#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Mustafa Sarp: ''Gol Atmak Güzel''

Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında ilk golünü atan Mustafa Sarp, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Attığı ilk gol ile ilgili olarak Mustafa Sarp, “Yan toplarda boy hakimiyetimiz var. Takım olarak bu fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz. Ben görmedim ama dokunmasam da topun içeri girdiğini söylüyorlar. Her şeye rağmen gol atmak güzeldi" dedi.

Tabata ile yaşadığı gerginlik konusunda da konuşan Mustafa Sarp, "O pozisyonda Tabata'nın samimiyetine inanmıyorum. Sürekli aynı şekilde yapıyor. Tam kaval kemiğime darbe aldım. Kırılabilirdi de... Bu izler ona ait. Çok sinirlendim, can havliyle yaptığım bir hareket. Böyle bir oyuncu değilim. Tabata ve herkesten özür diliyorum” dedi.

Mustafa Sarp son olarak üç günde bir maç oynamaya alıştıklarını dile getirerek, artık bu maçı unutarak Perşembe günü oynanacak maça konsantre olacakların söyledi.

Mustafa Sarp: ''Gol Atmak Güzel''

Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında ilk golünü atan Mustafa Sarp, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Attığı ilk gol ile ilgili olarak Mustafa Sarp, “Yan toplarda boy hakimiyetimiz var. Takım olarak bu fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz. Ben görmedim ama dokunmasam da topun içeri girdiğini söylüyorlar. Her şeye rağmen gol atmak güzeldi" dedi.

Tabata ile yaşadığı gerginlik konusunda da konuşan Mustafa Sarp, "O pozisyonda Tabata'nın samimiyetine inanmıyorum. Sürekli aynı şekilde yapıyor. Tam kaval kemiğime darbe aldım. Kırılabilirdi de... Bu izler ona ait. Çok sinirlendim, can havliyle yaptığım bir hareket. Böyle bir oyuncu değilim. Tabata ve herkesten özür diliyorum” dedi.

Mustafa Sarp son olarak üç günde bir maç oynamaya alıştıklarını dile getirerek, artık bu maçı unutarak Perşembe günü oynanacak maça konsantre olacakların söyledi.

O zaman keşke dokunmasaydı.E.Belezoğlu'na güzel bir cevap olurdu Arda'dan.

Ya adam o tepkiyi vermekte çok haklı şu an en parlak günlerini yaarken futbol hayatında sakatlandığını düşünün. O düşünceyle bende aynını yapardım ki büyüklük gösterdi özür diledi.

Mustafa Sarp

Adam gibi Adam. Ne guzel cikti ve ozur diledi herkesden.

Galatasarayli oldugum icin cok gururluyum.

İlk geldiğinde büyük takım topçusu değil, Galatasaray'ı kaldıramaz ama umarım beni yanıltır demiştim.. Bugün yanıldığımı anladım.. :o

aynen mustafa beni de çok yanılttı ve şaşırttı,üstüne koyarak da devam ediyor..adamlıgına,karakterine kimsenin diyecek birşeyi yok,böyle devam sarp.

Daha sakin olmalı, rakip futbolcular iyi oyuncunun üzerine oynarlar çünkü.

Tabaa o hareketi bana yapacak ne sakinliğinden bahsediyosunuz ya o kramponları yedirirdim...

Çok iyi oynuyor.Nazar değmesin Maşallah..

images

bence mehmet topaldan çok daha güven verici bir bilek yumuşaklığına sahip, beni çok şaşırttı

bence mehmet topaldan çok daha güven verici bir bilek yumuşaklığına sahip, beni çok şaşırttı

Bence bilekten daha çok topu dürtmesi. Topu alıncı en az 4-5 defa dokunuyor. MTopal'da da bu huy var. Topu almadan atıcağı yere karar vemesi lazım. Şu an için idare ediyor. Bence daha iyi bir orta saha lazım.

M.Sarp kesinlikle eleştirmiyorum. 10 üzeinden 7 lik bir oyuncuysa; her zaman 7'sine veriyor. Helal olsun.

Gecenin yıldızıydı ortasahayı kendi başına çekip çevirdi adeta. Rakip takım oyuncularına top göstermedi, zamanında bastı bu şekilde giderse formayı kimseye kaptırmaz.

Orta saha çok adam kaçırıyor bunu bugün Pana maçında gördük. Mustafa Sarp belli bir daire içinde oynuyor. Adam kovalamaya, top çalmaya uygun hızlı bir futbolcu değil. Orada bizim eski Okan, Suat gibi isimler olsa idi defansımız fazla zorlanmayacak rakip çok defa kaçırılmayacaktı. Mustafa Sarp'ın bazı kabiliyetleri olabilir ama bu tür önemli handikapları var maalesef.

Geri
Üst Alt