#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Herkeze sallayanlar Mustiyi niye göklere cikariyorsunuz ? Digerlerinden bir farki yoktu oo süper oynadi fallan söylenecekte hic birsey yapmadi, aleximi kitledi ? fenerin ataklarinimi kesti ?toplari iyimi dagitti ? golmü atti ? bunuda ayni baris gibi sadece kosuyor diye begeniyorsunuzya ....

ne koşuyor diyemi beğeniyoruz?saçmalama arkadasım atağa çıktımızda her pozisyon olabilecek pozisyonları başlatan kovalayan adamdı ayhan gibi geriye oynayarak takımı baskı altına sokmadı ileri oynadı mücadelesi üst düzeydi takımda tek basına mücadele etti bide alexe markajmı uyguladı demisin kim savunmaya yardım etti ondan başka solesene heralde tek başına adam nasıl hepsini birden yapsın yanında bi m.topal yada linderoth olsaydı sarp daha iyi olurdu ortasahadan top geçmezdi sarp süperdi maçta

ben içten mücadelesini takdir ediyorum..yüz ifadesinde samimi bir üzüntü var bence..

kapasitesini tartışmıyacağım ancak müğcadelesi her gün takdir edilir

Aslanım benim :)

Ruhsuzlar ordusunun içinde tek başına savaştı

Mustafa biz taraftarlara sakın kulak asma bildiğin yolda ilerle çünkü gelecek maçta kötü performans gösterdiğin zaman buraya Galatasaray 'da ne işi var ,Galatasaray topçusu değil diyecekler....bu methiyeler sakın seni aldatmasın...

Tartışmasız en çok koşan, mücadele eden, ve en iyi oynayan adamdı Mustafa.

Helal olsun sana !

Kapasitesi belli olan bir oyuncu ama bunu her maç sonuna kadar zorlayı myansıtıyor buna rağmmen orta sahadaki en iyi isimdi..

Neden diğer oyuncularda Mustafa gibi çabalamadı anlamış değilim. Sezon başında Sabri'yede sövüyorduk ama adam bir şey yapmak için her maç çabalıyor.

dün GS'de en iyi oynayan adamdı koçum benim ! :)

Sanki yıllar önce Galatasaray'da oynamışta,haksız yere kovulmuş,sonra tekrar takımına geri dönmüşcesine o formaya sahip çıkıyor sana helal olsun,örnek olsun Mustafa'dan 5 kat fazla kazanıp eli belinde top oynayanlara!

Koçum benim böyle performans beklemiyordum

sirf her macta ilk 11 olmasi bile rijkaardin futboldan nasil anladigini gosterir bence

en rezil macimizda tek ayakta kalan adam sabriyle birlikte

Sana helal olsun be seni horgörenler oldu,bu topçu mu dediler ama sen herkese cevabı sahada verdin.Derbide heycanlanması beklenen ve beklediğim bir iki oyuncudan biriydin ama en sakinleride sendin.Gerçekten bravo.

Sana helal olsun be seni horgörenler oldu,bu topçu mu dediler ama sen herkese cevabı sahada verdin.Derbide heycanlanması beklenen ve beklediğim bir iki oyuncudan biriydin ama en sakinleride sendin.Gerçekten bravo.

katiliyorum sana renkdas. Aynisi benim aklimdan gecti.

Derbideki performansı için Sarp'ı tebrik ediyorum. En iyi iki adamımızdan biriydi.

İlk 11 de adını ilk yazacağım isimdir.Yüreğine sağlık...

Geri
Üst Alt