16/17 Son 16 M:2 | Barcelona 6-1 PSG | MS | 8 Mart | Tivibu Spor 2

Barça Barça Baaaaaaaaaaaaarça!

Şu baskıyı gören PSG li bile barçayı tutar.

Mükemmel maç ikinci yarı orgazm olmamak mümkün olmayacak gibi

Emery, Di Maria'yı al lan tur gidiyor

Oyun planı yok bu takımın 11 kişi otobüsü çekmişler kaleye ulann

4-0'dan turu çevirirlerse taraflı tarafsız herkesin saygıdan diz çökmesi lazım

Son dakikada gelen PSG golüyle 5-1 bitmesi gereken bir müsabaka.

45 dakika + 5 boyunca 2 gol lazım en az.Gelebilir mi gelir? Sağ taraf sıkıntı Rafinha berbat.

Psg adeta domaldı bekliyor kendi sahasında.Bu baskıya 2.yarı kontra olarak cevap vermezlerse çok rahat 4 5 olur.

C6bFhnMWgAETRrm.jpg

Şişirme toplara geçerlerse Arda girsin.Süper lig görmüş adam kaos oyununu iyi oynar :D

barca ne oynadı ilkyarı be, baskı falsn müthişti

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mal psg 45 dkdır orta sahayı geçemedi böyle devam ederlerse 5-0 biter

Rakip 11 kişi geride kapanırken Messi'nin hala ortada oynaması çok saçma adam muhtemelen kendi istiyor da kendi kendini kısıyor sadece. Verkaçlar olmasa adam geçme yükü sadece Neymar'da şu anda.

Otobüs kurmuş PSG, rakibi pres manyağı yapan Barça. Yapabilirsiniz çocuklar. Şerefsiz hakem iki penaltıyı yedi bir de.

Son düzenleme:
4-0 gibi bir avantajın dahi olsa Barça deplasmanına geliyorsun arkadaş boru değil. Aynı ciddiyeti devam ettirmen gerekiyor ama senin oyuncuların antreman yapmak yerine ortada sıçan oynuyor halay çekiyorlar falan sanki formalite maçına gelmişler gibi. Nerede şimdi o ortada sıçan oynayan şebelekler? Ha ben turu Barça'nın atlamasını istiyorum bana göre hava hoş. Ama şuradan tur vermek demek yavşaklık ılıklık demektir.

Çok lezzetli bir maç oluyor tabi o ayrı konu. Devre bitmesin, araya 15 dakika girmesin istedim. İkinci yarı her şeye gebe bakalım bir mucize çıkacak mı :)

penaltılara gitse de senlensek

O değilde seyirci lay lay lay yapmadan çok iyi destekliyor takımı.

Geri
Üst Alt