Hasan Emre Mert
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.567
- 0
- 1.361
Cevap: # 16 Mustafa Sarp
Mehmet güvenden iyidir..4-4-2 de daha çok iş yapar..
Mehmet güvenden iyidir..4-4-2 de daha çok iş yapar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence M.Sarp Gs oyuncusu değil.Bu adamı M.Topal la kıyaslamak M.Topal'a haksızlık ve hakarettir.M.Sarp gibi oyuncular takımımızı sıradanlaştırıyor.Şu anda bu oyuncu Ne bjk de nede fb de deği ilk 11,24 kişilik kadroya giremez.Sanırım lig yarışından erken kopacağız.Takımımızdaki oyuncu kalitesi Bjk ve fb le yarışamaz şuanda.Transfer şarttttttt hemde en az 4 adet
Bence M.Sarp Gs oyuncusu değil.Bu adamı M.Topal la kıyaslamak M.Topal'a haksızlık ve hakarettir.M.Sarp gibi oyuncular takımımızı sıradanlaştırıyor.Şu anda bu oyuncu Ne bjk de nede fb de deği ilk 11,24 kişilik kadroya giremez.Sanırım lig yarışından erken kopacağız.Takımımızdaki oyuncu kalitesi Bjk ve fb le yarışamaz şuanda.Transfer şarttttttt hemde en az 4 adet
Bu nasıl mantık ya, M.Sarp febeşin kaptan yaptığı deniz barışa da, selçuğa da takar mevkiinde, Christianı bilmiyoruz henüz. Ayrıca 4-3-3 için Topal dan bile daha faydalı olacağı kanaatindeyim, iki yönü de kuvvetli bir oyuncu, yani cuk diye oturuyor Rijkaardın oyun anlayışına. Bakalım bir 3-5 ay geçsin hala bunları söyleyebilecekmisin?
Emin misin ?
Nasıl mantık mı?Ne biçim bi tavır bu.Ne biçim bi uslub.Bence diye yazdım genç farkındamısın.Kim olduğunu zannediyorsun.Benim düşüncem seni ilgilendirmez.İstediğimizi düşünüp yazamıyacakmıyız.Çok ilginç bir karaktersin BENCE tabi
Üslubumda ne varmış anlayamadım, ne hakaret ettim, ne de başka birşey. Senin mantığına katılmadığımı belirtemezmiyim, eleştiremezmiyim, sen nasıl ki oyuncuları eleştirebiliyorsun, doğal olarak ben de senin düşüncelerini ters bulabilirim ve belirli bir saygı çerçevesinde yorumumu yapabilirim sevgili genç kardeşim. Kimsenin düşüncesinin kimseyi ilgilendirmeyeceği bir yer istiyorsan gider bir blogta yazarsın. İlgilendirir ki bir forum burası. Yani ben makul birşey yazdığımı düşünürken böyle boş artistlikler yapmak asıl bu forumun ruhuna aykırı![]()
Düşüncelerime katılmayabilirsin ancak Bu nasıl mantık diyerek küçümseyemezsin.Dikkat et.Artislik yapan sensin.Düşüncelerimizi sizin izninizle mi yazacağız.Çok ilginçsin bence
Ne artistlik yapıyorum ne de küçümsüyorum arkadaşım. Asıl senin ifaden direk beni hedef alıyor, yok çok ilginçsin filan. Neyse uzamasın.