#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Mükemmel oynadı.Helal olsun ya.

-----Tobias-----

Elano------Sarp

Orta sahası kemikleşmeli artık.

Gelecek maç cezalı konuma düştü. Sarp'sız orta saha hayal edemez olduk artık, çok kötü oldu bu ceza.

En çok hoşuma giden yanıda,haddini bilerek oynuyor ya,gerçekten helal olsun,reklam peşinde değil,takımınına faydalı olmak istiyor ama abartmadan,geldiği günden beri ne kadar efendi,karakterli,sorunsuz ve takım için birşeyler yapmaya çalıştığını görüyoruz,performans olarak bir çok oyuncudan çok daha verimli bu adam sevilir arkadaş!

Kim ne derse desin, ama Mustafa Sarp adam gibi adamdir bana göre :D Bayiliyorum bu adamin oyun stiline, ve yapisina. Bizim takima cok yakisiyor.

Bu arada Mustafa Sarp'a hayran olan, veya resim isteyen birileri varsa buyursunlar :D buda benden size hediye olsun:

2rruw74.png

Dürüst olmak gerekirse yedek olacağını düşünüyordum sezon başı,fakat Sarp formayı kaptı ve bırakmıyor tebrik etmek gerek.Taraftar zihniyetiyle oynayan oyuncuları severim Galatasaraylı olduğu belli her halinden bu hırs bu azim hiçbir oyuncuda yok,dün ki maçta bir pres yaptı defansa sanki forvet mubarek,Nonda içinde koştu.Böyle oyuncularınız birden fazla olursa çok kolay maç kazanırsınız.

Öncelikle bu kadar çabuk takıma gireceğini tahmin etmiyordum Ancak Rijkaard Sarp içinde büyük şans oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Fener maçında kızamadığım iki oyuncudan birisi idi diğeride Kewelldı. Böyle oynamaya devam ettiği sürece değişmez 11 oyuncusudur.

Mükemmel pres yapıyor mükemmel 2ye 1 yapıyor mükemmel top kapıyor topu mükemmel kullanıyor takımı mükemmel ateşliyor

Helal sana Mustafa Sarp

Deli dana gibi koşmuyor.Çoğu koşusunu bilinçli bir şekilde yapıyor.Kimi futbolcularımıza örnek olmalı. :)

Şu adamın oynadığı topu oynaması için yabancı alsak en az 20 milyon € bayılırdık be!

:o

İstediğini düşün Sarp Galatasarayın 11 oyuncusu olamaz bence

Aferin Okan 10 gün önce düşüncelerin buydu şimdi değişiyosun ve Sarp ın iyi bir oyuncu olup GS ın ilk 11 oyuncusu olduğu fikrine sende hemfikir olmuş sayılırsın. Aferin lan böyle gidersen Aydın Yılmaz dan bile çok gelişme gösterebilirsin biraz abilerini(Beni) takip et;) Hıncal dan uzak dur.

Sabriyi düzelttiği gibi Galatasaray senide düzeltecektir.Yeter ki bu ruha sahip çık sende bize ortak ol...

Mustafa Sarp a gelirsek çoğu maç olduğu gibi muçta GS adına sahanın en iyilerindendi.Dün Sabriyle birlikte fark yaratan oyuncuydu

Barcelonalı S.Keita ya stilini acayip benzetiyorum.Koşma stili,Hava toplarına çıkışı,2 e 1 leri tıpatıp neredeyse.

Geçte olsa değerini bulmuş bir oyuncudur.Yüreğine sağlık.

Aferin Okan 10 gün önce düşüncelerin buydu şimdi değişiyosun ve Sarp ın iyi bir oyuncu olup GS ın ilk 11 oyuncusu olduğu fikrine sende hemfikir olmuş sayılırsın. Aferin lan böyle gidersen Aydın Yılmaz dan bile çok gelişme gösterebilirsin biraz abilerini(Beni) takip et;) Hıncal dan uzak dur.

Sabriyi düzelttiği gibi Galatasaray senide düzeltecektir.Yeter ki bu ruha sahip çık sende bize ortak ol...

Mustafa Sarp a gelirsek çoğu maç olduğu gibi muçta GS adına sahanın en iyilerindendi.Dün Sabriyle birlikte fark yaratan oyuncuydu

Barcelonalı S.Keita ya stilini acayip benzetiyorum.Koşma stili,Hava toplarına çıkışı,2 e 1 leri tıpatıp neredeyse.

Geçte olsa değerini bulmuş bir oyuncudur.Yüreğine sağlık.

Milli takımda da oynar bence

Mustafa Sarp, Mehmet Topal'dan daha iyi şuan..

Geri
Üst Alt