#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Mustafa Sarp gibi adamlar rotasyon için gereklidir.Lig için iyidir,ama Avrupa da üst düzey takımlara karsı oynatırsak pek faydalı olamaz.

Pek top kestiğini göremedim ki defansif orta sahadan ben ilk bunu beklerim.yorganını, çekirdeğini hazırlasın.

Bence iyi bir transfer oldu tam kadro olunca belki yedek kalabilir orası bilinmez ama yedek bile kalsa iyi bir yedeğimiz olmuş olur.

Seyrettinmi peki maçları?

ben seyrettim renkdas sana soyleyimki Mustafa bu durumda en iyi yaptigi sey Maldonado vari oynamasidir.Topu al etrafa saskinlikla oyuncu ara sonra yarim metre yanindakine ver bu kadar,Tobol maçinda attigi gol maçta tek olumlu hareketiydi bu kadar

ben seyrettim renkdas sana soyleyimki Mustafa bu durumda en iyi yaptigi sey Maldonado vari oynamasidir.Topu al etrafa saskinlikla oyuncu ara sonra yarim metre yanindakine ver bu kadar,Tobol maçinda attigi gol maçta tek olumlu hareketiydi bu kadar

Katılmıyorum dediklerine bir bocalama içinde olabilir ama emin el kendinden hocasının isteklerinden dolayı. Daha önce oynamadığı şekilde oynuyor, yoksa normalde hep ileri düşünen, akıllı bir oyuncudur, zamanla daha da faydalı hale geleceğini düşünüyorum.

Çok işimize yarayacak 1 adam çalışkanlığı yeter uyum sürecini atlatsın 1az daha oynasın herkesin beğenisini kazanacağına eminim.

Çok karakterli ve kendi çapını bilerek oynaması güzel...

Sistem gereği dar alanda oynuyor..Mesela yaya toure aslında çok teknik bir oyuncudur ama basit oynuyor barcelonada..

Bende onu anlatmak istedim bir kaç kez Mustafa Sarp görevi gereği dar alanda daha çk kesici özellikli ve garantiye oynuyor Bazı arkadaşlar Galatasaray ın Maldanadosu felan demişlerdi ilk başlarda bana göre alakası yok.

kontrol pas yapıyor çok fazla bu eksik yönü bence.biraz daha tek top oynamalı. ama mücadelesi iyidi gayet. iyi bir yedek olabilir bence

Emre Çolak ve Serdar Eyilik aynı anda yanyana oynar ama bu futbolcumuz Paf takımında bile oynayamaz çünkü çok ağır ve yerinde çakılı oynuyor hemde fiziksel yaşı çok ileri gibi. İspanya çok sayıda tekniği yüksek oyuncuyu yanyana oynatıyor. Biz neden bunu yapmıyoruz?

daha yeni bakalım... ama önceden maçlarına baktığımda teknik şutu iyii yavaş fkt

Sistem gereği dar alanda oynuyor..Mesela yaya toure aslında çok teknik bir oyuncudur ama basit oynuyor barcelonada..

renkdas tamam, bunun adina sistem diyelim, dar alan diyelim, ama 1 metrekare mi Allah askina topu aliyor yanindakine veriyor madem sadece pastir niyeti uzun pasta atsin, bide sahada ruhsuz hali vede çok yavas olmasida onun için bir handikap olacaktir.Aslinda Bursa'da daha hizliydi insllah bir once duzelir ben canli bir Mustafa bekliyorum

dediğim gibi tekniği, ayağı fena olmayan bir oyuncu. yana atmış, geriye atmış çok dert etmemek lazım bunlar halledilebilir.

ama bence asıl sorulması gereken kesiciliği yeterli mi? bence yetersiz, orta sahamız çok çabuk geçiliyor.

asıl halledilmesi gereken problem bu bence.

hirsli bir oyuncu ama cok yavas hareket ediyor asla Mehmet Topal'i kesemez bence

Bugün daha bir beğendim kendisini. Tek hatası golde adamının kafa vurmasına izin verdi. Onu da en iyi savunma oyuncuları bile arada yapabiliyor. Ancak, onun dışında orta sahada sık sık yerinde müdahaleler ile top kazanmamızı sağladığı gibi. Yerini kaybetmeden çok yerinde sürpriz çıkışlar yapmayı bile başardı. Zaman zaman pas trafiğinde oyunun yönünü basit ama doğru şekilde değiştiren, oyunu açan isim olmayı da başardı. Bunlar kendi mevkisinin üst seviyesinden beklenen ama açıkçası benim ondan beklemediğim hareketler. Bu performansını sürdürürse Topal'ı kesmese bile zorlayabilir ve en azından Topal olmadığında gözümüz arkada kalmaz.

Bugün yaptığı hata önemli değil o kadar dalgınlığına gelmiştir kornerden gol yemeyen takım yoktur,beklediğimden iyi çıktı açıkçası Mustafa Sarp

Geri
Üst Alt