GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 75

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,3K
Sayfa
75/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Takımda şampiyonluk coşkusu yok en büyük sıkıntı o. Oyunu rakip sahaya yıkıp set hücumu yapmayı beceremiyoruz bir özgüven eksikliği var. Bol bol orta açmamız gerekirken saçma sapan harcadık pozisyonları.
bence bu coşkudan öte taktiksel bi sıkıntı bu sene bi kaç maçta kısa periyotlar dışında hiç bi maçta oyunu rakip sahaya yıkamadık, rakip ceza sahasında çoğalamadık,kendi evimizdeki maçlarda bile yapamadık. en kötü dönemlerimizde bile oyunu rakip sahaya yıkan bi takımdık biz eskiden nasıl bu hale geldik hayretle izliyorum. bruma da olmasa bu takım rakip kaleye hiç gidemez

Hucumda belli bir düzenimiz yok ne yazikki topu brumaya ver 3 kişiyi çalımlasında birşeyler yapsın tek formül bu dünkü maçta oyuna Yasin'i almalıydı riekerink en azından sağ kanata hareketlilik getirirdi Sinan olmadı ne yazikki poldi ve Sneijder kendine gelmeli az Zaman alsada de jong ortasahada Selçuk'tan daha aktif oynadı bundan sonra maçlara onla başlamalıyız

Sabri,Chedjou,Selçuk,Sneijder,Podolski gibi 30 üstü oyuncularla sezon sonu vedalaşmamız lazım.Sneijder 1,5 senedir performans göstermiyor.Bekliyoruz birşeyler yapsın şut atsın,asist yapsın takımı yönetsin ama artık çekilmiyor.Temposunu yavaş yavaş kaybetmeye başladı.Eskiden duran top kullanırdı artık onda da etkisini göremiyoruz.

Podolski canı isteyince oynuyor.Selçuk'u konuşmaya gerek dahi yok.5 senedir burada 1 sene top oynadı 4 yıldır yatıyor.İnsan biraz utanır,aldığı paranın hakkını vermeye çalışır.

Sabri'ye artık tahammülüm yok.Her ne kadar şu an kadrodaki en iyi bek olsa da bu Sabri'nin iyi oyuncu olduğunu değil yönetimin yanlış transfer hamlesini gösterir.Cavanda'yı alacağına adam gibi bir bek alsaydın bizi Sabri'ye muhtaç bırakmazdın.Eboue varken forma göremiyordu maalesef Eboue'nin yanlış alışkanlıkları sonunu getirdi.

Chedjou'da stoper namına hiçbir şey yok.Dan dun vuruyor,yerini kaybediyor,pozisyon bilgisi yok,hava topu yok.Stoper dedigin Vida gibi Glik gibi olacak.Rakibine korku verip lider özellikli olacak.
Birilerinin kral çıplak demesi gerekiyor artık, tebrikler güzel yazmışsın,ayrıca genç diye alınacak adamlar kaliteli olmalı sırf genç diye alınmamalı tarihimizde Capone dan daha iyi hatırladığım bir sağ bek yoksa ve 40 yaşındaysam burada bir sıkıntı var demekki

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birilerinin kral çıplak demesi gerekiyor artık, tebrikler güzel yazmışsın,ayrıca genç diye alınacak adamlar kaliteli olmalı sırf genç diye alınmamalı tarihimizde Capone dan daha iyi hatırladığım bir sağ bek yoksa ve 40 yaşındaysam burada bir sıkıntı var demekki

Scout ekibimiz övünüyor dünyada 7000 küsür futbolcunun datası var diye elimizde.Önünde başarılı örnekler var en azından onlardan feyz al.Bugün Anadolu takımları bile kısıtlı bütçelerle iyi takımlar kuruyor.Danimarka'dan Belçika'dan çok kaliteli oyuncular bulunabiliyor.Bir Badou Ndiaye bedava denecek fiyata geldi,transfer döneminin son günü Tottenham talip oldu 8 milyon Euro fiyat biçtiler.Planlama,kadro mühendisliği önemli.Sırf isimli diye veya sırf yaşı genç diye futbolcu almayacaksın.

Bu arada sağ bek demişken Fransız Sebastien Perez vardı.Rüzgar gibi esiyordu sağdan mübarek.Ne yazık ki o da çok uzun ömürlü olmamıştı.Şimdi Fransız plaj milli takımında oynuyor.:)

Benim de keyfim cok artiyor 78 milyon bonservisi harcattigini gorunce baska bahaneler bulman.

Ornegin Mancini baskasinin kafasina gore 78 milyon bonservis odenerek kurulmus takimdak bazi oyunculari yollayip yenilerini aldirma sansi var miydi?

Peki o oyunculari aldirmis FT takimi Manciniye birakirken ilk 6 macin sadece 2 sini kazanabilip kendi evinde realden 6 yedirdigini de hatirliyormusun??

O mancini 6 hafta sonunda aldigi takimi 2. Yapip cl de real ve juvenin oldugu gruptan cikti. Kaldi ki evet Mancini bize uygun adam da degildi!!

Terim de mancini de cok para ile basarili olabilen hocalar , kabul edin bunu artik.

Hayir yoktu, cünkü fenerden 10 puan fark yedikten sonra birakip gitti adam. Ilk sampiyonluk da 20 Milyon dollarlik bir harcama sonucu geldi. Iyi bari, artik 150 Milyon yurolardan bahsetmeyi biraktin. Ama bence harbiden birakma...

Ve olay ilk iki sene 50 Milyon yurodan ibaret. O iki sene icinde, nerdeyse maksimun basari yakalamis bir Galatasaray icin de cok normal bir harcama. 3 sene önce benzer harcama ile, bir süper kupamiz var Kayserspor ile ilgili...

Para harcanmadan sürekliligi olan basarisi olabilecek birde hoca mi var.

Skibbe, Rijkaard, Mancini.... Toplam harcama 80-90 Milyon Yuro, elde ettigimiz Bursaspor´a karsi bir Türkiye Kupasi, Kayserispora karsi bir süperkupasi... Ben esas bunlari aklima getirdikce karalar bagliyorum. ^^

Ve o bahsettiginiz 150 Milyon yuroluk kadroya, hala bulamadim tarihimizde :D

Son düzenleme:
bence bu coşkudan öte taktiksel bi sıkıntı bu sene bi kaç maçta kısa periyotlar dışında hiç bi maçta oyunu rakip sahaya yıkamadık, rakip ceza sahasında çoğalamadık,kendi evimizdeki maçlarda bile yapamadık. en kötü dönemlerimizde bile oyunu rakip sahaya yıkan bi takımdık biz eskiden nasıl bu hale geldik hayretle izliyorum. bruma da olmasa bu takım rakip kaleye hiç gidemez
Taktik olayını sezon başından beri söylüyorum ben zaten 7 maçın hepsinde sıkıntılar yaşadık. Hani demek istediğim taktiksel sıkıntılar zaten var üstüne takımda motivasyon eksikliği de var.

Bruma ve carole bu takımın geleceği ama bu performasları devam ederse sezon sonu elimizde zor tutariz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyon olacak takım böyle maçlarda böyle tutuk ve tek bir plan üzerinden oynamaz.

At Bruma'ya oldursun kafası ile oynuyoruz Beşiktaş maçından beri.

Yapılan transferlerin de oldukça kötü olduğu ortaya çıkıyor her geçen hafta.

Cavanda-rezalet
Josue-çok kötü
Serdar-müzmin sakat
Sigthorsson-müzmin sakat
De Jong- ilk defa ışık verdi, kağıt üzerinde en iyi transferdi zaten
Eren Derdiyok-çok iyi
Tolga-geçen senenin ardından abarttık kendisini, oldukça tek yönlü sadece yoklukta gideri olan bir futbolcu.

1 çok iyi transfer ile takımı çok iyi yapamazsın.

Riekerink ile de çok zor şampiyonluğu götürmek. Tek maçlık konstantrasyonları futbolcular ile götürüp kupa alabilirsin ama lig maratondur.

Geçen seneki kadroya ne gibi eklemeler yapıldı da bu kadar hayalkırıklığı yaşanıyor? Kadro kötü kendimizi kandırmaya gerek yok. Bu oyuncu grubu şampiyonluk yaşadı, başarılar gördü ama vaadesi de çoktan doldu. Ta Hamza Hamzaoğlu zamanı değişim başlamalıydı.

Pas oyununun bokunu çıkarıyoruz.
O kadar pas yapıyoruz ki ve bu paslar o kadar efektif olmayan paslar ki rakip yerleşiyor, 10 kişi topun arkasında bekliyor. Orta sahadaki Tolga, Selçuk, De Jong da araya ince pas atma becerisi olmayan adamlar olduğundan (Sneijder de çok formsuz) ve toğu çok yavaş çevirdiğimizden rakibin bir şey yapmasına gerek kalmıyor. Barcelona gibi, Pep'in takımları oynamaya çalışıyoruz (Sadece oyun tiplemesi olarak benzetiyorum yanlış anlaşılmasın) Onlar topu o kadar hızlı ve efektif kullanıyorlar ki, boşa bir tane pasları yok neredeyse. Bizde topu alan 2 saat düşünüyor. Bruma'nın driblingleri ile pozisyona girmeye çalışıyoruz. Tek bir orta yapmıyoruz. Yine Barca misali. Hava hakimiyeti olan forvetimize bol bol orta yapmamız lazımken sürekli tembel pas oyunuyla gitmeye çalışıyoruz. Bu şekilde Başakşehir, Osmanlı, Konya gibi takımları zor açarız.

Hayir yoktu, cünkü fenerden 10 puan fark yedikten sonra birakip gitti adam. Ilk sampiyonluk da 20 Milyon dollarlik bir harcama sonucu geldi. Iyi bari, artik 150 Milyon yurolardan bahsetmeyi biraktin. Ama bence harbiden birakma...

Ve olay ilk iki sene 50 Milyon yurodan ibaret. O iki sene icinde, nerdeyse maksimun basari yakalamis bir Galatasaray icin de cok normal bir harcama. 3 sene önce benzer harcama ile, bir süper kupamiz var Kayserspor ile ilgili...

Para harcanmadan sürekliligi olan basarisi olabilecek birde hoca mi var.

Skibbe, Rijkaard, Mancini.... Toplam harcama 80-90 Milyon Yuro, elde ettigimiz Bursaspor´a karsi bir Türkiye Kupasi, Kayserispora karsi bir süperkupasi... Ben esas bunlari aklima getirdikce karalar bagliyorum. ^^

Ve o bahsettiginiz 150 Milyon yuroluk kadroya, hala bulamadim tarihimizde :D

Süper Kupa'yı da harcamalar olmasa da alırdık,2007-2008'in kupası o.

Şimdi esas soru bir mağlubiyet aldık diye sırt mı çevireceğiz?
Yoksa aksine 43.000 kişiyi 50.000'e mi çekeceğiz?
Bence daha agresif oluyorum Antalya maçında tribündeydim bu maça da gitmeyi çok istedim ama olmadı..
İnşallah fırsat buldukça destek olmaya çalışıcam,bugün Beşiktaş olası beraberliğinde bile hiçbirşey kaybetmemiş olacağız..
He yenseler bile sadece 3 puanlık sistemde hiçbirşey kaybetmedik,aksine daha da motive olmamız gerek..

Şampiyon olacak takım böyle maçlarda böyle tutuk ve tek bir plan üzerinden oynamaz.

At Bruma'ya oldursun kafası ile oynuyoruz Beşiktaş maçından beri.

Yapılan transferlerin de oldukça kötü olduğu ortaya çıkıyor her geçen hafta.

Cavanda-rezalet
Josue-çok kötü
Serdar-müzmin sakat
Sigthorsson-müzmin sakat
De Jong- ilk defa ışık verdi, kağıt üzerinde en iyi transferdi zaten
Eren Derdiyok-çok iyi
Tolga-geçen senenin ardından abarttık kendisini, oldukça tek yönlü sadece yoklukta gideri olan bir futbolcu.

1 çok iyi transfer ile takımı çok iyi yapamazsın.

Riekerink ile de çok zor şampiyonluğu götürmek. Tek maçlık konstantrasyonları futbolcular ile götürüp kupa alabilirsin ama lig maratondur.

Tolga yılın transferidir aga olur mu ya..
Yoklukta gideri olan diyorsun Türkiye'de onun gibi başka oyuncu yok adam kaç tane hücuma katıldı gözünü seveyim..

ligin bence hem takım hem camia olarak en kırılgan takımı şu an için biz ve kendilerini barca zanneden kargalar

bu kırılganlık ya onları ya bizi ya onları yarısın dısında bırakacak biz olmayız umarım

Scout ekibimiz övünüyor dünyada 7000 küsür futbolcunun datası var diye elimizde.Önünde başarılı örnekler var en azından onlardan feyz al.Bugün Anadolu takımları bile kısıtlı bütçelerle iyi takımlar kuruyor.Danimarka'dan Belçika'dan çok kaliteli oyuncular bulunabiliyor.Bir Badou Ndiaye bedava denecek fiyata geldi,transfer döneminin son günü Tottenham talip oldu 8 milyon Euro fiyat biçtiler.Planlama,kadro mühendisliği önemli.Sırf isimli diye veya sırf yaşı genç diye futbolcu almayacaksın.

Bu arada sağ bek demişken Fransız Sebastien Perez vardı.Rüzgar gibi esiyordu sağdan mübarek.Ne yazık ki o da çok uzun ömürlü olmamıştı.Şimdi Fransız plaj milli takımında oynuyor.:)
Tabiki Perezi hatırlıyorum vr Eboue sayılabilir ama Capone ikisindrnde iyi idi benim için işin acı kısmı başkasını da sayamıyoruz

Tolga yılın transferidir aga olur mu ya..
Yoklukta gideri olan diyorsun Türkiye'de onun gibi başka oyuncu yok adam kaç tane hücuma katıldı gözünü seveyim..

Tolganın yanında ve önünde oynayan adamlar en az tolganın yarısı kadar verimli olsun bambaşka bir oyun ortaya çıkar.
Dün ne selçuk nede sneijder vardı. Hep tek kaldı tolga buna rağmen hiç top ezmedi. Tek eksiği sın vuruşunun olmaması o da olsaydı zaten dortmund veya bayerne giderdi.
Yanında dejong önünde josue şeklinde bir kadro denenmeli.
3üde hareketli ve yapıcı.
Selçuk ve sneijder ne yapıyor? Hele sneijder galiba 11 aydır golü yok. Golcü değil belki ama 11 ay...
Neyse artık yenileme zamanıdır.
Stoper serdar, sağ bek cavanda-linnes ikilisi.
Ortaya dejong ön tarafa josue.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabiki Perezi hatırlıyorum vr Eboue sayılabilir ama Capone ikisindrnde iyi idi benim için işin acı kısmı başkasını da sayamıyoruz

Üstelik capone sol bek olarak alınmıştı :)
En iyi sağ bek bence Ebouedir. Çok ucuza harcadık o adamıda...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gerçekçi olmaz lazım
bizim kadro isimli ama performans vermeyen ve çok yüksek maaş alan futbolculardan kurulu
selçuk ve sneijder ,kısmen de podolski örnekler

Geri