#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

İyi yedek olur. Bedava geldiği için fazla yaygara kopmadı :D

Gercekten Rijkaard bu adamdan vaz gecmemekte hakli. Takimdaki gizli kahraman. Yonetim cok iyi is cikarmis bu adami alarak.

Gercekten Rijkaard bu adamdan vaz gecmemekte hakli. Takimdaki gizli kahraman. Yonetim cok iyi is cikarmis bu adami alarak.

Haklısın. Stoperdeki boşluğu dolduruyor. Az da olsa hücuma çıkıyor ki çok çıkmaması için talimat aldığını düşünüyorum zaten. Arkadaşlarıyla konuşuyor, uyarıyor onları. Ve en önemlisi orta sahada kesici özelliğini kullanmaya çalışıyor. Boşlukları kapatıyor. Genelde bu görevi yapan oyuncular takımın en iyisidir ancak fark edilmezler. Gizli kahramanlardır. Rijkaard bunu bildiğinden maçın adamı olarak Mustafa Sarp'ı seçti.

Topu da iyi kullanıyor. Tek önlibero oynarken FR'nin isteği doğrultusunda tamamen savunmaya yönelik oynayıp, aldığı topu stopere yada beklere veriyordu ama yanına Ayhan geldikten sonra çok düzgün oynamaya başladı. Topal'ı aramıyoruz sayesinde.

Cimbomlu taraftarlar Bursaspor’dan transfer sezonunda elinde bonservisiyle gelen Mustafa Sarp ile gurur duyuyorlar.

Tobol ve Gaziantep maçlarında golcü kimliğini de gösteren Mustafa Sarp ayrıca defansın önünde de emniyet sübabı olarak görev yapıyor. Galatasaraylı taraftarlar Mustafa Sarp’ı transfer eden yöneticileri de kutladılar.

Önce iyi insan sonra iyi futbolcu.Mustafa Sarp gerçekten çok iyi bir insan profili çiziyor,son zamanlarda en düzgün konuşan Arda'dan sonra bir futbolcu röportajı izledim,Sabri konuşmaktan bir haber,Barış kaç senedir Türkiye'de rezil bir Türkçesi var,Mustafa Sarp gerçekten pişmiş oyuncu derler ya artık adam futbolunun en verimli zamanlarında,işin manasını kavramış,faydalı olur bu karakter yapısıyla onu çok sevdik kısa sürede,umarım hep böyle azimle terletir formayı,iyi bir başlangıç yaptı.

Önce iyi insan sonra iyi futbolcu.Mustafa Sarp gerçekten çok iyi bir insan profili çiziyor,son zamanlarda en düzgün konuşan Arda'dan sonra bir futbolcu röportajı izledim,Sabri konuşmaktan bir haber,Barış kaç senedir Türkiye'de rezil bir Türkçesi var,Mustafa Sarp gerçekten pişmiş oyuncu derler ya artık adam futbolunun en verimli zamanlarında,işin manasını kavramış,faydalı olur bu karakter yapısıyla onu çok sevdik kısa sürede,umarım hep böyle azimle terletir formayı,iyi bir başlangıç yaptı.

Evet ben de farkettim çok güzel konuşuyor . Efendi bi futbolcu zaten . Galatasaray ' a yakışan bi futbolcu .

ben de fark ettim bunu basın sözcümüz bile olabilir :D

İlk Tobol maçından sonraki eleştirileri hatırlıyorumda.. Hey gidi günler..:D

İlk transfer edildiğinde karşıydım. Oynadığı oyunla herkesin takdirini kazandı. Formunun artark devam etmesi halinde Galtasaray'ın değişmez oyuncusu olur. Mehmet Topal'da forma yüzü göremez.

İzlemeden sallayanlara kapak olsun..

embotelladoramadrilenavig.jpg

Ilk geldiginde cok gereksiz transfer olarak görüyordum bunu, ama antep macinda sasirtti beni cok iyi oynadi, insAllah perfomansi böyle devam gider, ama 1 mac yine kötü oynasin yerin dipine sokulacaktir :)

Sadece Antep maçı değil,ilk Tobol maçı,ikinci Tobol maçı,İlk Netanya maçlarında da iyiydi

İyi transfer olarak düşünüyordum.Ancak bu kadar iyi oynayacağını da açıkçası beklemiyordum.İnşallah bu istikrarlı çizgisinden şaşmaz.

En azından artık Topalı keser dediğimizde kimse küfür etmez:D

Yeni gelen transferlerin hepsine aynı eleştiri oluyor. Servet geldiğinde de eleştirilmişti. Ama şu an en iyi Türk stoper. Mustafa Sarp da şimdilik eleştirilere cevabını verdi. Umarım performansı böyle devam eder, hatta daha iyi olur. Aynı kapağı Gökhan'dan da bekliyorum açıkçası.

Geri
Üst Alt