GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 67

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,6K
Sayfa
67/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Temel sorun :

Son bölgede takım çok ağır oynuyor ve topsuz koşu çalışmaları iyi yapılmadığını görüyorum bu sezon.

Bruma var sadece işte ki oda bazen koşu konusunda yanlış tercihleri yapıyor. Selçuk ve sneijder risk kilit paslarından kaçınıyor veya olumsuz şekilde o kilit pasları sonuçlandırıyorlar.

Bu oyuncu grubuyla 3. bolgede bundan daha tempolu oynayamayiz.

Yada Fatih Terim tarzi BAM BAM BAM oynayacagiz. sagli sollu ortalar ve hemen baski. Onu da oynamiyoruz.

Benim cok umidim yok

Temel sorun :

Son bölgede takım çok ağır oynuyor ve topsuz koşu çalışmaları iyi yapılmadığını görüyorum bu sezon.

Bruma var sadece işte ki oda bazen koşu konusunda yanlış tercihleri yapıyor. Selçuk ve sneijder risk kilit paslarından kaçınıyor veya olumsuz şekilde o kilit pasları sonuçlandırıyorlar.

Bizim orta saha ve defansa oyuncu şart bunu nasıl çözerizdersen serdar aziz ve dejong var şu elimizde başka alternatif yok şu selçuğu oynatmadına o kdar uyuz oluyorumki sabriye bile bukadar uyuz olmadım

Sigdursun iyi çıksa da çift forvete dönsek Eren'le. Böyle pres yapan, top tutan bir elemandır umarım. Sneijder, Josue falan bu 10 numaralarla yürümez bu sistem.

Bu kadronun 2-3 oyuncu harici tamamen degismesi lazim. En son ne zaman tempolu oynadik?

Ozellikle yillardir derbilerde yensek bile ezik bir futbol sergiledik. Ben biktim arkadas. Kendi sahanda her yil kaybetmek nedir yaw

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu oyuncu grubuyla 3. bolgede bundan daha tempolu oynayamayiz.

Yada Fatih Terim tarzi BAM BAM BAM oynayacagiz. sagli sollu ortalar ve hemen baski. Onu da oynamiyoruz.

Benim cok umidim yok
Olur ki tempolu oynadığımız anlar oluyor. Bu işin daha çok olması için çok çalışmamız gerekir topsuz taktik koşu konusunu. Bu konuda rierikerink belkide yetersiz bilmiyorum ama kolay öğrenecek bir takım çalışması da değil kısa vaadede

Bu kadronun 2-3 oyuncu harici tamamen degismesi lazim. En son ne zaman tempolu oynadik?

Ozellikle yillardir derbilerde yensek bile ezik bir futbol sergiledik. Ben biktim arkadas. Kendi sahanda her yil kaybetmek nedir yaw

İç sahada namağlup kapadığımız en son sezon 2001-2002.Fener ise bu 15 sezonluk süreçte,2005-2006,2010-2011,2011-2012,2013-2014 ve 2015-2016 olmak üzere 5 kez iç sahada namağlup tamamlamış sezonu.Bu konuda biraz geride kaldığımız gerçek.

Muslera
Linnes Chedjou Hakan Carole
Dejong Tolga

Yasin Sigdursun Bruma

Eren

Bu kadrodan baskasi yalan. Sneijder , Poldi falan otursun biraz. Yeminle Snejder bir ara sol bekti yaw sizce bu normal arkadaslar?

Sniejder sol bekteydi yeminle. Rezillik

14-15 Fener maçının 2. yarısı iyiydik.Aynı sezon dışardaki Bjk maçında da iyiydik bayağı.
Genel anlamıyla tt arena kendi evimiz gibi değil yalnısmıyım olmadı ya ısınamadık şu stada. Kendi evinde bu kadar derbi kaybeden varmıdır inönü kadıköy ? Şu vodafone da 2 dakika baskı yaptılar 2 dakikada 2 gol yedik. Kadıköyde yıllardır zorlanırız adamlar bi türlü maçı vermez.

T@patalk ????

Bugün Galatasaray adına takımın yıldızı kuşkusuz Carole oldu.Çok istekli oynadı.Mücadele etti, kafa topu bırakmadı.Heryere o koştu.

Sneijder Podolski Selçuk, maçı tekrar izlesinler.Nasıl mücadele edilir görürler belki.

Bu gece artık bazı şeyler insanların kafasında oturdu.Emekliliği gelmiş arkadaşlarla yolların ayrılması lazım..

Bu oyunla şampiyon olmaz takım Rijkaard sezonu gibi olursa sasirmayin.kapanan kontra atak oynayan takımı çözemiyoruz.rezil bir futbol oynuyor takım son 3 mactir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İç sahada namağlup kapadığımız en son sezon 2001-2002.Fener ise bu 15 sezonluk süreçte,2005-2006,2010-2011,2011-2012,2013-2014 ve 2015-2016 olmak üzere 5 kez iç sahada namağlup tamamlamış sezonu.Bu konuda biraz geride kaldığımız gerçek.

Biraz degil abi baya geriyiz. Sorun ne bilmiyorum ama itiraf etmeliyim ki dolu bir saracoglu baskisini yaratamiyoruz ben bunu mecidiye koyden ayrilisimiza bagliyorum. Semt taraftarini kaybettik...

Birde oyuncularimiz vurdum duymaz.

Bunun nedeni de bence sadece taraftar atmosfer ile falan aciklanamaz. Bugun muthis bir atmosfer vardi. Bence bu oyun karakteri ile alakali. fenerbahce yillardir kendi evinde cok ciddi tempolu oynuyor yenildikleri Bursa macinda dahi bizim bugun oynadigimizin 2 kati tempo yaptilar. Biz iceride cok baskili top oynamiyoruz

Bugün Galatasaray adına takımın yıldızı kuşkusuz Carole oldu.Çok istekli oynadı.Mücadele etti, kafa topu bırakmadı.Heryere o koştu.

Sneijder Podolski Selçuk, maçı tekrar izlesinler.Nasıl mücadele edilir görürler belki.

Bu gece artık bazı şeyler insanların kafasında oturdu.Emekliliği gelmiş arkadaşlarla yolların ayrılması lazım..

Arkadaş niye elin kadro dışı bıraktığı adam 2mil€ veirsin al carole gibi adı sanı duyulmamış oynasın bekte belki tutar fena olmaz şimdi satsak 7 ye gider

Genel anlamıyla tt arena kendi evimiz gibi değil yalnısmıyım olmadı ya ısınamadık şu stada. Kendi evinde bu kadar derbi kaybeden varmıdır inönü kadıköy ? Şu vodafone da 2 dakika baskı yaptılar 2 dakikada 2 gol yedik. Kadıköyde yıllardır zorlanırız adamlar bi türlü maçı vermez.

T@patalk ������������������������

Stadla ilgisi yok,ASY'de de böyleydik hatta istatistiklerimiz daha kötüydü.İç saha performansımız çok kötü değil ortalama ama Fener'le kıyaslarsak mesela geride kaldığımız bariz.Adamlar 15 senede 5 kez iç sahada namağlup sezon bitirmiş,bizim sadece 1 mesela,o da 2001-2002.

İç saha standardımız belli.13 galibiyet,2 beraberlik 2 mağlubiyet-41 puan.Veya 13 galibiyet,3 beraberlik,1 mağlubiyet-42 puan.Bu tarz bir şeyler her sene.Deplasmanda buna 30 puan veya üzerini ekleyebilirsek şampiyon oluyoruz,ekleyemezsek olamıyoruz.

Geri
Üst Alt