#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Mustafa harikaydi, dahada iyi olacaktir.

Aslanim benim, hep böyle olman dilegiyle.

Boş transfer olmadığını gösterdi. Hazırlık maçlarından sonra herkes çok ağır eleştiriler yapmıştı ama kimse Bursa'da ki performansından haberi yoktu. Sarp klasik 4-4-2 oyununun en iyi liberolarındandır fakat bu sistemde ona ters geldi ve alışması zaman alıcak. Takıma tam anlamıyla adapte olunca o zaman performansını izleyeceksiniz. ;)

2 Tobol maçına kıyasla söylüyorumki çok hırslı,savaşçı,sahada sürekli konuşan yardımcı olmaya çalışan bize çook faydalı olduğuna ve olacağına inandığım bir isim adaşım :) Önümüzdeki sezonda bu performansını her maçta devam ettiriceğine inancım tam.Bana Ayhan'ın kaptanlığı bıraktıktan sonraki performansından daha fazla güven verdi :)

Takımımızın yeni misafiri. Yakında onu ev sahiplerinden biri olarak göreceğiz. Bence de kötü oynamadı. Umarım başarılı olur.

bu adam m.topaldan daha iyi m.topal sadece kesici ön libero oyunu yönlendirmesi pasları filan çok iyi değil bnce.

Bence M.Sarp Gs oyuncusu değil.Bu adamı M.Topal la kıyaslamak M.Topal'a haksızlık ve hakarettir.M.Sarp gibi oyuncular takımımızı sıradanlaştırıyor.Şu anda bu oyuncu Ne bjk de nede fb de deği ilk 11,24 kişilik kadroya giremez.Sanırım lig yarışından erken kopacağız.Takımımızdaki oyuncu kalitesi Bjk ve fb le yarışamaz şuanda.Transfer şarttttttt hemde en az 4 adet

Bence M.Sarp Gs oyuncusu değil.Bu adamı M.Topal la kıyaslamak M.Topal'a haksızlık ve hakarettir.M.Sarp gibi oyuncular takımımızı sıradanlaştırıyor.Şu anda bu oyuncu Ne bjk de nede fb de deği ilk 11,24 kişilik kadroya giremez.Sanırım lig yarışından erken kopacağız.Takımımızdaki oyuncu kalitesi Bjk ve fb le yarışamaz şuanda.Transfer şarttttttt hemde en az 4 adet

Emin misin ?

BJK ve FB'de bizim için aynı şeyi söylüyor... :D Mustafa Sarp bu sene bizim en iyi yedek oyuncumuz olacak..bu yüzden mutluyum..

Çok basit oynaması bence bir eksi,karşında ki rakip Tobol fakat garanti oynamasını normal karşılıyorum Mehmet Topal dönünce 11'e gireceğini düşünmüyorum.

Bu nasıl mantık ya, M.Sarp febeşin kaptan yaptığı deniz barışa da, selçuğa da takar mevkiinde, Christianı bilmiyoruz henüz. Ayrıca 4-3-3 için Topal dan bile daha faydalı olacağı kanaatindeyim, iki yönü de kuvvetli bir oyuncu, yani cuk diye oturuyor Rijkaardın oyun anlayışına. Bakalım bir 3-5 ay geçsin hala bunları söyleyebilecekmisin?

Bu nasıl mantık ya, M.Sarp febeşin kaptan yaptığı deniz barışa da, selçuğa da takar mevkiinde, Christianı bilmiyoruz henüz. Ayrıca 4-3-3 için Topal dan bile daha faydalı olacağı kanaatindeyim, iki yönü de kuvvetli bir oyuncu, yani cuk diye oturuyor Rijkaardın oyun anlayışına. Bakalım bir 3-5 ay geçsin hala bunları söyleyebilecekmisin?

Nasıl mantık mı?Ne biçim bi tavır bu.Ne biçim bi uslub.Bence diye yazdım genç farkındamısın.Kim olduğunu zannediyorsun.Benim düşüncem seni ilgilendirmez.İstediğimizi düşünüp yazamıyacakmıyız.Çok ilginç bir karaktersin BENCE tabi

Nasıl mantık mı?Ne biçim bi tavır bu.Ne biçim bi uslub.Bence diye yazdım genç farkındamısın.Kim olduğunu zannediyorsun.Benim düşüncem seni ilgilendirmez.İstediğimizi düşünüp yazamıyacakmıyız.Çok ilginç bir karaktersin BENCE tabi

Üslubumda ne varmış anlayamadım, ne hakaret ettim, ne de başka birşey. Senin mantığına katılmadığımı belirtemezmiyim, eleştiremezmiyim, sen nasıl ki oyuncuları eleştirebiliyorsun, doğal olarak ben de senin düşüncelerini ters bulabilirim ve belirli bir saygı çerçevesinde yorumumu yapabilirim sevgili genç kardeşim. Kimsenin düşüncesinin kimseyi ilgilendirmeyeceği bir yer istiyorsan gider bir blogta yazarsın. İlgilendirir ki bir forum burası. Yani ben makul birşey yazdığımı düşünürken böyle boş artistlikler yapmak asıl bu forumun ruhuna aykırı;)

Hala çok heyecanlı ve biraz tutuk oynuyor..Ama daha iyi olucak en iyi hali bu değil kesinlikle..

Üslubumda ne varmış anlayamadım, ne hakaret ettim, ne de başka birşey. Senin mantığına katılmadığımı belirtemezmiyim, eleştiremezmiyim, sen nasıl ki oyuncuları eleştirebiliyorsun, doğal olarak ben de senin düşüncelerini ters bulabilirim ve belirli bir saygı çerçevesinde yorumumu yapabilirim sevgili genç kardeşim. Kimsenin düşüncesinin kimseyi ilgilendirmeyeceği bir yer istiyorsan gider bir blogta yazarsın. İlgilendirir ki bir forum burası. Yani ben makul birşey yazdığımı düşünürken böyle boş artistlikler yapmak asıl bu forumun ruhuna aykırı;)

Düşüncelerime katılmayabilirsin ancak Bu nasıl mantık diyerek küçümseyemezsin.Dikkat et.Artislik yapan sensin.Düşüncelerimizi sizin izninizle mi yazacağız.Çok ilginçsin bence

Düşüncelerime katılmayabilirsin ancak Bu nasıl mantık diyerek küçümseyemezsin.Dikkat et.Artislik yapan sensin.Düşüncelerimizi sizin izninizle mi yazacağız.Çok ilginçsin bence

Ne artistlik yapıyorum ne de küçümsüyorum arkadaşım. Asıl senin ifaden direk beni hedef alıyor, yok çok ilginçsin filan. Neyse uzamasın.

Topaldan daha isabetli pas atiyor gibi geldi sanki bana.

Ne artistlik yapıyorum ne de küçümsüyorum arkadaşım. Asıl senin ifaden direk beni hedef alıyor, yok çok ilginçsin filan. Neyse uzamasın.

Ben senin arkadaşın falan değilim bu bir.İkincisi seni hedef almadım.Sen laf attın bana yazılara iyi bak.Bu konuda burda kapansın.Bence diye yazsamda yazmasamda şunu bil ki insanlar düşüncelerini söylemek istiyor.Ben senin hangi düşüncene mantıksız yada eleştirel bi yaklaşımda bulundum.Sadece sana da değil kimseye bulunmadım böyle.Neyse anladın sanırım.

Geri
Üst Alt