Umut Işık
Tek Yumruk
Valla beklerin hucuma katkisi problemli evet.
2 cok iyi stoper sart ona da katiliyorum.
Bugun trabzon kalesine otobus cekti. Ofsayttan gol attilar. Penaltimizi yediler kimse konusmuyor bunlari.
Bu ulke herseyi sonuca gore degerlendiriyor her alanda. Sonuca gore 180 derece donuyor buyuk cogunluk. Tam bir omurgasizlik hakim.
Ben GS i bugunku trabzon gibi oynadigini gorsem yerden yere vururdum.
Orası da çok ayrı bugün ki trabzonun oynadığı futbol, futbol değil ama işte sağdan soldan ablukaya alamadık eren gibi cevher varken 1 top geldi o da çok çok zor pozisyon da rövaşata denedi direkten döndü bugün hakemi suçlamam çünkü maçtan önce beklentim 4-5 olur düşüncesindeydi dk 13 de gol yiyorsan bu da bi avantajdır 50-60 larda yemektense erken gol yedin bu bi avantaj ama işte yanıt veremiyoruz ciddi anlamda topu taşıyacak adamlar podolski, bruma olmamalı son vuruşa götürecek yollarda topu almalılar
Bize karşı oynuyor olsam tek bir taktikle oynarım sol tarafı daha zayıf kurar tamamen sağa yüklenirim oyunu kitlerim bruma da bir yere kadar götürür 1-2-3 kişi geçer 4-5-6 ncı kişiler çıkar sonuçta o da insan makine değil
Bence en büyük eksikliğimiz oyunu açmakta kurmamız gereken üçgenler sneijder - bruma - eren / podolski - eren - sneijder / sneijder - de jong - tolga bu tür üçgenlerle başarılı olabilir hele ki pas oyunu oynayacaksak normal pas oyunu yaparsak hiçbir anlamı olmaz
Ama dediklerinin hepsinde de haklısın hakemi de konuşmak lazım ama ne yazık ki ondan önce gelen konular da var

Son düzenleme: