Emre Arslan
Cezalı
Nazifoglu konusmadi mi ?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Levent Nazifoğlu: "Bu süreç aşılacaktır"
Nazifoglu konusmadi mi ?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin bilgine güvenirim reis tek tek herkes nasıl oynadı kısa kısa yazsan. Maça bakamadım da.İstatistiklere bir göz gezdirdim de,son 30 senedeki içerdeki lig maçlarında Trabzonspor'a 7 kez kaybetmişiz daha önce,bu da 8. si.Bu 7 sezonun 4'ünde şampiyon olmuşuz.Diğer 3 sezon da,2004,2011 falan erkenden koptuğumuz seneler.Yani buna göre bu istatistik,ya şampiyonluk alametimiz olacak ya da erkenden kopuşun.
İstatistiklere bir göz gezdirdim de,son 30 senedeki içerdeki lig maçlarında Trabzonspor'a 7 kez kaybetmişiz daha önce,bu da 8. si.Bu 7 sezonun 4'ünde şampiyon olmuşuz.Diğer 3 sezon da,2004,2011 falan erkenden koptuğumuz seneler.Yani buna göre bu istatistik,ya şampiyonluk alametimiz olacak ya da erkenden kopuşun.
Senin bilgine güvenirim reis tek tek herkes nasıl oynadı kısa kısa yazsan. Maça bakamadım da.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 sene üst üste şampiyon olduğumuz senelerde içerde tek namağlup olduğumuz sezon 1997-1998 Volkan.Hatta bu 4 senede,içerde Fener'den 4,Trabzon'dan da 5 falan yedik.

Haftaya daha net bi yorum yapabiliriz.Bu sartlar altinda haftaya kesemezse o zaman dusuncene bende katilirim.belki ben kendim abartıyorum hoca korkuyor filan diyorum ama gerçekten hocanın selçuku kesememe nedeni nedir sizce?
mantıklı neden bulamıyorum ben korku dışında
Trabzon kaç km koşmuş
belki ben kendim abartıyorum hoca korkuyor filan diyorum ama gerçekten hocanın selçuku kesememe nedeni nedir sizce?
mantıklı neden bulamıyorum ben korku dışında
He he!!
O yuzden milli takim 3 macta 9 puan aldi!!
uzulecek pek bişey yok.olmayınca olmuyo ...diger yavsaklar da puan kaybedecek,relax