GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 72

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,5K
Sayfa
72/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Valla beklerin hucuma katkisi problemli evet.

2 cok iyi stoper sart ona da katiliyorum.

Bugun trabzon kalesine otobus cekti. Ofsayttan gol attilar. Penaltimizi yediler kimse konusmuyor bunlari.

Bu ulke herseyi sonuca gore degerlendiriyor her alanda. Sonuca gore 180 derece donuyor buyuk cogunluk. Tam bir omurgasizlik hakim.

Ben GS i bugunku trabzon gibi oynadigini gorsem yerden yere vururdum.

Orası da çok ayrı bugün ki trabzonun oynadığı futbol, futbol değil ama işte sağdan soldan ablukaya alamadık eren gibi cevher varken 1 top geldi o da çok çok zor pozisyon da rövaşata denedi direkten döndü bugün hakemi suçlamam çünkü maçtan önce beklentim 4-5 olur düşüncesindeydi dk 13 de gol yiyorsan bu da bi avantajdır 50-60 larda yemektense erken gol yedin bu bi avantaj ama işte yanıt veremiyoruz ciddi anlamda topu taşıyacak adamlar podolski, bruma olmamalı son vuruşa götürecek yollarda topu almalılar

Bize karşı oynuyor olsam tek bir taktikle oynarım sol tarafı daha zayıf kurar tamamen sağa yüklenirim oyunu kitlerim bruma da bir yere kadar götürür 1-2-3 kişi geçer 4-5-6 ncı kişiler çıkar sonuçta o da insan makine değil

Bence en büyük eksikliğimiz oyunu açmakta kurmamız gereken üçgenler sneijder - bruma - eren / podolski - eren - sneijder / sneijder - de jong - tolga bu tür üçgenlerle başarılı olabilir hele ki pas oyunu oynayacaksak normal pas oyunu yaparsak hiçbir anlamı olmaz

Ama dediklerinin hepsinde de haklısın hakemi de konuşmak lazım ama ne yazık ki ondan önce gelen konular da var :hat:

Son düzenleme:
Ayrica sampiyonluk sirf puanlar ile kazanilan bir seruven degildir. Psikolojik faktorlerde en az puanlar kadar onemli. Mactan once bu Galatasaray son haftalara girirse sampiyon olur diyen kus surusu , daha bunlar cok puan kaybeder diyorlar. Kargalar Arena'da bunlari tekrar yeneriz diyorlar. Sen evinde , yatak odanda kaybedersen onemli maclarda evinde psikolojik baski uygulayamazsin. Kaybedecegiz illa ama kendi evinde kaybetme kardesim...

Bakiniz Trabzon ne zaman bizi Arena'da 3-0 yendi o zamandan beri istikrarli sekilde puan kaybettik bunlara ozellikle Arena'da. Misal feneri kadikoyde yenersek tekrar o yenilmezlik serisini yapamazlar kolay kolay. Psikolojik ustunlugunu kaybederler.

Ne desen bilemedim. Yazik...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla beklerin hucuma katkisi problemli evet.

2 cok iyi stoper sart ona da katiliyorum.

Bugun trabzon kalesine otobus cekti. Ofsayttan gol attilar. Penaltimizi yediler kimse konusmuyor bunlari.

Bu ulke herseyi sonuca gore degerlendiriyor her alanda. Sonuca gore 180 derece donuyor buyuk cogunluk. Tam bir omurgasizlik hakim.

Ben GS i bugunku trabzon gibi oynadigini gorsem yerden yere vururdum.

Orası da çok ayrı bugün ki trabzonun oynadığı futbol, futbol değil ama işte sağdan soldan ablukaya alamadık eren gibi cevher varken 1 top geldi o da çok çok zor pozisyon da rövaşata denedi direkten döndü bugün hakemi suçlamam çünkü maçtan önce beklentim 4-5 olur düşüncesindeydi dk 13 de gol yiyorsan bu da bi avantajdır 50-60 larda yemektense erken gol yedin bu bi avantaj ama işte yanıt veremiyoruz ciddi anlamda topu taşıyacak adamlar podolski, bruma olmamalı son vuruşa götürecek yollarda topu almalılar

Bize karşı oynuyor olsam tek bir taktikle oynarım sağ tarafı daha zayıf kurar tamamen sola yüklenirim oyunu kitlerim bruma da bir yere kadar götürür 1-2-3 kişi geçer 4-5-6 ncı kişiler çıkar sonuçta o da insan makine değil

Bence en büyük eksikliğimiz oyunu açmakta kurmamız gereken üçgenler sneijder - bruma - eren / podolski - eren - sneijder / sneijder - de jong - tolga bu tür üçgenlerle başarılı olabilir hele ki pas oyunu oynayacaksak normal pas oyunu yaparsak hiçbir anlamı olmaz

Ama dediklerinin hepsinde de haklısın hakemi de konuşmak lazım ama ne yazık ki ondan önce gelen konular da var :hat:

Iyi oynadik beyler takimi yerin dibine sokmaya gerek yok

Gol olmadi sadece beceriksizlik ve bazi oyuncularin formsuzlugu yüzünden

abartma reis. italyanlara hepi topu 20mılyon yuroluk kadro kuruldu onlarda 30 mılyon yuroluk top aynattı daha ne yapacaklardı. nekadar ekmek okadar köfte

Aynen daha önce 200 milyon yuroluk kadro kurmustuk. Bir dakika bakayim.

Elmander 20 Milyon yuro
Ibo 15 Milyon Yuro
Engin Baytar 10 Milyon Yuro
Felipe Melo 30 Milyon Yuro
Fernando Muslera 40 Milyon Yuro
Sercan Yildirim 20 Milyon Yuro
Riera 35 Milyon Yuro
Ujifalusi 25 Milyon Yuro
Yigit Gökoglan 15 Milyon Yuro
Necati Ates 10 Milyon Yuro

Böyle idi galiba... Hain kebabci Celal bu 200 Milyon dollarlik kadroya, 60 milyonluk futbol oynatti... Sonra birde sampiyon yapti derler...

abartma reis. italyanlara hepi topu 20mılyon yuroluk kadro kuruldu onlarda 30 mılyon yuroluk top aynattı daha ne yapacaklardı. nekadar ekmek okadar köfte

Valla onlardan beri devam ediyor yalniz. Ayrica Mancini sadece Telles alip sol beke monte etti geri kalan hepsi FT'nin transferleri. Prandelli tuyu dikti zaten...

Neyse bak faydasi oldu.

Ft 78 milyon bonservis odetmisken bu konuda en cok gomulen mancininin bile 19 milyonda kaldigini ogrenmis oldun.

Diger hic bir td e 20 milyon harcatmazken ft ye 78 milyon verilmis!!

saatler ilerledikçe senin hesap 1liralık futbola doğru gidiyor reis :asd:
eksi ile kapatmasak bari
edit. istersen kuru sabitleyerek hesaplayalım haksızlık olmasın

Son düzenleme:
Rakamlar orda.

Kimseye 20 milyon bonservis butcesi verilmezken FT ye 78 milyon verilmis.

yahu ft kac transfer dönemi görmüş reis hadi 5 diyelim ve sizlerin evlatrını oynatır transfer yapmaz dediği dönemde evlatları yerine yapılmış pek çoğu iyi kötü enkaz menkazda olsa yeni bi takım kurulmus bu 5 transfer döneminde.şimdi önyargılı gibi gözükmiyim kendisine mancini ye belli bir sempatim vardı işin sidik yarışına dönmediği vakitler ancak mancini döneminde de tek transfer döneminde senin getirdiğin linkte 20m harcanmış senin hesabına göre gidersek demek mancini 4 transfer dönemi daha görse hemen hemene terimle aynı seviyeye gelecek.

bak ben bu rakamlarda değilim. oynanan futbolun kilosunu neye göre tartarak şukadar liralık top oynuyoruz diyorsun. el üstünde tuttuğumuz rijkaard onca harcamaya rağmen kaç liralık top oynattı veya luce ilk yılında yıldızlar karmasıyla çeşitli sebeplerden şampiyon olamzken ve oynattığı futbola burun kıvırılırken kaç liralık oynuyorduk hele ikinci senesinde tüm o yıldızların gidip kiralık oyuncularla oynadığı yıl kaç liralık oynadık. veyahu bugün kaçliralık top oynadık ben buradayım yahu oynanan futbolun lirasını neye göre hesaplıyorsun. bir takım iyi oynuyordur kötü oynuyordur okadar basit. kafada işimize gelen senaryoya göre çeşitli denklemler kurup farklı farklı sayıları süsleyerek sunmak komik yav.

bastan beri söyledim bu stoperler varken zor sampiyon oluruz ve her mac gol yeme tehlikemiz olur.
en cok kizdigim pozisyon sneijderin ilk yarida sut attigi pozisyon orda eren sag taraftan geliyor pas atsa bombos gol olur,
hatta brumaya bile atabilirdi sol tarafa sut da atabilir ama bu aralar sut bile atamiyor.
zaten sneijder podolski ikilisi olmaz ozaman otomatik bi adam eksik oynuyoruz.
ya sneijder ya podolski erenin arkasinda cam olarak.

o pozisyonu degerlendirsek trabzona fark atardik gercekten cok kötü bir takim vardi karsimizda.
golü bulup 11 kisi defans yaptilar böyle takimlara önceden kendin atacan.
ama dedigim gibi bu savunma stoperler varken her mac geri düsme tehlikemiz var maalesef.

Son düzenleme:
Dinden imandan çıktık stadda hakem ve onur şerefsizi katletti maçı.Bizim takımda tabi buna tuz biber oldu.Hiç biri oynayamadı.Birde golleri ofsayt adamlar 15 dk top oynadı 75 dk yattı.Hele bir pozisyonda adam yerde kıvranıyor sedye geldi adam sedye gelince koşa koşa dışarı çıktı.Şeref yoksunları bunların aldığı nefes bile haram.

Geri