GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 70

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,3K
Sayfa
70/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Hakem maci gayet ortada yonetti , ortada penalti filan da yok , cogu faulu de lehimize degerlendirdi , klasik firat aydinus

10 cm ofsayti firata mi yikacagiz ? Yardimci kaldirmazsa o ne yapsin

firati hic sevmem ayri ama bu macta catacak yer arayacaksak hakem en sonda gelir , adam gayet duzgun mac yonetti

Wesley bu takımın beyniydi ama artık o beyinde tümör olmaya başladı.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guzel benzetme yaptin . Adamin istatistigi su , son 20 macta 0 gol , koskoca 2016 sezonunda ic sahada 0 gol (bunu 90 dakika programinda duydum kontrol etmedim) ve senelik ucreti 4,5 milyon euro

ve hala daha bu adami savunacagim diye yok gol atmiyor ama asistin asistini yapiyor , asli gorevi gol degil gibi mantiksiz mantiksiz sozler sarf ediliyor

bir selcuk rezalati zaten sergileniyordu , bir de sneijder eklendi bir bucuk sezondur

maçı izlerken bazı notlar almıştım paylaşmak istiyorum..
maç sonu sakin kafayla değil heyecan ve hisle yazılmış notlar bunlar;
- selçuk çok da kötü değilken rakipte iyice kendi sahasına çekilmişken neden çıkar?alternatifi 1 aydır topa dokunmayan takımı tanımayan de jongken?
-sneijder uzun zaman sonra çalım atıp adam eksilttikten sonra neden çıkar?alternatifi daha bizde bursada oynadığı topun çeyreğini oynamayan josue iken?
-cavanda çıkar kabul ama tribün yuhalar diye sabriyi almayıp semihi sağa çekmek çok mantıksız be hocam..
-o kadar korner duran top kullandık hep direk orta yaptık neden şaşırtmıyoruz kısa oynamak paslaşmak vs..bütün kornerlerde kafayı rakip vuruyor..
-poldiyi çıkarıp sinanı erenle ikilemek varken şino ve selçuku çıkarmak çok saçmaydı be hoca..
selçuk ve sneijderin çıkması bize zerre fayda getirmediği gibi en çok fırat aydınusu rahatlattı..josueye yapılan faulu , brumaya yapılan faulu vermedi ve 1 kişi itiraz etmedi..
böyle maçlar bilhassa içerde taktik teknikten ziyade cingarla dövüşerek çirkeflikle kazanılır..
fener neden yeniyor içerde trabzonu adamlara saygı duymuyor sertlik pislik herşeyi yapıyor hakemi etki altına alıyor zaten kötü olan trabzon hemen teslim oluyor..
bizde fırat aydunus gibi seyirciden ve futbolcu itirazından çok etkilenen bir hakemi bilip itiraz eden ve lehimize karar aldırtacak bir adam yok..
sabri ve yasin girip podolski ve cavanda çıksa bu maç en kötü berabere biterdi..
fenerde bi sürü itirazla maç kazanan oyuncu varken keza olmasada bunlar camia olarak pislik olduğu için hakemler doğan etkileniyor bjk de ise caner gökhan vs bi sürü pislik ve tinerci taraftar varken böyle maçları kazanırlar..
biz çok efendi ve kuzu takılıyoruz..
teknik taktik diziliş olarak baya iyiyiz ama sertlik pislik katmazsak zor şampiyon oluruz..

Osmanin goruslerine kismen istirak ediyorum , sneijder ile selcuk cikmamaliydiya katilmiyorum ama yasin ve sabri gibi adamlar kesin enerji katardi , josue nedir ya , bir de antipatik antipatik geri oynuyor bir risk aldigi yok

sayisiz yan top ve korner kullandik , bundan fazlasi olamazdi , eren de top gelmedi filan ama o da formunda degildi , kosular yapiyor her zaman rakibe tehdit ama top kontrolu ve alisverisi zayif

laf soylenemeyecek yegane adam bruma . Biraz da karambole degil de kafayi kaldirip bakarak top cikarabilse keske

Bu yolun sonu şampiyonluk olacak inşallah.

CvZgP-7WAAAZN2o.jpg

Takımın ilk yarıda sergilediği performans ve umursamazca tavırları üzdü sadece, gerçekten böyle anlarda insan kendini tam olarak enayi olarak rahatlıkla görebiliyor. 40 bin kişi stada gitmiş, binlerce insan evinde bir umut seni izliyor, sen milyonlarca lira aldığın mesleğini o gün yerine getirmek istemiyorsun, canın koşmak istemiyor veya bi tarafların kalkmış peki bu durumda ben niye üzülüyorum?

Takımın ilk yarıda sergilediği performans ve umursamazca tavırları üzdü sadece, gerçekten böyle anlarda insan kendini tam olarak enayi olarak rahatlıkla görebiliyor. 40 bin kişi stada gitmiş, binlerce insan evinde bir umut seni izliyor, sen milyonlarca lira aldığın mesleğini o gün yerine getirmek istemiyorsun, canın koşmak istemiyor veya bi tarafların kalkmış peki bu durumda ben niye üzülüyorum?

Taraftarlık duygusu.

Bizim takım çok sağolsun yanıltmıyorlar.Bu trabzon yüzde yüz ya bize ya beşiktaşa çelme takacak dedim hiç yanıltırlar mı.Geçen hafta yanılttılar bu hafta hiç yanıltırlar mı.Takım dayamış sırtını Musleraya,üretkenlik hücumda akışkanlık neredeyse sıfır.Oynadığımız oyun ezik fenerin bir tık üstünde.Şu futbola iyi diyen yoktur umarım.Yüzde 72 topla oynayan takım bu kadar kısır olamaz,olmamalı.Yamalı bohça gibi gidiyorduk.Yama bugün patladı.Umarım oyun olarak ileriye gideriz de şu durumdan çıkarız ama sene başından beri bir gram ilerleme yok

Trabzon halkı sokağa dökülmüş ve zurna davul eğleniyorlar şampiyon olmuş gibi.

Cahil deyince cezayı ama biz yiyoruz tabiki :) tekrarlanacak bir durum kusuruma bakmayın

Riekerink sen de ne olursun oynadığın takımlar ne yapıyo nasıl oynuyo,ilk yarı mı iyi ikinci yarı mı daha iyi aç bir bak yaaa.Trabzon'la antalya neredeyse birbirinin kopyası bir tablo sergiliyor.Antalya daha henüz maçların ilk yarısında gol yemedi.Trabzon da deplasman maçlarının ilk yarısında gol yememişti ve bütün maçlarına bakınca ilk yarı sadece bir gol yemişler.Yav arkadaş çok mu zor ilk yarı oyunu tutup ikinci yarı yüklenmek.Lan şu iki maçta da ilk yarı mal gibi gol yedik arkadaş.Ha antalyayı bi şekilde çevirirsin de bu maçı zor çevirirsin.Ders alacağız bir de diyosun maç sonunda.Evet aldığın dersi gördük

Bizim olayımız bir yenilgiye bakıyordu o yenilgiyi de aldık.Bundan sonra baş aşağı gideceğimizi düşünüyorum.Mümkün değil bu kadar kısırlıkla bi yerlere varmak

Trabzon her sene Galatasaray'a karşı böyle oynar. Ayrıca aradaki husumeti Galatasaray'ın başlattığına inanıyorlar, Trabzon deplasmanlarında neler olduğuna bizzat şahidim Trabzon'da yaşıyorum. Oley çektiler diye ağlamasınlar hiç. Fenerbahçeli çok yakın bir dostum da sezonun en kolay maçlarının Trabzonspor maçları olduğu söyler her zaman. Bugün maçı izlediğim yerdeki atmosfer hiçbir Fenerbahçe maçında olmadı şu zamana kadar.

Trabzon her sene Galatasaray'a karşı böyle oynar. Ayrıca aradaki husumeti Galatasaray'ın başlattığına inanıyorlar, Trabzon deplasmanlarında neler olduğuna bizzat şahidim Trabzon'da yaşıyorum. Oley çektiler diye ağlamasınlar hiç. Fenerbahçeli çok yakın bir dostum da sezonun en kolay maçlarının Trabzonspor maçları olduğu söyler her zaman. Bugün maçı izlediğim yerdeki atmosfer hiçbir Fenerbahçe maçında olmadı şu zamana kadar.

Trabzonun bir bok oynadigi yok renktas biz guclu olsak tokatlayip gecerdik maske dustu kel gorundu. Biz kendimizi abarttik. Gecen seneden cok buyuk bir fark yok

Geri