Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
16/17 Son 16 M:2 | Barcelona 6-1 PSG | MS | 8 Mart | Tivibu Spor 2
Rakip 11 kişi geride kapanırken Messi'nin hala ortada oynaması çok saçma adam muhtemelen kendi istiyor da kendi kendini kısıyor sadece. Verkaçlar olmasa adam geçme yükü sadece Neymar'da şu anda.
4-0 gibi bir avantajın dahi olsa Barça deplasmanına geliyorsun arkadaş boru değil. Aynı ciddiyeti devam ettirmen gerekiyor ama senin oyuncuların antreman yapmak yerine ortada sıçan oynuyor halay çekiyorlar falan sanki formalite maçına gelmişler gibi. Nerede şimdi o ortada sıçan oynayan şebelekler? Ha ben turu Barça'nın atlamasını istiyorum bana göre hava hoş. Ama şuradan tur vermek demek yavşaklık ılıklık demektir.
Çok lezzetli bir maç oluyor tabi o ayrı konu. Devre bitmesin, araya 15 dakika girmesin istedim. İkinci yarı her şeye gebe bakalım bir mucize çıkacak mı
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.