GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 66

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
62,9K
Sayfa
66/70
CanlıGençlerbirliği01GalatasarayM.S
Deli Ibram kendini gelistirirse cok iyi td olur

Ben begeniyorum zaten yaptiklari ortada. Genclere can verdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bjk'nin ŞL gidiş-dönüşlerinde halen puan kaybetmemiş olması sorun olur mu peki?Onlar da 0-1 0-1 gidiyor.

Böyle başa baş gidersek bir şekilde geçeriz diye düşünüyorum.Yalnız daha önce şampiyonun puanı max 71 olur diyordum ama şu anda 75-76'ı da bulabilir gibi diye düşünüyorum.2 takım da ekstra puanlar aldı çünkü

Son düzenleme:
5 sezon sonra bu deplasmanda sneijderin yokluguna ragmen kazanmamizda JOR un milli mac arasina ragmen dogru taktikle takimi iyi hazirladigini gorduk.

Bu yil gb ilk yenilgisini aldi.

Yavas yavas kisisel performanslar artar ve ligin 2.yarisina da stoperleri yenileyerek baslarsak sampiyon oluruz.

Dejong ve sinanı nasıl olduda almadı oyuna hayret.
Gençler sabri oyundayken topu bizim sağ kanada şişirdiler cavanda girdikten sonra sağ kanadı bıraktılar sol tarafa carole üstüne şişirdiler.
Aydın epey üstünlük sağladı.
2.yarı çok geri yaslandık.
Serdar azizin acil takıma girmesi lazım. Hakan ve ched ile bugün gol yememiş olmamız büyük kısmet ve muslera sayesinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolga ve De Jong haricinde komple değişmeli orta saha...
Selçuk, Hamit, Wesley acilen yollanmalı. Hamit seneye gider zaten. Selçuk'u Çin'e itelememiz lazım. Wesley'e de artık tşk edilip yolları ayırmamız lazım.
Bize genç, koşan, basan oyuncular lazım. Özellikle 4-2-3-1 oynayacaksak eğer Wesley yerine acilen hareketli bir 10 numara lazım. Artık şutları da eskisi gibi değil, temposu da. Zaten hızlı ve çalım atan bir oyuncu hiç değil. Josue'nin birkaç koşusu bile ne kadar fark ettirdi. Yedeği de genç gelecek vaadeden uzun vadede monta edilebilecek, kısa vadede bazı maçlarda asıl orta sahalarımızla harmanlanabilecek elemanlarla (Carole gibi scot transferleri) doldurmalıyız.

Bana göre 10 numara'lı 4-3-3, 4-2-3-1 yerine 3'lü merkez orta sahası ile oynamamız daha mantıklı olabilir. Wes'i gönderip yerine 2 tane kendini ispatlamış, ne olduğu belli, sakat olmayan, basacak, rakibi ezebilecek fiziken güçlü ve aynı zamanda ofansı da belli seviyede adamlar almalıyız.

Muslera

Transfer Transfer Serdar Carole

Tolga Transfer Transfer

Bruma Eren Poldi

Gibi. Eğer seneye Avrupa'da bişi ler yapmak istiyorsak bu orta saha yapısı ile hiç bi bok yapamayız.

Cu1T4wmWAAI1DfZ.jpg

muslera şahane
carole çok iyidi,ikinci yarıda hiç yardım gelmedi adamların sağ beki ve sağ açığı 2ye 1 oynadılar...
chedjou-hakan hata yapmadılar desek iyi bir yorum olur herhalde
sabri-cavanda sezon sonu yine sağ bek arayacağız gibi duruyor
selçuk-tolga idare ettiler
josue 30dk falan iyiydi ama maç kondisyonu yok gibi çok ikili mücadele kaybetti
yasin abi bu adamın bu takımda işi ne
bruma bugün tutuktu gol atması yanıltmasın..sneijderin yokluğu etken olmuş olabilir
eren her zaman işini yapıyor kötü değildi
poldi ve hamit zaten net yorum yapmak zor

Böyle başa baş gidersek bir şekilde geçeriz diye düşünüyorum.Yalnız daha önce şampiyonun puanı max 71 olur diyordum ama şu anda 75-76'ı da bulabilir gibi diye düşünüyorum.2 takım da ekstra puanlar aldı çünkü

Bence Bjk'nin ekstra aldığı puan yok,bizim ilk ekstra puanımız da bugünkü galibiyet.Rize'yi son dakikada yendiler ama herkes fikstüre 3 yazıyordu zaten.Yalnız iki takımın da 7. haftada halen namağlup durumda olması tuhaf.

Taraftar çok iyiydi. Hiç susmadık. Şu an feci boğazım ağrıyor. Ses TV'ye nasıl yansıdı bilmiyorum.

Ha bu arada, neredeyse tribünün yarısı bağırmadı oturdu. Gıcık oldum.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Geri