GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 59

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,7K
Sayfa
59/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Nesi garip ki,34 haftalık uzun bir maraton bu.Ne bekleniyor namağlup şampiyonluk veya 34/34 falan mı?Ben de kazanacağımızı düşünüyordum ama kilidi açamadık ve kaybettik,bugüneymiş ilk mağlubiyet,olmadı ne yapalım.Daha geride 26 maç var.Bu tarz yorumlar garip asıl,şampiyonluk gitti biz mahvolduk bittik vs. tarzı.
ben şampiyonluk gitti falan demedim sarper bira falan mı içtin dostum inan sinirliyim hırsımı sendan alırım gözünü seveyim yarın sabah konuşuruz bu ince mevzuları bu gece sinirden bana uyku yok

Bjk maçının ikinci yarısındaki oynadığımız oyundan ve maçın dönmesinden sonra şampiyonluk umutlarım çok ciddi örselenmişti lakin bugün itibari ile bitti. Ne hakem ne şans ne bilmem ne şu maçta yenilmenin bir izahı olamaz. Bu maçı alamıyorsan şampiyonluk kelimesini ağzına almayacaksın. Örneğin ben bundan sonra almayacağım. Git istersen şikecileri kadıköy'de yen ne kıymeti var şu maçı kaybettikten sonra :red: Takımın en iyi oyuncusu, Aysal'ın 3 sene önce aldığı Bruma varın siz düşünün takım ne halde. Neymiş çok iyi bir transfer dönemi geçirmişiz alın size transfer dönemi. Sightorsonları de jongları josueleri serdar azizleri alsınlar götlerine soksunlar bu saatten sonra!! Nazifoğlunun da dursunun da o genel kurul üyelerinin de alayının gelmişini geçmişini belliyim!!

Kardeş kusura bakma da bugün Sneijder ne yaptı, Podolski ne yaptı mesela söylermisin ha Selçuk'un da abv onu da savunduğum yok ama bugün futbol ilahları yenmemizi istemedi yapacak bir şey yok

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selcuk yillardir bisey yapmiyor sadece bugun icin demedim.Poldi bugun kotuydu haftaya cikar mac kazandirir ama selcuk anca yattığı yerden para kazanir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CvZAcnVWIAEQgod.jpg

İnşallah bu gözler bu aşağılık haysiyetsiz o.evlatlarıyla dolu ligin f.hişesi trabzonsporun küme düştüğüne şahit olur namussuz haysiyetsiz karaktersiz köpekler.

Moral bozmak yok.Bu maçı kaza olarak görmek lazım.Biraz da akıllanın yok 4 atacağız yok 5 atacağız.Arkadaş 1-0 olsun bizim olsun diyeceksiniz.Büyük konuşmayın.

Bu mac için diyebiliceğimiz tek şey abartılan takımımız gercege döndü, tek bir kişinin ayağına bakan takım ancak en iyi 2.olur.

Bjk sampiyon olur gözüken o. Bu mac için değil 2 haftadır böyleyiz, daha zor deplasmanlar var. Ts yattı etti evet zaten serefsizler bi tek bize oynuyo oda doğru. Ama adamların bu kadar geri yaslanması bizimde bu kadar atak görünmemiz kesinlikle skoru koruma iç güdüsü. 0-0 lık mac böyle olmazdı.

Kupayı kazanmaya bakalım ve 2. Olmaya calısalım bu daha iyi bi hedef olur.

T@patalk ????

Maçı hocanın korkak tercihleri kaybettirdi. Sabri'nin ölüsü Cavanda'yı top diye oynar. Poldi hazır değil 60 dan sonra ancak yarım saat oynar. Sneijder zaten bitik durumda halı saha da zor oynar. Selçuk için bir şey demiyorum onu kesemeyen De Jong'a sokayım. Josue ve Sigdursunu alanında ta sıfatına tüküreyim. Karı gibi oynayan Trabzon ve karı gibi oynatan Ersun'da inşallah küme düşerler kancık ibneler maç boyu yerden kalkmadılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hocayı severim.Bunun konuyla alakası yok.Futboluna da bir şey demedim.

İyi oynamamış olabiliriz.Ama şampiyonluk gitti mitti bu yorumların hiçbir mantığı yok.Sakin olun.

Sarper sen futboldan anlayan bir uyesin ve sende cok iyi biliyorsunki bu sene sampiyonlugun favorisi biz degiliz. Onemli olan bu da degil benim icin. Bu takim bundan daha iyi top oynar Sarper yemisim Riekerink Beyi

Geri
Üst Alt