#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Pino'ya anca kalkar erkeksen o küfürü Arda'ya et,Cana'ya et pis adam. Sevmiyorum seni.Galatasaray tarihinde iki futbolcudan tiksindim biri sensin diğeri Barış.

Galatasaray'ı saha içinde izleyebilip üstüne para alan tarihteki nadir oyunculardandır M.Sarp, nasıl insandır bilemem fakat futbolcu olmadığını uzun zamandır düşünüyorum. Ve sırf bu yüzden; bu oskarlık oyuncuya tahammül ettikleri için Nesskens ve Rijkaard'a sövüyorum. Soğumadınız mı arkadaş futboldan yeter ya.!

Küfüründen dolayı Sarp 'ı eleştirmek yanlış. Herkes birbirine ediyordur maç içinde. Ruh gibi dolaşıyor bi tane sorumluluk alamadığı gibi rakibin ayağından topu da alamıyor.

Bazen sırf Mustafa'yı izliyorum sahada. Top bizdeyken hiç gelip top alayım, dağıtayım gibi bir düşüncesi yok. Toptan kaçıyor resmen. Top almamak için rakip arkasına saklanıyor. Top rakipteyken yürüyor. Pres yapma gibi bir düşünceside yok. Toptan olabildiğince uzakta durmaya gayret gösteriyor. Resmen yok bu adam sahada. Bizden hiçbir farkı yok. Benide sahaya koyun 90 dakika gezeyim. Arada Kewell'ın yanına gider imza falan alırım. Oyuncuları daha iyi tanırım saha içinde falan. Hatta aklıma bir fikir geldi. Kura çekilsin taraftarlar arasında kim kazanırsa Sarp'ın yerine sahada yürüsün. Takılsın öyle...

La havleee. Uzun lafın kısası bu adamı ben Bank Asya değil Amatör kümede bile oynatmam. Rijkaard gibi bir adam sana nasıl tahammül ediyor orasını anlamakta sıkıntı çekiyorum sadece.

Rijkaard sonuna kadar destek verdim sana ama şu Sarp inadı yüzünden kariyerin bitecek.

merak ediyorum bu hırbo o küfürü arda ya edebilirmiydi.insan takım arkadaşına böyle küfür eder mi

bu adamin 18e girmesi mucize ama 11 de oynuyor kimden torpillidir bilmiyorum 10 kisi oynasak daha iyi zaten saha da varligi ile yoklugu belli degil

Bazen sırf Mustafa'yı izliyorum sahada. Top bizdeyken hiç gelip top alayım, dağıtayım gibi bir düşüncesi yok. Toptan kaçıyor resmen. Top almamak için rakip arkasına saklanıyor. Top rakipteyken yürüyor. Pres yapma gibi bir düşünceside yok. Toptan olabildiğince uzakta durmaya gayret gösteriyor. Resmen yok bu adam sahada. Bizden hiçbir farkı yok. Benide sahaya koyun 90 dakika gezeyim. Arada Kewell'ın yanına gider imza falan alırım. Oyuncuları daha iyi tanırım saha içinde falan. Hatta aklıma bir fikir geldi. Kura çekilsin taraftarlar arasında kim kazanırsa Sarp'ın yerine sahada yürüsün. Takılsın öyle...

La havleee. Uzun lafın kısası bu adamı ben Bank Asya değil Amatör kümede bile oynatmam. Rijkaard gibi bir adam sana nasıl tahammül ediyor orasını anlamakta sıkıntı çekiyorum sadece.

Noktasına virgülüne katılıyorum. Bazen ben de top kimde falan hiç takip etmeden sadece Sarp 'a bakıyorum. Yürüyor gibi koşarak pres sahada. Ama bir huyu var takım atağa kalktığında çok iyi depar atıp bir gol atsam da göze girsem diye oynuyor.

Yaptığı hiç bişey yok.

Aynen öyle. Ne zamandır bunu söylüyoruz ama 1 gol atınca bala mala skor taraftarları koruyor bu adamı . Takımın açık ara en kötü oyuncusu bu adam , açık ara.

Galatasaray'ı saha içinde izleyebilip üstüne para alan tarihteki nadir oyunculardandır M.Sarp, nasıl insandır bilemem fakat futbolcu olmadığını uzun zamandır düşünüyorum. Ve sırf bu yüzden; bu oskarlık oyuncuya tahammül ettikleri için Nesskens ve Rijkaard'a sövüyorum. Soğumadınız mı arkadaş futboldan yeter ya.!

Bunları görmek için televizyondan izlemek gerekiyor sanırım M.Sarp'ı. Arkadaş ne yazıyosunuz ne çiziyosunuz o kağıtlara; istatistik tutuyorsunuz M.Sarp ne yapıyor bizim gör(e)mediğiz. Yakında inanmadığım büyü'ye inanacağım futbola inancımı yitiriyorum bu boş eleman yüzünden yavaş yavaş.

Haftaya taraftarı ayağına top geldiğinde yuhlamaya ve ıslıklamaya davet ediyorum. Gerçi top ayağına hiç gelmiyor ya? Hayalet gibi oynuyor. :o

Haftaya taraftarı ayağına top geldiğinde yuhlamaya ve ıslıklamaya davet ediyorum. Gerçi top ayağına hiç gelmiyor ya? Hayalet gibi oynuyor. :o

Yuhalamak ıslıklamaktan öte bir kere yaptırım gücümüz olsun bir şekilde bir oyuncuyu gönderelim.Bunu yapanlar var.Taraftar bu adamı izlemek istemiyor.

Yerine Metin Şentürk oynasa daha faydalı olur. Onu geçtim, lisans işlemlerine başladım bugünkü oyunununu gördükten sonra ben...

Mustafa Sarp'ı izleyen yaklaşık 500 genç lisans işlemleri için Federasyona başvurdu.

Geri
Üst Alt