GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 63

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,6K
Sayfa
63/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
parator olsa ortamı gerip, tribüne çıkmış, taraftarı ateşlemiş ve o verilmeyen penaltıyı aldırmıştı. efendilik böyle bir şey işte riekerink hocam. adamlar sedye gelince kalkıp su içiyor öyle çıkıyor kenara. fener maçlarında halı saha golleri yiyen onur %100 konsantrasyon ile maçı bitirdi. 5 dk da oyundan götürdü tabi... aydınus'tan uyarı bile almadı. forumun övdüğü ersun yanal sadece 163 başarılı pas ile futbol oynatarak ve yatarak 3 puanı alıp gitti. golün ofsayt olması da bir başka olay.

Ben mi pollyannacilik yapiyorum

Sen neyi okuyorsun?!

O zaman alinti yapmayacaksin...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet SEN yapiyordun! Allah belami versin ki senin gibi seviyesiz birine devam yazip duruyorum: Takim kazanirken polyannacilik yapan sendin, elestiriler olunca yine o elestirileri yapanlari da elestiren sendin, ne cabuk unuttun? Bugüne kadar eksigimiz yokmus gibi yorumlar atan sen degilmiydin?

Istedigini yaz polyannacilik yap dur kimseyi ilgilendirmez.

Ama bir maglubiyet sonrasi senin gibi bu takimin her sorumlusuna küfür edene taraftar diyorsak taraftar anlayisinin da allah belasini versin, senin gibi taraftar olmaz olsun.

Elestirini yap, ama bastan sona kadar küfür etmek nedir bir maglubiyet sonrasi. Simdi cikip ahkam kesip durursun hatani anlayacagin yerde.

Arkadaşlar küfürlü mesajlarınız devam ettiği sürece ağır cezalar alacaksınız.

Şuanlık sadece editliyoruz.Bu mesajdan sonra daha dikkatli,küfür içermeyen cümleler yazınız.

Hersey bitti gitti diye karalari yakan arkadaslara bir iki sey söylemek istiyorum. Ilk olarak daha 8. haftadayiz, daha önümüz 26 tane mac. Ayrica hem Besiktas hem de Basaksehir ile ayni puandayiz, varsayalim ikisi de kazandilar yarin maclarini o zaman 3 puan önümüze gecerler. Tekrarlamakta fayda görüyorum burada yine, önümüzde 26 tane mac var daha !!

Sampiyonluk gitti biz bittik diye sacmasapan absürd laflar ile milletin sinirleri ile oynamayin. Bakin takim iyi oynamiyor kötüyüz falan dersin anlarim da simdiden havlu atmanin hic bir mantikli aciklamasi yok. Sen Galatasaraysin yahu, Fener ve Besiktas gibi mactan maca beklentileriniz dalgalanacak mi yani öyle mi? Biraz kendinize gelin yahu. Sanki dünyanin sonuymus gibi sacmalamayin surada insanin asabini bozmayin böyle seyler ile.

Edit: Evet takim iyi degildi ben de begenmedim ne takimi ne de hocanin tercihlerini ama diger yandan da bayagi sanssizdik bu mac. Onur denen serefsiz herif Neuer kesildi basimiza, Erenin direkte patlayan topu, ofsayttan yedigimiz gol ve gol disinda hic bir pozisyona dahi giremeyen ve ölümüne kapanan Trabzon. Ha bunlar yetmezmis gibi bir de seref yoksunlari en az 10 dakikayi yatarak gecirdi macta.

Ayrica koskoca Galatasaray 21 yasindaki cocugun ayagina bakiyor 90 dakika, rezillik yahu. Bruma olmasa rakip kaleye bile gidemez bu takim. Bu yüzden ben hocanin Yasini oynatmasina da pek kizamiyorum cünkü ileri cikma konusunda acayip yavas kaliyoruz. Yasin beyinsiz gerizekalinin teki olsa da hizli ve hareketli bir adam. Podolski daha hic bir sekilde hazir degil bunu da görmüs olduk bu mac.

Son düzenleme:
bu maçta değil yenilmek 3 golden az atmayı başarısızlık olarak görüyordum şu anda inanılmaz şoktayım hala kendime gelemedim evet muhteşem kadromuz yok ama sahada poldi şino eren ve bruma gibi ligin en etkili forvet hattı olacak ve sen gol atmadan maçı kaybedeceksin inanılır gibi değil

3-4 maç sonra bu maç aklımıza bile gelmeyecek,rahat ol.Olur böyle kazalar.

Hocam ama o takimlar belirli bi istikrara sahip takimlar.Defans hatlari her mac leş degil,orta sahalarında surekli geri pas veren oyuncular yok.Biz bu defans hattı ve orta sahayla cok mac kaybederiz daha

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde öyle oyuncu olmadığı için yapacak birşey yok messi varda iniesta varda bizmi oynatmadık gayet iyi oynadık maçta 1 kez geldiler gol attılar fazla abartmaya asmaya gerek yok

Bir kere bunlari ben söylüyorken sen polyannacilik yapip duruyordun. Neyse saygisiz biriyle devam tartisacak degilim. Yasina bakar gecerim. Küfür ederek kendini devam tatmin et sen, hayatin düzelir bu sekilde.

Bak kusura bakma yasin kac bilmiyorum ama saygisizlik yapmak istemiyorum. Suan cok sinirliyim saygisizlik yaptiysam ozur dilerim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Ahahaha Poldi iceri mi girmedi :D Forumda bir kac adam var, sürekli sacma sapan konusup duruyor haksiz sekilde. AMA EN ÖNEMLISI MAC IZLEMIYORLAR KI ARKADAS..

Genelde hepsi Semih'ci fln.. Mac izledikleri yeminle yok.
Bak Hakan bu forumda en aptalca yorum yapan kişi sensin bırak artık bu biliyorum ayaklarının otur maçı seyret ya da 4-4-2 ne yaz Google filan ogren adam 60 dk ne kadar ceza sahasına girmiş bak. Ha sen şimdi korner filan sayarsın aynı Sneijder in kritik pas SAÇMALIĞIN gibi. O yüzden git basket kriket filan seyret. Tamam

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok yok bayağa ciddiyim

Bize karşı her maç böyleler zaten olsunlar da

Ama iş beşiktaş ve kibirbahçeye gelince ortada Trabzon yok

Üstüne bugün yaptıkları ve taraftarların enteresan bir şekilde bize düşman olmaları

O yüzden azizin yaptığı şike anasının ak sütü gibi helal olsun bunlara az bile yaptı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Zeki Yavru: "Geçen seneki maçı hatırlıyoruz. Burada 7 kişiyken bize 'oley' çektiklerini unutmadık. Trabzonspor'un büyüklüğünü gösterdik."

:red:

Takıma laf ediyoruz da önce bizim taraftarın dengesi yok ki arkadaş. İki hafta önce göklerde şimdi yerin dibinde...

Kardesim podolski ile 2li.forvet olmaz oynatacaksan forvet arkasi oynatirsin.
Sonra sneijder yerine kurtaricimiz josue gulsem mi aglasam mi bilemedim.
Sinan keza ben umudumu o yurudugu macta kaybettim yasin oynasin yerine daha iyi en azindan tehlike yaratiyor. 2 sene onceki heyecanli sinan gitti yerine bencil bir adam geldi. Tez zamanda avrupaya kiraya verilmeli

Futbol bu belli olmaz.Evinde kaybedip orada kazanabilirsin.2011-2012 Süper Final'de evimizde tek maç almadan şampiyon olduk.Bunun gibi çok örnek var.

Bjk'nin ŞL fikstürü iyice ağırlaşacak artık.Puan kaybedecekler elbet bir yerlerde.

Tabii ki belli olmazda benim isyanim sampiyon olamamiza falan degil Bu takim daha iyi oynar. Bu takim evinde trabzona yenilebilir ama boyle yenilemez. 50.000 kisi onunde boyle rezalet bir oyun oynayamaz. Yenilmesine lafim yok. Benim Riekerinke falan sabrim hic yok. ELindeki kadro besiktas ile cok rahat yarisacak bir kadro

Hersey bitti gitti diye karalari yakan arkadaslara bir iki sey söylemek istiyorum. Ilk olarak daha 8. haftadayiz, daha önümüz 26 tane mac. Ayrica hem Besiktas hem de Basaksehir ile ayni puandayiz, varsayalim ikisi de kazandilar yarin maclarini o zaman 3 puan önümüze gecerler. Tekrarlamakta fayda görüyorum burada yine, önümüzde 26 tane mac var daha !!

Sampiyonluk gitti biz bittik diye sacmasapan absürd laflar ile milletin sinirleri ile oynamayin. Bakin takim iyi oynamiyor kötüyüz falan dersin anlarim da simdiden havlu atmanin hic bir mantikli aciklamasi yok. Sen Galatasaraysin yahu, Fener ve Besiktas gibi mactan maca beklentileriniz dalgalanacak mi yani öyle mi? Biraz kendinize gelin yahu. Sanki dünyanin sonuymus gibi sacmalamayin surada insanin asabini bozmayin böyle seyler ile.

Helal.

5 forvet olunca gol atacan diye bişe yok 3lü savunma tamamen saçmalıktı. Kapanan takımları nasıl açarsın özellikle de içerde eren gibi oyuncun varsa beklerini kullanarak

Bak Hakan bu forumda en aptalca yorum yapan kişi sensin bırak artık bu biliyorum ayaklarının otur maçı seyret ya da 4-4-2 ne yaz Google filan ogren adam 60 dk ne kadar ceza sahasına girmiş bak. Ha sen şimdi korner filan sayarsın aynı Sneijder in kritik pas SAÇMALIĞIN gibi. O yüzden git basket kriket filan seyret. Tamam

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maci kim izlemedi belli oluyor diger üyelerin de yazdigi gibi. Podolski ceza sahasina girmemis :D

Neyse ya devam et, pek ciddiye aldigim biri degilsin zaten. Istedigin gibi takil ama 4-4-2 oynamadik diyerek yeni bir boyuta ulastin.

Geri
Üst Alt