#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Mustafa çok iyi bir oyuncu

ama ben Galatasaray gibi hedefleri büyük bir takımın 11 oyuncusu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Linderoth gelince klubeye çekilir zaten yüksek ihtimal

Yanılmamışım

Kötü oyuncu değil ama hedeflerimiz büyükse Sarp yeterli değil

Mehmet amca, bana ordan 2 kilo hedeflerimiz doğrultusunda bir ön libero versene.

Ocak ayı transfer döneminden sonra adını unuturuz gibi geliyor bana da..

Top rakipteyken yetersiz buluyorum Sarpi. Faul yapmadan alamiyor/calamiyor topu rakipten. Bugune kadar baya yarali ve faydali oldu kendisi ama yinede daha iyisini görmek isterim o mevkide. Günaha mi girdim ne?

Bazılarının 5.kapağı alacak yeri kaldı mı acaba=)5.kapakta Mustafa sarptan gelecek...

Mustafa Sarp şuanda takımın vazgeçilmezlerinden biridir.

topla oynamasını ve özellikle off the ball u öğrenmesi lazım, defanstan önünde bir forvet varken top almaktan aciz adam, direk forvetin arkasında bekliyor, bi de utanmadan yana oyna diye gösteriyor, gülüyorum..

Bazılarının 5.kapağı alacak yeri kaldı mı acaba=)5.kapakta Mustafa sarptan gelecek...

Bak koçum herkesin bir düşüncesi vardır öyle kapak mapak deyip milleti germe

Benim düşüncem hiç değişmedi en iyi oynadı zamanlarda bile

Sarp Galatasarayın 11 oyuncusu olamaz

Başlayacağım kapağınıza da 3 kapak bir tabak promosyonunuzada yeter kardeşim adam gibi tartışın.

Okan, ne istiyorsun hocam bu adamlardan ? Bırakta işlerini yapsınlar yahu. Tüm oyuncuların topiğinde saçma saçma şeyler yazıyorsun.

Mustafa yetersiz,

Baros, Nonda yetersiz bitirici değiller.

Kewell temposuz,

Stoper lazım,

Sabri Galatasaray'ın sağ beki değil.

Biz başka adamlarla mı maçları kazanıyoruz Allah aşkına.

Okan Mustafa Sarp Allah'ın lütfu lan böyle oynayan adama can kurban.

Gelmeden öncede iyi olduğunu biliyordum..Erciyesteyken daha alınmasını çok istemiştim..Şimdi serhat gibi geçmişe dönük postlarımı çıkarmıycam ama.. :asd:

Sarp

Linderoth elano

Mutlaka denenmeli..Ardada sola geçer..

Koç moç boynuza dikkat anladın sen;)

Senin düşüncen değişmediği sürece kapaklarda boyut değiştirip gelecektir rahat ol:elvis:

Forum kuralları bu kadar sert olması sana forum tarihinin en büyük ayarlarını verebilirdim ama değmezsin senin yüzünden ceza almaya...

Bence başkalarının üsluplarını yorumlarını buraya yazacağına kendi fikirlerinle konuş ayrıca bilmezsin ama susmakta bir erdemdir...

Koç moç boynuza dikkat anladın sen;)

Senin düşüncen değişmediği sürece kapaklarda boyut değiştirip gelecektir rahat ol:elvis:

Forum kuralları bu kadar sert olması sana forum tarihinin en büyük ayarlarını verebilirdim ama değmezsin senin yüzünden ceza almaya...

Bence başkalarının üsluplarını yorumlarını buraya yazacağına kendi fikirlerinle konuş ayrıca bilmezsin ama susmakta bir erdemdir...

Ya kardeşim senin amacın ne ?

Sana adam gibi cevap veriyorum Senin laflara bak Herkese aynısını yapıyorsun

Katılmıyorsan katılmıyorum çünkü şundan bundan dolayı de

Bunu yapmak zor olmasa gerek

Sarp ı beyenmeyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.Özetleri izleyerek mi yorum yapıyor bazı arkadaşlar çözemedim nasıl beyenilmiyor bu adam bazı kişiler tarafından.

Adamlar Sarpı'da beğenmiyor ya görende her sene milyon avrolara futbolcu alıyoruz sanır yada milyon euroluk futbolcu yetiştiriyoruz sanır

Bu A.Polat ve yönetimi sayesinde transfer nedir öğrendiniz o yeterli değil bu yeterli değil demekle olmuyor azıcık destek olun herkes kendini bir scout bir manager sanmaya başlamış artık !

Geri
Üst Alt