16/17 H:9 | Fenerbahçe 5-0 Karabükspor | M.S | 30 Ekim

Cok beklersin. Galatasaray derbi maclarinda tam bir loser takim. 17 yildir Kadiköy'de yenemiyor ayaklari titrediginden, 0-2 önde oldugu maci veriyor ayaklari titrediginden.. En iyi döneminde bile 3 gol atip 1-2 gol yiyor.

Gecelim bunlari. Kupa maclarinda nasil winner isek, derbi maclarinda o kadar loser bir takimiz.
Eger Chedjou sacmalamazsa kazanabiliriz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakiyomda yine en iyi defans oyuncumuza laf atiliyor Fenerbahce topicinde bile.

Mehmet topal cirkefi pozisyonun penalti oldugunu söyledi

Cok beklersin. Galatasaray derbi maclarinda tam bir loser takim. 17 yildir Kadiköy'de yenemiyor ayaklari titrediginden, 0-2 önde oldugu maci veriyor ayaklari titrediginden.. En iyi döneminde bile 3 gol atip 1-2 gol yiyor.

Gecelim bunlari. Kupa maclarinda nasil winner isek, derbi maclarinda o kadar loser bir takimiz.

Saçma sapan bir algı bu da...

70'lerde bariz üstünlük sağlamışlar, bir de 70'ler kadar olmasada 2004-2010 arası sıkıntı olmuş. Bu iki dönem harici hep bir denge var, kaldı ki sen finallerde sürekli ellerine vermişsin bu da yetmemiş sahalarında şampiyonluğunu ilan etmişsin.

Eğer looserlık böyle bir şeyse epey iyi bir şeymiş.

Son düzenleme:
penaltiyi izledim. Şimdi soruyorum. geçen hafta okayin Poldiye yaptiği daha ağir değilmiydi ona oyna oyna diyordu bu souysuz Firat. Bunlarda haysiyet varmi merak ediyorum

Yerli yersiz sagduyun insani çıldırtırtacak boyutta.
Insanlarin pembe sictigi bi ulkede falan mi yasiyon napion sen reis hayrdr.

Ne görüyorsam onu yazıyorum ben,Fener hakkıyla kazandı falan mı dedim,hakem katletti maçı.İlk 2 gol iptal.Benim bahsettiğim olay farklı,seninki farklı.Farklı düşünüyoruz bu konuda.

70'lerde bariz üstünlük sağlamışlar, bir de 70'ler kadar olmasada 2004-2010 arası sıkıntı olmuş. Bu iki dönem harici hep bir denge var, kaldı ki sen finallerde sürekli ellerine vermişsin bu da yetmemiş sahalarında şampiyonluğunu ilan etmişsin.

Ben kötü oldugunu iddia etmedim ve hemen hemen aynisini belirttim.

Karabüksporlu Skulason: "Penaltı pozisyonunda Fenerbahçe'nin 12. oyuncusu ortaya çıktı. Sonrasını biliyorsunuz."

Bir de olayı Fener maçları diye özelleştirse bir nebze anlaşılır olurmuş.Beşiktaş'a neredeyse her dönem üstünlük sağladık.

Hakan Deli Kanli bey yine futbol bilgisini konusturuyor suanda ve gozlemleri cok iyi.

Galatasaray loser Fenerbahce winner mi diyorsun sayin Deli Kanli.

forumun en büyük loserı hakan delikamlı olduğunu öğrenmiş olduk böylece

İki yıldır Bjk'nin zaten hep yanında hakemler la liga'da barça gibi koruyor kolluyor hakemler tinercileri

Ama fb'nin ki çok çok farklı birşey hakem direk oyuna müdahele ediyor şike süreci hep rakip takım üzerinden ilerledi aziz başkanlığı tehlikede ya bundan sonrasınıda iyi izleyin her hafta bir hakem sıkandalı olacak fb maçlarında geçen haftadan itibaren başladı şikeler yine.Ben bu geçen hafa Poldi'ye verilmeyen penaltıyı görüp bu penaltıyı izlediktn sonra her türlü art niyet ararım bu maçda bu hakemde allah belasını versin böyle ahlaksız şikeci yöneticilerin ve hakemlerin

Çökmüş fb ye hakemler eliyle moral ve gaz veriliyor. Azize sıkışınca hemen imdadına yetişiyorlar.

sen simdi ne anlattin birader

hakan ve sarper bugece ilhak edilmeliler. bu iki kangren bu gece artık kesilmeli ve atılmalı.
#dahasağlıklıyarınlara
SA olay mı var

police.gif

Geri
Üst Alt