GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 73

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,3K
Sayfa
73/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Takıma en büyük eleştirim ilk yarı için olacak. Yediğimiz gol fiyasko. Olmayacak bir gol yedik. Ancak bunun şokunu atamadı takım. 40. dakikaya kadar hayalet gibiydiler. Trabzon'un oyun planı zaten ortadaydı golü attıktan sonra. 20. dakikada Onur'un vakit geçirmeleri başlamıştı. Buna reaksiyon veremedik hiç.

İkinci yarıda yorumların aksine takımı o kadar kötü bulmadım. Trabzon bu derece futbolu katlederken oynayabileceğimiz futbol buydu bence. O kıvılcımı çakacak golü bulamadık. Biz o golü bulamadıkça Trabzon daha fazla direnç koydu. Direkten dönen top, şanssızlık vs. Sonuçta bir şekilde kaybettik. Ne kadar istemesek de sezon içinde böyle kazalar olabilir, normaldir. Artık bunu arkada bırakmak lazım.

Hafta içi Dersim ile kupa maçı var. Hafta sonu da Adana deplasmanı. Bu iki maçı kazanarak yolumuza devam etmeliyiz. Milli ara öncesi de Başakşehir gelecek Arena'ya. Enseyi karartmaya gerek yok. Bu takım bu sene şampiyon olacak.

Geçen hafta muslera kurtardı bu hafta kurtaramadı carole'un kademe anlayışını geliştirmesi lazım yoksa daha çok böyle pozisyon veririz bir futbolcu neden koşusunu devam ettirmeyip izlemeyi tercih eder tamam bilekleri çok iyi ama sanki çıt kırıldım gibi hemen bırakıveriyor :oley:

9GjG2k.png

qEzEP5.png

rEGE33.png

7AjAqN.png

gXQXqO.png

PQjQ0O.png

Son düzenleme:
golde semihin yanından geçen topu güzel gözleriyle seyre dalması <3
bir semihin en masum olduğu an...

Durumun nesi kotu degil , 2-0 dan rakibinin bilegini bukemeyip tus edemiyorsun , evinde ts gibi 6-7 puanlarda gezinen takima kaybediyorsun

kazandigin karabuk antalya gencler maclarinda surekli sahanin en iyisi kalecin

oyuncu analizlerine tek tek girmiyorum . 7-8 haftalik seruveni yukaridaki gibi olan bir takim icin durum kotudur

Durum o kadar kötü degil.

Taraftarlardan haksiz yere catlak ses cikmayacak. JOR 4-4-2'yi acilen birakip Tolga ve de Jong'u orta saha'ya monte edecek. Chedjou'nun yanina da Serdar gelince bu sekilde gideriz. Daha cok mac kaybedecegiz bu sezon, gayet dogal bunlar.

Sampiyonluk yolunda en büyük tehlike bu taraftar aslinda.

yav taraftara ne bakıyon sen 2 mac ust uste kazan gene şampiyonluk şarkısı söyler orasında değilim bende hacım hemen sinir yapmada bi süredir 4-4-2 diyorsun aksamda dedim tam olarak hangi dakikalarda bu dizilişe döndük inan ben bişey farketmedim. dedim ya hele o 3lü savunmada tamamen dağıldım.bi yanlış anlasılma var gibi

Bu takim bu. Ben sezon basi konulari acinca bana kiziyordunuz. Sizin beklentilerinizi karsilayacak takim degiliz, bos yorumlar yapmayin o halde.

Orta saha Tolga'ya ragmen kolay geciliyor, Cavanda desen bek degil. Stoper olarak aldigin Serdar nerelerde belli degil, forvet keza ayni.

Gercekci bakinca durum hic kötü degil. Sezon basindan beri Bruma ve ilk maclar itibariyle Sneijder'in Eren'e yaptigi ortalar sIrtlIyordu takimi. Sonra bi Podolski sapkadan tavsan cikardi ve buralara geldik.

Podolski'den zaten oyun icinde etkinlik bekleyemezsin cünkü hic aktif degildi o konuda, bunu ben yillardir anlatmaya calistim.

yav taraftara ne bakıyon sen 2 mac ust uste kazan gene şampiyonluk şarkısı söyler orasında değilim bende hacım hemen sinir yapmada bi süredir 4-4-2 diyorsun aksamda dedim tam olarak hangi dakikalarda bu dizilişe döndük inan ben bişey farketmedim. dedim ya hele o 3lü savunmada tamamen dağıldım.bi yanlış anlasılma var gibi
Takim ilk yarida sacma sekilde belirli süre 4-4-2'ye döndü, sonra yine Bruma serbest oynadi. Podolski Eren'e yaklasti. Ve 2 yari zaten bu komple böyle gitti.

Sneijder yine sol kanattan cikmadi.

3lü savunma skora göre mecburi bir degisiklik gibi geldi bana. Podolski ve Eren'e ek Sinan'i oyuna almak adina degistirdi.

Senin fatih hocana ve sistemine avrupa sampiyonasindan beri her takim sokup cikartiyor.

GS da da 150 milyon euroluk kadro kurunca 75 milyon euroluk futbol ile sampiyon oluyor evet ama canaydin donemi gibi 60 milyon euroluk kadro olunca 10 milyonluk futbol oynatiyor.

'Iste cahillik basa bela.

Bak bakalim 4 sene ust uste sampiyon oldugumuz sene o kadro kac paraya kurulmus?? Uefa kupasini getiren kadroda kimler kac para aliyor bak.

2011-2012 senesinde bak bakalim o kadro kac paraya kuruldu.

Muslera
Eboue-Semih-Ujfa-Riera
Emre C.-Selcuk-Melo-Engin
Necati-Elmander

mi 150 m.luk kadro???

Canaydin doneminde ilk senesinde boktan kadroyla az daha yine sampiyon oluyorduk. O zamanlar o kadar boktan durumdaydik ki Fenerbahcenin uzerine para odeyip kontratini feshettigi Revivoyu takimin 10 numarasi yaptik. O kadroyla son macta Inonude yenilmesek belki sampiyon olacaktik.

Ayrica Milli Takimla Galatasarayi karsilastiramazsin.Turk Milli takimi milli takimlarin adanasporu , Galatasaray Turkiye Super Liginin agasi, krali. Milli takimda bir basarisizlik soz konusu degil kagit uzerinde 3 macta 1 puan alacagimiz yerde 2 puan aldik.

Hirvatistan: 0
Ukrayna:1
Izlanda: 0

olmasi futbolun dogal sonucuydu.

Durumun nesi kotu degil , 2-0 dan rakibinin bilegini bukemeyip tus edemiyorsun , evinde ts gibi 6-7 puanlarda gezinen takima kaybediyorsun

kazandigin karabuk antalya gencler maclarinda surekli sahanin en iyisi kalecin

oyuncu analizlerine tek tek girmiyorum . 7-8 haftalik seruveni yukaridaki gibi olan bir takim icin durum kotudur

Antalya maçında frikik olmasa belki gene bu maçtaki senaryo olacaktı oyun tıkanacaktı, gençler maçında 2 nci yarı muslera yerine başka kaleci olsa puan dahi alamazdık, karabük maçında tıkanan oyunda şans golü buluyoruz bir bakıma takım kaç haftadır alarm veriyordu bunlara bir çözüm bulmamız lazım ciddi anlamda kapanan takımları açamıyoruz

Beşiktaş maçı çok ayrı bir olay adamlar dağılmış taraftar şoka girmiş skor avantajı bizde dk 70 kaleye gitmeyip sadece pas yapsak en kötü 1-2 biterdi o maça girersek zaten çıkamayız

Baskı açısından:
Karabük maçında iyi futbol - 0 dk
Akhisar maçında iyi futbol - 60 dk(0-60)
Kayseri maçında iyi futbol - 25 dk(0-25)
Rize maçında iyi futbol - 20 dk(0-10/80-90)
Beşiktaş maçında iyi futbol - 45 dk(0-45)
Antalya maçında - 30 dk(0-15/70-90)
Gençler maçında - 45 dk(0-45)
Trabzon maçında - ???

90 dk taş gibi top oynayalım demiyorum da rolanti de de oynayamıyoruz :oley:

Son düzenleme:
riekerink yetersiz

semih ile baslamak hata

cavanda sabri'den bile kötü dedik sezon basi

sneijder'i cikarmak ne demek üstelik evinde, ha cikardin madem josue kim?! josue yetersiz

riekerink'in oyun ici hameleleri rezalet

riekerink yetersiz

semih ile baslamak hata

cavanda sabri'den bile kötü dedik sezon basi

sneijder'i cikarmak ne demek üstelik evinde, ha cikardin madem josue kim?! josue yetersiz

riekerink'in oyun ici hameleleri rezalet
Bence sen biraz abartiyorsun olabilir mi?

Semih ile baslamasa mac eksigi olan Serdar oynardi, sacma olurdu bende istesemde.
Cavanada ve Sabri ayni halt, kim oynarsa farketmez.
Sneijder ise sakatliktan yeni cikti diye cikardi, temposu düstü 60'tan sonra, dogal. Sneijder cikinca Josue girer tabi.

Hatasi yok, aksine cok iyi müdahaleler yapti.

her zaman papaz pilav yemiyor .

macı alabilirdik ama bu sefer top istemedi.

Şunu ciddi ciddi düşünüyorum ki Aysal sonrası süreçte birileri ipimizi çekti.

Bu sene yapılan transferlerin izahı yok

De jong sigtorson serdar 3 üde mac oynamadı.

üstüne florya ve riva sudan ucuza birilerine peşkeş çekilecek

kulübün riva için belirlediği değer tam komedi 10 yıl öncesi değerden bile az.

arkadaşlar uyutuluyoruz çok geç olacak , güvendiğimiz bütün birikimler elimizden gidiyor

önce ali sami yen şimdide riva ve florya

bu oyunun arkasında büyük birileri var belkide hükümet böyle istiyor .

ama gerçek olan şu ki kulübün içi boşaltılıyor planlı şekilde

Durum o kadar kötü degil.

Taraftarlardan haksiz yere catlak ses cikmayacak. JOR 4-4-2'yi acilen birakip Tolga ve de Jong'u orta saha'ya monte edecek. Chedjou'nun yanina da Serdar gelince bu sekilde gideriz. Daha cok mac kaybedecegiz bu sezon, gayet dogal bunlar.

Sampiyonluk yolunda en büyük tehlike bu taraftar aslinda.

Yenilmemize üzülmedim normaldir her maçı kazanacak değiliz.Fakat şu kuş kadar beyni olmayan hamsi kafalar o kadar stadda sövdüler adi pislikler üstüne onur denilen onursuzun oyunu yavaşlatması sakat numarası yapıp sedye gelince dışarı çıkan futbolcuları görünce insanın içine oturuyor böyle yenilgi

Maaslari ilave et bakalim??

Digerleri hangi bonservisleri odemisler baktin mi??

Reis sen bukadar basit bir adam olmaman lazim. Burada 3 sene, 6 transfer dönemi kapsiyoruz. 3. sezon sonrasi da hoca gönderildi zaten. Ilk sene 22 Milyon yuro, ikinci sene 30 Milyon yuro harcandi...

Yani harcanan Para 4 transfer döneminde 50 Milyon yuro bonservis, ona göre basari geldi. :D Son 15 senenin en büyük basarilari, ve daha önce, ve sonra da yine iyi para harcadik.

Mancini hem bu kadroyu aldi, hemde bir transfer döneminde 18 Milyon yuro harcandi... Yani

Rijkaaard döneminde 3 transfer döneminde 38 Milyon yuro harcandi...

Yani baba, birak bu isi bos argumentasyonlari da demicem:D Harbi söylüyorum bu 150 milyon yuroluk kadroya, 75 milyonluk futbol argumanin, benim adima efsaneler arasinda. Her yazdiginda, ve tekrarlandiginda bir okadar artiyor keyfim ve nesem PC arkasinda. Neseleniyorum böyle, bir cocuk gibi. ^^

Son düzenleme:
Hocam ama o takimlar bi istikrara sahip takimlar.Defans hatlari her mac leş degil,orta sahalarında surekli geri pas veren oyuncular yok.Biz bu defans hattı ve orta sahayla cok mac kaybederiz daha

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlisin var. Hummels ramos pepe pique gibi hayvani defans hatlari olan oyuncular bile basit hatalar yapabiliyorlar. Bugun ki oynadigimiz futbol gayet iyiydi. Ozellikle brumanin cabasi cok hosuma gitti. Macta hosuma gitmeyen seyler oldu; mesela tolga cigercinin bir kac pozisyonda sut yerine orta demememesi, sneijderin etkisiz, 60 larda takimimin ilerde cogalmamasi gibi ama genel olarak takim hirsli bir goruntu verdigi icin bu handikaplado gormezden gelebildim. Lafim,sozum takimi oyunculari t.direktoru bir macla kesenlere.

Geri