Podolski nin defansif yönü sıfır. Ofansta hızlı değil. Bu nedenle onu kanata koymak sıkıntı. Şu maçta kanatta çok sövdüğümüz, Poldi gelince defolsun dediğimiz Yasin olsaydı eminim daha iyi oynardı. Sneijder desen görmedim sahada doğru düzgün. Sahadaysa ve adın Sneijder ise ekstra bişey yapman lazım. Senin Tolga dan veya diğerlerinden farkın her an oyunu açabilecek, üretkenlik sağlayacak yapıda olman. Ama yapamadı işte. Semih konusua girmiyorum. Eren gayet çalışkan ancak şanssızdı bugün. Cavanda yerine de sövdüğümüz Sabri olsa herhalde kimse laf etmezdi. Ama Linnes önümüzdeki hafta bir şekilde kadroya girecektir. Selçuk da biraz kulübeye çekilmeli. Josue bu takımın oyuncusu değilmiş gibi duruyor ama net birşey söylemek için erken olduğunu düşünüyorum. Bruma için de birşey demeye gerek yok. Hepimiz artık top ona gelse de golü bulsak diye beklemeye başladık. İşimiz cidden zor. Mücadele gücü düşük Sneijder-Selçuk-Podolski birarada olunca diğerlerinin üzerine daha çok yük bindi. Hocanın değişiklikleri çekinmeden anında gerçekleştirmesi lazım. 30 dakika oyunun gidişatını, takımın uyumunu görmek için yeterli bir süre. İstediğin verimi ilk 30 dakikada vermeyen, gerekli mücadeleyi koymayan adamı çıkarmalı hoca. Gerisi teferruatlar. Herkes koşacak mücadele edecek. Cavandayı eleştiriyoruz haklı olarak ama önündeki poldinin ona yardımı olmadı hiç. Diğer kanatta brumanın carole a desteği nasılsa savunma anlamında, poldinin de onu yapmadı gerekir.