16/17 H:9 | Fenerbahçe 5-0 Karabükspor | M.S | 30 Ekim

Hakem maçın başında bizim lehimize kart,onların aleyhine kırmızı verse yine öyle olurdu.Kızacaksınız Fırat'a kızın,Karabük'e laf atmak gerçekten komik oluyor bence. :)

Bu kadar şüpheci olmayın,madem herkes Fener'e yatıyor niye 12 puan kaybettiler şu ana kadar?

Herkes yatmadi. Ama ne zaman fener ciddi puan kayiplari yasadi bazi takimlar imdadina yetisti. Bu benim fikrim. Bu ligde hersey mumkun...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Su spikerin yanindaki konusan kim. Feneri barca yapti...

Dun Necati bu kadar tarafli konusmadi be

Fbtv den eleman olabilir. Adam tek yorumu olmadı Karabük adına. Ne olumlu ne olumsuz. Fener böyle de öylede bilmem ne.

Edit: kulağı çınladı herifin. Karabük için ilk kez yorum yaptı dakika 72. Arkasından yine fener hop

Son düzenleme:
Fbtv den eleman olabilir. Adam tek yorumu olmadı Karabük adına. Ne olumlu ne olumsuz. Fener böyle de öylede bilmem ne.

Edit: kulağı çınladı herifin. Karabük için ilk kez yorum yaptı dakika 72. Arkasından yine fener hop

Igreniyorum bu ligden ama Galatasaray askimiz cok buyuk

ne zaman dağılacak olsalar birileri nefes aldırıyor şike lobisine

4FavWdIe_bigger.jpg
Ahmet Çakar@ahmetcakar1 10 dk.
bence advocaat 85.dakikada Fırat'ı oyundan alıp tribünlere alkışlatmaladır.

:asd22:

Uçan ayı gördüm ya. Ölsem gözüm arkada kalmaz artık.

Yine bir hakem katliami...

Ama sunu itiraf etmeliyim ki fbli topcularin vucut dili bizimkilerden iyi. Bizimkiler son 2.5 mactir uyukluyor. Bu beni deli ediyor

Turgay Demir@turgaydemirr 16 sn.
MHK'nin en büyük sıkıntısı Fırat'ı bir kaç hafta üst üste FB maçlarına veremiyor olması yoksa kesin galibiyet serisi yakalar bu takım...

Yalniz medyada fenere geciren gecirene

11 kişi olsa karabügü yenemiyecegini biliyordu fırat valla takdir ettim adam türkiye ligleri tarihine geçti

azizin 1 numaralı adamı olmustur artık

ama elbet biryerde cıkar bunun acısı

Aatif de çok berbat bir takım futbolcusu yani.

Kadikoyde vurup gecelim sunlara

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakalim bizim ruhsuzlar yine yeni gelin mi olacaklar su kodumun stadinda

Kadikoyde vurup gecelim sunlara

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok beklersin. Galatasaray derbi maclarinda tam bir loser takim. 17 yildir Kadiköy'de yenemiyor ayaklari titrediginden, 0-2 önde oldugu maci veriyor ayaklari titrediginden.. En iyi döneminde bile 3 gol atip 1-2 gol yiyor.

Gecelim bunlari. Kupa maclarinda nasil winner isek, derbi maclarinda o kadar loser bir takimiz.

ahmet çakar trolü fenerbahçemizin galibiyetine gölge düşürmeye çalışıyor.

Geri
Üst Alt