 32
Josue - 26

Böyle bir takımın kaç maç devam edeceği şüpheli. Hele hele seneye CL'ye filan kalırsak Allah muhafaza. Tolga ve Sneijder dışında seneye komple değişmeli.

Maçtan önce bu deplasmanıda kazanırsak bu sene cidden şampiyonluğun favorisiyiz demiştim çünkü bu deplasmanda kazanamıyoruz yıllardır en son 2011'de kazanmıştık 2.yarıdaki kötü oyunu skor avantajına bağlıyorum bu bizim genlerimizde var deplasmanda öne geçtiğimizde 2'yi atmak yerine skoru korumayı düşünüyoruz malesef.

İkinci yarı maçtan koptuk buna doğru dürüst bişey yapmadi.

Conte ve Simeone mesela bağırır çağırır takımı ateşler. Onu bile yapmadı Riekerink

Çok geriye çekildik

İbrahim bağırdı çağırdı ama Gençlerbirliğinin iki pozisyonu dışında topa sahip olmaktan başka bir etkisi olmadı

Eğer merkez orta sahanda bir oyuncu tek başına ayakta kalmaya çalışıyorsa bişey yapamazsın

Selçuk hiç bir şey yapmıyor düşün hamit bile daha iyi göründü bana

Tolgada bugün iyi değildi ama bence Tolganın sıkıntısı sadece yorgunluk değil önünde pas alış verişi yaptığı bir sneijder yoktu

Üstüne birde yasin kötü oynadı çok top kaybetti orta saha iyice yoruldu

Bu ateş üfleyerek sönmez

Maça bakamadım ama canımız sağolsun kazanmamız önemli

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gencler zayif bir takim oldugu icin ceviremedi biz hakikaten 45 dklik takimiz bu vodafonedada oldu az daha 2-0 dan maci veriyorduk cok muhtemelen kadikoyde de boyle birsey olacak. Tempolu deplasmanlarda sans yanimizda olmadigi surece kolay mac alamayiz. De jong oraya monte edilmeli baska cozum yok

Maça bakamadım ama canımız sağolsun kazanmamız önemli

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarı ok ikinci yarı kötü

Gençlerbirliği topa daha çok sahip oldu ama iki belki üç pozisyon dışında bişey yapamadı

İlk yarı Bruma karşı karşıya ikiyi kaçırdı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Geri