#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Oynar değil kesinlikle oynar eğer F.Terim bosna maçına 3.stoper gibi oynayan Ceyhun yerine M.Sarp la başlasaydı şimdiye finallerdeydik.

Terim'in hatası. Ceyhun hiç iyi değil bence. Milli takımda oynayacak düzeyde değil.

Dün ıyı bır performans gösterdı, helekı hızını kullanıp kaleye dırek gıdebılıyor gun gectıkcede sankı futbolunun ustune koyuyor

Her maçta harika performans gösteriyor

Hele o Sivas maçında 40-50 metre Petkovic e pres yapması yokmu :D bayıldım ona :D

Ben zaten çok umutluydum. her korner ve serbest atışlarda kendisinden gol bekliyorum nedense :) adam iyi yerlerde duruyo gerçekten. nazar değmesin Mustafa ma :) acaba diyorum kendisi diyarbakırlı mahsus mu gördü sarı kartı :D bursa maçında daha lazım bize :D

İyi Ki doğdun...İyi Ki Galatasay'dasın...

Mutlu Yıllar Mustafa Sarp

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Mustafa Sarp'uın 29. yaşgününü kutlar, kendisine sağlıklı, mutlu ve başarı dolu yıllar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Doğum günün kutlu olsun Mustafa Sarp,en iyi dileklerimiz seninle,bugün ki maça gelince görünmez kahramanlardandı her zaman ki gibi.

Doğum günün kutlu olsun Sarp. Müthiş bir mücadele örneği gösteriyorsun vallaha, helal olsun..

Geçmiş doğum günü kutlu olsun...

Az önce başka bir başlıkta kendisinden bahsettim. Buraya da yazmak istedim görüşlerimi:

Bu sene şu ana kadar geçen süreki performanslarına yaptığımız transferler arasında Keita ile beraber en isabetli görünenidir. Tabi diğerlerinden memnun olmadığım anlamına gelmiyor ama burada Mustafa'nın belki de hiçbirimizin beklemediği performansından bahsetmek istiyorum:

Geçen sürede bence açıkça görüldü ki Mustafa yetenekleri biraz sınırlı olsa da çok iyi bir oyuncu. Çünkü, oyun zekası hakikaten çok üst seviyede. Tercihleri yüksek oranda doğru ve futbolun çeşitli doğrularını sahaya yansıtıyor ve bunu oynaması en zor mevkide orta sahada yapıyor. Basit pas yapması gerektiğinde basit pas yapıyor, dikine oynama gayreti gösteriyor ve orta sahada pas isteyerek boşa kaçan arkadaşına doğru pasları atabiliyor, kendi de orta sahada pas alabilmek için hareketli oynayarak boşa kaçabiliyor, boşluk bulup topu kendi sürebileceği anlarda doğru şekilde sürüyor, gerektiğinde atak yönü kısa veya uzun toplarla değiştirebiliyor, çok ama çok yerinde topsuz çıkış veya koşular yapabiliyor, yan toplarda çok iyi pozisyon alabiliyor, savunmada da iyi pozisyon alıp pas bağlantılarını kapatabiliyor ve toplar kazanabiliyor. Bunların hepsi doğrudan futbol zekası ile alakalı şeyler ve gerçekten futbolumuzda eksikliğini çektiğimiz özellikler.

Bunlar dışında; fizikli olması ve ikili mücadeleleri kazanabilmesi, hava hakimiyeti (zekası yanında iyi yükselmesi ve vurabilmesi), çalışkanlığı, azimli ve mücadeleci olması da diğer artıları.

Bir Galatasaray taraftarı olarak buradan Mustafa Sarp'ı alkışlıyorum. Örneğin Barış Özbek'de Mustafa Sarp'daki oyun zekası olsa şu an Hamit'le kıyaslardık kendisini. Barış'ın yetenekleri Musfata Sarp'ın üstünde ama oyun zekası farkı ile Mustafa Barış'ın birkaç adım önünde şu an. Ancak Barış daha genç sayılabilecek bir yaşta ve agresifliğini azaltıp Mustafa Sarp gibi maç içinde doğru tercihler yapma alışkanlığını geliştirirse önemli bir futbolcu olabilir.

Bu adam biraz genç olsa çok iyi paraya satardık.

Sadece iyi bir alternatif. Kimse yedeklerimizin Bojan Krkic,A.Hleb gibi oyuncular olacağını düşünmemiştir herhalde :)

boş bir transfer.!

Rotasyon oyuncusu.

Yav bu adam bizim takımda oynayamaz...

- Futbolcu fiziği yok. Yaşlı veteranlara benziyor fiziği.

- İzlediğim kadarıyla oyunu vasat.

- Kahve'de okeyden kaldırıp getirilmiş bi havası var.

- Sürekli absürd şekilde elle kolla hareketler yapıyor.

- Galatasaray'a yakışmıyor.

adam sıfır maliyetli iyi bir yedek olur. ne bekliyosunuz ki mustafa'dan.

Sili'li olsa milli takimda Maldonado'nun yedegi olurdu.

M.Güven daha iyi

Sahaya yakışmıyor, yanındaki adama pas verirken bile iki saat düşünüyor.. Ayrıca geriye oynuyor, ileriye oynadığında ise 30 metrelik paslar atıyor (Gerçi çoğu isabetli oluyor, ama garanti oynamak varken uzun pas saçma oluyor)..Bir de defanstan ileriye top taşıyamıyor..

Tobol karşısında da bu kadarını yapsın bi zahmet. Her zaman söylicem "bu adam bu takıma yakışmıyor."

Gereksiz birisi, bosuna alindi bana göre.... ilk 18e bile sokmam bunu.

Daha çok vardı ama yoruldum.

Sen bizim ne kadar FUTBOLU GERÇEKTEN BİLDİĞİMİZİN resmii kaydısın Mustafa Sarp. :)

Bırakmam Sarp'ı ikinci sayfaya :)

Orkun arkadaş Tobol maçından sonra söylenenleri okusan dehşete düşersin, kafa topuna çıkmadı diye takımdan gönderenlerden, "bu adam futbolu bıraksın" diyenlere.. Çoğu hala yazı da yazıyor buralarda futbolcular hakkında kesin yargılara varıyor, isim vermeye gerek yok zaten hatırlayan hatırlıyor :)

Geri
Üst Alt