GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 69

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,5K
Sayfa
69/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
İstatistiklere bir göz gezdirdim de,son 30 senedeki içerdeki lig maçlarında Trabzonspor'a 7 kez kaybetmişiz daha önce,bu da 8. si.Bu 7 sezonun 4'ünde şampiyon olmuşuz.Diğer 3 sezon da,2004,2011 falan erkenden koptuğumuz seneler.Yani buna göre bu istatistik,ya şampiyonluk alametimiz olacak ya da erkenden kopuşun.
Senin bilgine güvenirim reis tek tek herkes nasıl oynadı kısa kısa yazsan. Maça bakamadım da.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstatistiklere bir göz gezdirdim de,son 30 senedeki içerdeki lig maçlarında Trabzonspor'a 7 kez kaybetmişiz daha önce,bu da 8. si.Bu 7 sezonun 4'ünde şampiyon olmuşuz.Diğer 3 sezon da,2004,2011 falan erkenden koptuğumuz seneler.Yani buna göre bu istatistik,ya şampiyonluk alametimiz olacak ya da erkenden kopuşun.

Bana gore basaksehir+ fener deplasmaninda yenilirsek kopariz. Basaksehiri yenip fenerden puan alirsak sampiyon oluruz

açıkçası 2.yarıdaki tek kale oyun beni hala umutlu tutuyor girmeyince girmiyor

ama hoca oyun okumadı cidden eksik bunu net olarak gösterdi

ve biz barca degiliz 3 tane duragan adamla eksik oynuyoruz poldi wes ve selçuk bu oldugu sürece cok puan kaybederiz

Bu sabah size arazileri satiyoruz peki bu para nerede demistim .

Sneijderin 450 bin , selcuk un 350 bin lira daha kazandigi bir aksamdan merhabalar

cunku aldiklari maasi 34 maca bolunce bu rakamlar cikiyor . 70 dakika biri 90 dakika biri sahada yuruyor ve biri 350 , digeri 450 bin lira kazaniyorlar

sonra biz bunlari finanse edecegiz diye devlete arazi verip ev yapmaya satmaya kastiriyoruz

Senin bilgine güvenirim reis tek tek herkes nasıl oynadı kısa kısa yazsan. Maça bakamadım da.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera-Her zamanki gibi.
Chedjou-Önceki maçlarına nazaran iyiydi. :D
Carole-Beğenmedim,arkaya 1-2 tane çok kritik top kaçırdı.
Semih-Ortalama
Cavanda-Çok süratli bir oyuncu,ama oyun bilgisi zayıf,tek başına sürat Galatasaray'da oynamaya yetmez.
Selçuk İnan-Her zamanki gibi,vasatın altı.
Sneijder-Bir şeyler yapmak için çabaladı ama ı-ıh,beğenmedim etkisizdi.
Tolga Ciğerci-Her zamanki gibi çok iyi mücadele etti,toparladı orta sahayı ama şutlarını geliştirmesi lazım her hafta tekrar ettiğimiz üzere.
Bruma-Takımın en efektif oyuncusu.Resmen bütün takımın hücum organizasyonları bu adama bağlı.3 kişiyi geçecek gol atacak veya kanattan kat edecek atacak attıracak falan.Tek sorunu,son tercihleri daha iyi yapmalı.Onun dışında gayet iyi.
Eren Derdiyok-Etkisiz göründü 1-2 pozisyon dışında ama bunda kendisine top şişirilmemesinin de etkisi var.Bu adamın en önemli ama en önemli özelliği hava topları.Ya top indirecek arkadaşlarına servis yapacak ya da kafa golü atacak.Biçilmiş bir kaftan bu adam bu işler için.
Podolski-Maçın içinde çok kayboldu,biraz daha fiziken hazır hale gelmesi lazım.Ama varlığı bile rakipler için bir tehdit,şutlarını hepimiz biliyoruz.
Josue-Vasat.Pek bir numarasını göremedim.
Sinan Gümüş-Ayakları yere basmalı,bu kadar rahatlık iyi değil.
Nigel de Jong-Değerlendirme yapmak için 90 dakika izlememiz lazım bir.Fiziken hazır hale gelmeli.

bügün gözüme carpan olay takim halinde baya pas hatasi yaptik , hele bazi oyuncular 3 metrede uzak olan takim arkadasina bile pas atamiyacak derecede kötüydü

belki ben kendim abartıyorum hoca korkuyor filan diyorum ama gerçekten hocanın selçuku kesememe nedeni nedir sizce?

mantıklı neden bulamıyorum ben korku dışında

Bir kere sneijder selcuk diyoruz da bu josue nedir ? Once bjk maci simdi de bu kac , sifir katki

ben artik riekerink e suc bulmaya basladim , defalarca bireysel hatasi olan chedjou ve semih . Bu iki adami oynatma , sinan gumusu koreltti resmen , josue vermiyor bir sey iste

ayrica bu orta sahanin iki adami selcuk ile sneijder ne zaman duzelecek ? Sonsuz mu kardesim bu iki adamin kredisi , daha ne kadar etkisiz olmalari lazim makas yemek icin

bir macta da risk al gormeyelim selcuk sneijder chedjou gibilerini . Avrupa yok bir sey yok , hic mi elimizde yok denenecek oyuncu , varsa da tursusunu mu kuracagiz

başakşehir maçı herşeyden daha önemli hale geldi dursun paramı verir uzun adamımı arar ne yapar bilmem ama o maç artık kader maçı oldu bence

o kadar sayfa yorum okudum bir kişi de hakem dememiş...tamam gurur duyuyorum büyük GSARAY taraftarı olan sizlerle hakemi mazeret göstermiyorsunuz yenilgiye de ;
yediğimiz gol az fark filan değil baya baya ofsayt + 88.dakikada podolski bariz bir şekilde çekiliyor topu kontrol edip vurmak üzereyken
takımı eleştirmek ayrı ama hakemi de itin .ötüne sokmak lazım..

Son düzenleme:
Geri