#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Kesinlikle iyi niyetine saygım var maliyetine oranla çok faydalı oynuyor fakat Galatasaray'da oynayacak oyuncu değil;

1-Çok ağır

2-Topu kullanamıyor

3-Sorumluluk almıyor fakat iyi niyetli ama iyi niyetli olmak yetmiyor.

Ciddi bir düşüş yaşıyor. Kendine güvenini kaybetmiş gibi. Üst üste maçlar onun performansını etkiledi. Derbide yerini M.Topal'a bırakması gerekir. Sanırım Rijkaard'da böyle düşünecek.

sağlam adam ben güveniyorum kim ne derse desin.

Ben yeterli görmüyorum Mustafa Sarp'ı. Ama iyi mücadele ediyor.

dün 3.golde müthiş pas attı ve müthiş depar attı defans elemanı Sarp'a gidince Nonda da boş kaleye attı

bence ne olursa olsun ayakta kalan isimlerdendi

Soyadı gibi adam, saygım çok arttı Fenerbahçe maçından sonra.

Sadece alkışlamak lazım.Yanında daha takım oyunu oynayan bir çift yönlü partneri ile çok aha iyi oynar.

Utandirdi beni acik konusayim. Son birkac mactir cok vasatti ama bu mac gercekten iyiydi. Ayhan da gununde olsa mac boyle bitmezdi,

Formasını terletmeyi,Aldığı paranın hakkını vermeyi bilen adam.

sadece bu derbide oynadığı futbol için bile kendisini sahiplenmemiz gereken bir adam o.Belki yetenekleri sınırlı olabilir çok düz bir futbolcuda olabilir ama aldığı paranın hakkını veren,formasını terleten,cesareti olan,korkmayan, çok övündüğümüz futbolcular yerlerde sürünürken,umursamaz tripler içindeyken bile sene başından beri elinden gelen herşeyi yapan MUSTAFA SARPı artık ayrı bir yere koymalıyız.

Cevap: Formasını terletmeyi,Aldığı paranın hakkını vermeyi bilen adam.

Mustafa Sarp resmen 2. yarı 10 senedir bu derbiye çıkıyormuşcasına tecrübeyle oynadı. Tebrik ediyoruz kendisini

Tebrikler Mustafa Sarp-Semih Akpınar-

sadece bu derbide oynadığı futbol için bile kendisini sahiplenmemiz gereken bir adam o.Belki yetenekleri sınırlı olabilir çok düz bir futbolcuda olabilir ama aldığı paranın hakkını veren,formasını terleten,cesareti olan,korkmayan, çok övündüğümüz futbolcular yerlerde sürünürken,umursamaz tripler içindeyken bile sene başından beri elinden gelen herşeyi yapan MUSTAFA SARPı artık ayrı bir yere koymalıyız.

Zaten öyle bir taraftarız ki bu takımda yenilgiden sonra barlarda parayı kaşarlarla yiyen altında trilyonluk araba olan adamları alkışlıyoruz.Hala hiçbirşeyin farkında değilsiniz.Alkışlamaya devam edin bu sene de şampiyonlar ligi olmazsa uefa kupası finalı galatasaray - milan başlıklarını açarsınız devam edin

Bana göre yetenek hala 0 ama helal olsun sahadaki en karekterli oyuncuydu.

Geri
Üst Alt