GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 62

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,7K
Sayfa
62/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Oynar,doğru.Akhisar,Kayseri,Bjk,Gençler maçlarındaki ilk 30-40 dakikadaki 90 dakikalara da yayamadık,bu da doğru.Ama bu 3-5 maçta olacak bir şey değil ki?Hatırla,2011-2012'de de vasat bir başlangıç yapmıştık.Ama 3-1'lik derbiden sonra şaha kalkmıştık adeta.Beklemek lazım.Riekerink gitsin,x gelsin,x gitsin y gelsin,bir durun arkadaşlar nereye gidiyoruz biz?

Favori meselesi göreceli bir şey.Sana göre Bjk olabilir.Ama favoriler her zaman şampiyon olamıyor.Geçen sene Fener ezer geçerdi öyle olsa.

Çok karamsar bakıyorsun bu olaya.Daha geride 26 maç var.Bu mağlubiyeti telafi edeceğimiz,iyi futbol oynayacağımız maçlar olacak.

Ben Riekerink ile uzun vadede ligi goturemeyecegimizi dusunuyorum. Karamsar olmak icin nedenlerim cok var. Bak gorursun devreye besiktas en az 6 puan farkla onde girecek. Sen Kadikoyde falan kazanacagimizi dusunuyorum dersen yada besiktas cok puan kaybedecek dersen bilemem ama gidisat kotu.

Acayip sayida küfür görüyorum, sakin olun arkadaslar. Sampiyonluk felan gitmedi, evde 0-3 yenildik Trabzona yine sampiyon olduk. Hem bu macta Trabzondan 100/100 daha iyi futbol oynadik, bu kadar basit. Haftaya macimiz var yine, onu kazanip moralimizi düzeltiriz.

4-4-2 oynamadık ne alaka poldi bir defa içeri girmedi maç boyunca

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya sen yine hangi maci izledin. Podolski ceza sahasindan cikmadi.

Ahahaha Poldi iceri mi girmedi :D Forumda bir kac adam var, sürekli sacma sapan konusup duruyor haksiz sekilde. AMA EN ÖNEMLISI MAC IZLEMIYORLAR KI ARKADAS..

Genelde hepsi Semih'ci fln.. Mac izledikleri yeminle yok.

Beyler sakin, kaybedilmiş ya da karamsar olunacak bir durum yok, antu mu lan burası olabilir ne yapalım son dk.direkten dönen rövaşataya bakın, bugün yenemeyecektik demekki ne yapalım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Korkak mı?

Adam sağ bekini çıkarırken yerine hücum oyuncusu aldı hangi korkaklıktan bahsediyorsun?

Böyle küçük takımlara karşı gol yemeyeceksin yoksa böyle küçük takımlar arkaya kapaıp yanınada yerlerde sürtme şerefsizliğini ekliyorlar

Bu ateş üfleyerek sönmez

Korkaklıktan kastım hazır olmayan Sneijder'i oynatması, bitik Selçuk'u kesememesi vs.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk Sneijder ve Poldi beraber oynayamaz.

Poldi maç boyunca fazla bir şey yapmadı ama zaten öyle bir oyuncu. Gol atmak hariç takım oyununa fazla katki vermiyor

Bir kere bunlari ben söylüyorken sen polyannacilik yapip duruyordun. Neyse saygisiz biriyle devam tartisacak degilim. Yasina bakar gecerim. Küfür ederek kendini devam tatmin et sen, hayatin düzelir bu sekilde.

Ben mi pollyannacilik yapiyorum

Sen neyi okuyorsun?!

O zaman alinti yapmayacaksin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takımdaki tüm stoperler yok edilmelidir acilen.
Sağ bek yok doğru dürüst.
Orta sahada box to box kaliteli bir isim.

Bunlar acil düzeltmesi gereken konular bizim adımıza. Sneijder böyle devam edecek ise acilen kulüp bulunsun ona maaşını karşılayacak şekilde. Alt yapıdan gençlerde şans vermek gerekir.

ister kızın istediginizi diyin bu takıma FT gerekli..adam döve döve oynatır.selçuk sneijder haketmeyeni oynatmaz.sampiyon oluruz.

Senin şahsına yönelik bir yorum yapmadım ki ben.Senin gibi ben de üzgünüm,beklenmedik bir mağlubiyet.Ama sakin olmakta da fayda var demek istediğim bu.Neyse sonra konuşuruz madem. :)
bu maçta değil yenilmek 3 golden az atmayı başarısızlık olarak görüyordum şu anda inanılmaz şoktayım hala kendime gelemedim evet muhteşem kadromuz yok ama sahada poldi şino eren ve bruma gibi ligin en etkili forvet hattı olacak ve sen gol atmadan maçı kaybedeceksin inanılır gibi değil

Abartmayin iste lan. Bugun real madrid barca dortmund gibi takimlar bile bu tur maglubiyetler aliyor. Hemen asip kesmeyin. Takim gayet guzel oynadi top gostermedik. Sizler degilmisiniz; yeterki takim oynasin maglubiyet alalim sorun degil diyenler? Takimi tebrik ediyorum.
Hocam ama o takimlar belirli bi istikrara sahip takimlar.Defans hatlari her mac leş degil,orta sahalarında surekli geri pas veren oyuncular yok.Biz bu defans hattı ve orta sahayla cok mac kaybederiz daha

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynar,doğru.Akhisar,Kayseri,Bjk,Gençler maçlarındaki ilk 30-40 dakikadaki 90 dakikalara da yayamadık,bu da doğru.Ama bu 3-5 maçta olacak bir şey değil ki?Hatırla,2011-2012'de de vasat bir başlangıç yapmıştık.Ama 3-1'lik derbiden sonra şaha kalkmıştık adeta.Beklemek lazım.Riekerink gitsin,x gelsin,x gitsin y gelsin,bir durun arkadaşlar nereye gidiyoruz biz?

Favori meselesi göreceli bir şey.Sana göre Bjk olabilir.Ama favoriler her zaman şampiyon olamıyor.Geçen sene Fener ezer geçerdi öyle olsa.

Çok karamsar bakıyorsun bu olaya.Daha geride 26 maç var.Bu mağlubiyeti telafi edeceğimiz,iyi futbol oynayacağımız maçlar olacak.

Bencede hemen asalım derdindeler bugün ts çok şanslıydı 1 kez geldi gol oldu yapacak bişey yok
Genede maçı destekleyelim bugün böyle konuşuruz sonra fenere çakarız herşey unutulur tabele yorumculuğu yapılıyor bjk okadar abartmaya gerek yok hepdestek tam destek

Ben Riekerink ile uzun vadede ligi goturemeyecegimizi dusunuyorum. Karamsar olmak icin nedenlerim cok var. Bak gorursun devreye besiktas en az 6 puan farkla onde girecek. Sen Kadikoyde falan kazanacagimizi dusunuyorum dersen yada besiktas cok puan kaybedecek dersen bilemem ama gidisat kotu.

Futbol bu belli olmaz.Evinde kaybedip orada kazanabilirsin.2011-2012 Süper Final'de evimizde tek maç almadan şampiyon olduk.Bunun gibi çok örnek var.

Bjk'nin ŞL fikstürü iyice ağırlaşacak artık.Puan kaybedecekler elbet bir yerlerde.

Abartılacak bir maç değildi ya. Senede oluyor böyle 2-3 tane. Bu kasaba takımı 30. dkden sonra doğru dürüst yarı alanı geçemedi. Top sevecek bazen. Yalnız başka planlar üretmeliyiz, Bruma'nin ayağına bakıyoruz.

Bugun sampiyon takim gibi oynadik ve sampiyon takim gibi kaybettik.

Takim bugun sansizdi.

Hemen sampiyonluk gitti diye aglasan Ergenler: Yanlis takimi tutuyorsunuz, size kanatlilardan biri layik.

Bu takim devre arasi stoper ve 1 orta saha transferi ile tutulmaz olur.

Geri
Üst Alt