#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

en son yorumlardan bir tanesi : " Umarım satılmaz iyi bir oyuncu."

Geçen sezonun ilk yarısı hakkaten iyiydi. Açın izleyin tekrar maçları. Ama ne oldu bilmiyorum bu adama. İnanılmıcak derecede kötü ve kaçarak oynuyor. Saz arkadaşlarıyla birlikte frenliyorlar takımı. Birde spiker "son 2 haftadır Galatasaray'ı taşıyorlar" demezmi...

Dün maçta olduğum için duymamıştım küfürü.Yuh dedim resmen şimdi, diyecek birşey bulamıyorum Cristiano Sarp'a.

sarp.jpg

Adamin durusu bile yetiyor. :asd:

sarp.jpg

Adamin durusu bile yetiyor. :asd:

Maç sırasında gözden kaçıyor, fark etse de "kim o yahu?" diye sorup geçiyorsun ama şu maç videolarında gayet net görünüyor Mustafa Sarp sahte oynuyor. Pozisyonları izliyor ve kılı kıpırdamıyor, hareketlenmiyor bile. Pozisyona koşsa, bir efor sarfetse bu kadar göze batmaz "hatadır" der geçeriz. Sanki maçtan ve cereyan eden pozisyondan bağımsız sahada dur-kalk yaparak hızlı tempoda yürüyor. Anlamıyorum birileri acaba "Mustafa sen bu takımın tek gol umudusun ilerde top bekle arkadaşların sana taşır topu mücadeleye girip, koşup falan yorulma" mı dedi?

Bu adam Allah bilir mevkisini de unutuyor, maç esnasında...

Galatasaray neden iyi futbol oynamıyor'a verilecek cevaptır; oskarlık duruş, sahadaki hiçlik ve izleyiş biçimleri. O kadar görmek istemiyorum ki saha içerisinde küfrettiği videoyu bile izlemedim.

[video=youtube;uWa2lfDfMgw]https://www.youtube.com/watch?v=uWa2lfDfMgw[/video]

Transferinde pay sahibi olan herkesi Allah bildigi gibi yapsin. Geldiginde tepki gösterenlere, nasilsa sadece kadro derinligi icin alindi, 18'e bile zor girer diyordum. Bu takimin banko oyuncusu olabilecegini hayal bile edemiyordum, mantigima sigmiyordu bu durum. Her firsatta dalga konusu olan Inamotonun su an senin yerine bu takimda olmasi icin neler vermezdim. Mehmet Güvenin, Petrenin senden ne gibi bi eksikleri vardi da bu oyuncular adeta kovulurcasina gönderildi ve sana hala bu kadar tahammül ediliyor? Saidou hatta abartayim Cihan Haspolatliyi bile arar oldum. Bir orta saha oyuncusunda olmasi gerek hic bir özellige sahip degilsin, pas atamiyorsun, top kapmiyorsun, fizik gücün yok, oyun zekan yok, sut atmazsin. Nerde durman gerektigini bile bilmiyorsun. Sen bu formayi giyerek hayalini gerceklestiriyorsun, ne mutlu sana. Ama bunu yaparken o üstündeki formanin, armanin asigi olan milyonlarca insani takimdan sogutuyorsun. Bütün bunlara ragmen, en azindan efendi adam, düzgün konusuyor falan derdik. Ama sen gene bizi futboldan sogutmakla mesgul oldugun bir mac esnasinda, o maci birazcik olsun cekilir hale getirmeye calisan bir adama, 23 yasinda kendini ispatlama cabasinda olan genc bir meslektasina, en önemlisi takim arkadasina milyonlarin gözü önünde küfür ettin. Hem de bagira bagira, o cocugun gözünün icine baka baka. Oyuncularin bir önemi yok, mühim olan Galatasaray diyordum hep. Öyle degil artik iste. Sana olan nefretim Galatasaraya olan sevgimi bastiracak yakinda. Yillardir, takimim ne durumda olursa olsun, mac günlerini heyecanla bekleyen ben, senin oynayacagini bildigim icin heyecanlanamiyorum. Suc sende degil gerci, en acisi da bu.

Geri
Üst Alt