#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Bu adam biraz genç olsa çok iyi paraya satardık.

cesitli Premier league hocalari:

Tugay Kerimoglu hakkinda Daha genc olsaydi omur boyu bir kontrat sunardim kendisine tura aciklamalarda bulundular.

Mustafa Sarp cok faydali bir oyuncu, ve bir yirtici gucu kesinlikle var, ama tartisilmasiz bir banko oyuncu degil bu yonden abartmadan kesinlikle verdigi guveni ve savasci ruhunu tebrik etmek lazim.

Mevkisinde ki her oyuncudan daha faydalı ve formda.

Mevkisinde ki her oyuncudan daha faydalı ve formda.

Bencede artık bırakalım yani özellik kısıtlı laflarını felan. Neresi kısıtlı ? Adam görev adamı ne verilse yapıyor. Hemde dikine oynuyor ön liberoda felan filan süper bence bu adam. Mücadelede ediyor, preste yapıyor. Daha ne bekliyoruz ki o bölgede oynayandan bi şutları aşırı iyi değil o kadar onun dışında hiç bişey eksik değil bence.

Bencede artık bırakalım yani özellik kısıtlı laflarını felan. Neresi kısıtlı ? Adam görev adamı ne verilse yapıyor. Hemde dikine oynuyor ön liberoda felan filan süper bence bu adam. Mücadelede ediyor, preste yapıyor. Daha ne bekliyoruz ki o bölgede oynayandan bi şutları aşırı iyi değil o kadar onun dışında hiç bişey eksik değil bence.

Şutları Barış'tan da Topal'dan da daha etkili bence. Yakın bir zamanda şık bir gol bekliyorum kendisinden. :)

Bende yazdığını söylüyorum,bir orta sahada aradığım herşeyi M.Sarp'ta bulabiliyorum.

Mustafa Sarp, bu sene yaptığımız isabetli transferlerden biri, oyunu iki yönlü de oynayabiliyor, bir ön libero da olan her özellik mevcut, ayrıca hava toplarında da etkili, her köşe vuruşunda ondan gol bekliyorum artık.

O golde hatalı evet ama o gol geliyorum dedi arkadaş,Mustafa Sarp adamını kaçırmıştır ama G.Saray 2.yarı başlangıç düdüğünden itibaren 1-0 yatmıştır.

O golde hatalı evet ama o gol geliyorum dedi arkadaş,Mustafa Sarp adamını kaçırmıştır ama G.Saray 2.yarı başlangıç düdüğünden itibaren 1-0 yatmıştır.

Mustafa adamı kaçırdı ama Nonda da ön direkte topu ıskalamasa gol felan olmayacaktı yine iyi mücadele etti

Adamin ikili mucadeleye girdigi zaman hep faul ile durduruyor rakibini. Yani top calma yok, press var ama Mustafanin presi cogu zaman dedigim gibi faulle sonuclaniyor... Ayrica baya agir. Artilari ise, cok kosmasi, hirsli oynamasi ve kafa toplarda iyi olmasi.

Yani bu durumda Sarpin yerine Barisi da oynatabiliriz.Cok sey degismez. Hatta belki daha da iyi olur bazi maclarda.

Barisin artilari; daha hizli olmasi (Sarp gibi agir degil) ve Sarptan daha cok ofansa katki yapmasi. (gol atar, asist yapar,cunki ara sira gerektiginden fazla riskli oynuyor)

Barisin kötü yani; Sarpin oynadigi kadar bile pas oyunu oynayamamasi.

Kewella Beraber Maçın adam olabilirdi

Simpsonu kaçırmasa

Gerçekten şuandaki ön liberolardan gözü kapalı on bire koyabiliceğim tek adam

Sabri'yi saymazsak Galatasaray'ın en hırslı futbolcusu. Hırs küpü. Ama ne teknik kapasite ne de fiziksel kapasitesi hırsını taşıyamıyor. İleriye dikleme çıkışları güzel görüntüler sergilesede şimdiye kadar takımın hiç karnını doyurmadı sonunu getiremiyor çünkü futbol kapasitesi yetmiyor. Ota sahanın yürek hoplatan artisti ama top çalma, pres yapma, rakip kovalama gibi çok ihtiyacımız olan sorunlarda bir faydası yok.

Sarp'a mucadelesinden dolayi tesekkur ediyorum.

Saglik olsun.

Mucadele mucadele baska bisey yok bu Mustafa'da tek mucadele etmekle buyuk oyuncu olunmuyor

Topal'ı da, Barış'ı da, Balta'yı da cebinden çıkarır.

Topal'ı da, Barış'ı da, Balta'yı da cebinden çıkarır.

En arzulu, en istekli oynayan oyuncumuz. Topal gibi defansa çakılı da oynamıyor. Gerektiği zaman gol için ileri çıkıyor. Daha önce dediğim gibi Linderoth ve Sarp'tan başkası yalan.

Geri
Üst Alt