GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 61

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,7K
Sayfa
61/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Maçı hocanın korkak tercihleri kaybettirdi. Sabri'nin ölüsü Cavanda'yı top diye oynar. Poldi hazır değil 60 dan sonra ancak yarım saat oynar. Sneijder zaten bitik durumda halı saha da zor oynar. Selçuk için bir şey demiyorum onu kesemeyen De Jong'a sokayım. Josue ve Sigdursunu alanında ta sıfatına tüküreyim. Karı gibi oynayan Trabzon ve karı gibi oynatan Ersun'da inşallah küme düşerler kancık ibneler maç boyu yerden kalkmadılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maca sabri ile baslasa ve kaybetsek bu sefer cavanda ile baslamayan hocaya saydiracaktin.

Sarper sen futboldan anlayan bir uyesin ve sende cok iyi biliyorsunki bu sene sampiyonlugun favorisi biz degiliz. Onemli olan bu da degil benim icin. Bu takim bundan daha iyi top oynar Sarper yemisim Riekerink Beyi

Oynar,doğru.Akhisar,Kayseri,Bjk,Gençler maçlarındaki ilk 30-40 dakikadaki 90 dakikalara da yayamadık,bu da doğru.Ama bu 3-5 maçta olacak bir şey değil ki?Hatırla,2011-2012'de de vasat bir başlangıç yapmıştık.Ama 3-1'lik derbiden sonra şaha kalkmıştık adeta.Beklemek lazım.Riekerink gitsin,x gelsin,x gitsin y gelsin,bir durun arkadaşlar nereye gidiyoruz biz?

Favori meselesi göreceli bir şey.Sana göre Bjk olabilir.Ama favoriler her zaman şampiyon olamıyor.Geçen sene Fener ezer geçerdi öyle olsa.

Çok karamsar bakıyorsun bu olaya.Daha geride 26 maç var.Bu mağlubiyeti telafi edeceğimiz,iyi futbol oynayacağımız maçlar olacak.

Bir maglubiyetten sonra bunu yapiyorsan cidden diyebilecek birsey bulamiyorum. Ne sacma milletimiz var be..

Sende b sus lan kendini ne zannediyon?!

Herseyi ben bilirim ben ederim saygisizca herkese laf sokan bana konusacak en son kisi sensin. Bu sadece bir maglubiyet degil buyuk maclarin ozeti olacak bir mac. Bu takim daha fener , bjk , basak ile oynayacak.
Bu kadar pollyanna olmayin. Sezon basindan beri iyi takimlari acamiyoruz ne bir maglubiyeti...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma'ya atıp gitme dışında planımız yok.Adamlar 2 kişiyi Bruma'ya verince o da güme gidiyor.Riekerink'in bu olayı çözmesi lazım.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya kardeşim git konyaya yenil alanyaya yenil manisaya yenil çubukspora yenil ama şunlara evinde maç verme ya şu futbol fakirlerini sahaya göm bak fener nasıl 3 temmuzdan beri yıllardır içerde dışarda ortalık malı muamelesi yapıyor bu ahlaksızlara sende yap ya şunlara yenilme arkadaş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maçı hocanın korkak tercihleri kaybettirdi. Sabri'nin ölüsü Cavanda'yı top diye oynar. Poldi hazır değil 60 dan sonra ancak yarım saat oynar. Sneijder zaten bitik durumda halı saha da zor oynar. Selçuk için bir şey demiyorum onu kesemeyen De Jong'a sokayım. Josue ve Sigdursunu alanında ta sıfatına tüküreyim. Karı gibi oynayan Trabzon ve karı gibi oynatan Ersun'da inşallah küme düşerler kancık ibneler maç boyu yerden kalkmadılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Korkak mı?

Adam sağ bekini çıkarırken yerine hücum oyuncusu aldı hangi korkaklıktan bahsediyorsun?

Böyle küçük takımlara karşı gol yemeyeceksin yoksa böyle küçük takımlar arkaya kapaıp yanınada yerlerde sürtme şerefsizliğini ekliyorlar

Bu ateş üfleyerek sönmez

Nedir bu isteksizlik anlamadim ki ? Sampiyon olacağım diyen takim kendi evinde boyle bir macta nasil bu kadar isteksiz oynayabilir ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sende b sus lan kendini ne zannediyon?!

Herseyi ben bilirim ben ederim saygisizca herkese laf sokan bana konusacak en son kisi sensin. Bu sadece bir maglubiyet degil buyuk maclarin ozeti olacak bir mac. Bu takim daha fener , bjk , basak ile oynayacak.
Bu kadar pollyanna olmayin. Sezon basindan beri iyi takimlari acamiyoruz ne bir maglubiyeti...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir kere bunlari ben söylüyorken sen polyannacilik yapip duruyordun. Neyse saygisiz biriyle devam tartisacak degilim. Yasina bakar gecerim. Küfür ederek kendini devam tatmin et sen, hayatin düzelir bu sekilde.

Abartmayin iste lan. Bugun real madrid barca dortmund gibi takimlar bile bu tur maglubiyetler aliyor. Hemen asip kesmeyin. Takim gayet guzel oynadi top gostermedik. Sizler degilmisiniz; yeterki takim oynasin maglubiyet alalim sorun degil diyenler? Takimi tebrik ediyorum.

Geri
Üst Alt