GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 65

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
62,9K
Sayfa
65/70
CanlıGençlerbirliği01GalatasarayM.S
Fizik kondisyon 70 leri filan bulsa varya gelen geçeni 4 lük yapıcaz da yetmiyo işte olmuyo.

Rakipler şaşırıyo ilk 30 dakika, bişey yapamıyolar çaresizler resmen sağlı sollu geliyoruz.

Kondisyon lazımmm kondisyon lazım kondisyon lazım !!!!

İbrahim bağırdı çağırdı ama Gençlerbirliğinin iki pozisyonu dışında topa sahip olmaktan başka bir etkisi olmadı

Eğer merkez orta sahanda bir oyuncu tek başına ayakta kalmaya çalışıyorsa bişey yapamazsın

Selçuk hiç bir şey yapmıyor düşün hamit bile daha iyi göründü bana

Tolgada bugün iyi değildi ama bence Tolganın sıkıntısı sadece yorgunluk değil önünde pas alış verişi yaptığı bir sneijder yoktu

Üstüne birde yasin kötü oynadı çok top kaybetti orta saha iyice yoruldu

Bu ateş üfleyerek sönmez

La Gençlerin ataklarını görmedin mi

Muslera yerine ortalama kalecimiz olsaydi en az 3 gol yerdik

Dedigim gibi Riekerink pasif kaldi ve kalıyor

Bunu inkar edemezsin

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK Maç boyunca en fazla ikili mücadele kazanan oyuncularımız:
1f4aa.png

Eren Derdiyok 11
Bruma - Tolga Ciğerci 8
Josué 7

Josue'nin Selçuk'ten fazla ikili mücadele kazanması ilginç.

La Gençlerin ataklarını görmedin mi

Muslera yerine ortalama kalecimiz olsaydi en az 3 gol yerdik

Dedigim gibi Riekerink pasif kaldi ve kalıyor

Bunu inkar edemezsin

Evet gördüm işte bak en fazla üç yerdin çünkü pozisyon olarak bir kafa vuruşu birde şut vardı dişe dokunur belki bir tane daha pozisyon olmuştur ama bu ikisi dışında tehlikeli pozisyon hatırlamıyorum

Ona bakarsan ilk yarı biz üç yapabilirdik hatta ikinci yarı bile tolga podolskiye çıkarsaydı goldü

Bu ateş üfleyerek sönmez

Selçuk ikili mücadele kazanırsa tarihi kitaplara yazılır. Bütün ikili mücadelede ya faul yapar yada yere atar kendisini.
Hakemlerden genellikle faul verip ikili mücadele kazandı olarak görünür. Rakipten top kapması imkansıza yakın zaten

Geri