Seckin Tezsever
Parçalı Üye
- 29 Kasım 2008
- 3.795
- 259
- 1.353
Cevap: # 16 Mustafa Sarp
kimse farketmedi ama şuana kadar en iyi transferimiz .
kimse farketmedi ama şuana kadar en iyi transferimiz .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercekten Rijkaard bu adamdan vaz gecmemekte hakli. Takimdaki gizli kahraman. Yonetim cok iyi is cikarmis bu adami alarak.
Tam o konuya değinecektim Sn.Sinan Arslan.
Ben de sevdim![]()
Önce iyi insan sonra iyi futbolcu.Mustafa Sarp gerçekten çok iyi bir insan profili çiziyor,son zamanlarda en düzgün konuşan Arda'dan sonra bir futbolcu röportajı izledim,Sabri konuşmaktan bir haber,Barış kaç senedir Türkiye'de rezil bir Türkçesi var,Mustafa Sarp gerçekten pişmiş oyuncu derler ya artık adam futbolunun en verimli zamanlarında,işin manasını kavramış,faydalı olur bu karakter yapısıyla onu çok sevdik kısa sürede,umarım hep böyle azimle terletir formayı,iyi bir başlangıç yaptı.
Önce iyi insan sonra iyi futbolcu.Mustafa Sarp gerçekten çok iyi bir insan profili çiziyor,son zamanlarda en düzgün konuşan Arda'dan sonra bir futbolcu röportajı izledim,Sabri konuşmaktan bir haber,Barış kaç senedir Türkiye'de rezil bir Türkçesi var,Mustafa Sarp gerçekten pişmiş oyuncu derler ya artık adam futbolunun en verimli zamanlarında,işin manasını kavramış,faydalı olur bu karakter yapısıyla onu çok sevdik kısa sürede,umarım hep böyle azimle terletir formayı,iyi bir başlangıç yaptı.
İzlemeden sallayanlara kapak olsun..
![]()