#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

64583036.jpg

:asd:

Gerek yok bunun gibi seylere :ka19:

He is the man who wrote football again. :sad007:

Dünyayi kurtaran adam gibi oldu. :D

Ben böyle orta saha oyuncusu görmedim sayin seyirciler.

Cogunuz Mustafa'ya yeni yeni takti. Ben bu adama Bursa'da 2-1 kaybettigimiz macta ayar olmustum. Bize attigi golun ardindan bi kafa sallayisi vardi ki, babam ve kuzenim beni zor tutmustu. Olan TV'ye olucakti :)

Bu adam 1980 yılında insanlığa tepki olarak doğmuş resmen birde küfür ediyor sanki çok bi faydasını görüyoruz o nasıl bir ön libero kim bana onun + bir özelliğini sayabilirki ? cevap veriyim kimse . bu kadar vasat adamı bedava diye alırsan küfürde eder . Kewell bizim oyunculara mı ediyor küfürü ya orta F*ck diyor yada rakibe hakeme ediyorsa ediyor bu direk kendi arkadaşına hakaret ediyor .. go home sarp bedavacı zihniyet işte

Hem Kewell'ın orada küfür etmemiş olabilir bilirsiniz o malum kalıp pek çok anlama geliyor. O kalıp kullandığınız coğrafyaya göre anlam değiştirir. Kewell orada sinkaflı bir küfür etmemiş, sinirlenip hakeme "canın cehenneme" demiş olabilir ama Mustafa Sarp, Pino'ya canın cehenneme demek istedi diyemeyiz basbayağı ağzını doldura doldura sinkaflı küfür etti. Arda etseydi gitsin diyemezdiniz demiş bazıları arkadaşlar derdik, demeliyiz. Böyle konularda çifte standart uygularsanız aynı vaka cereyan ettiğinde konuşmaya yüzünüz olmaz. Takım arkadaşına, iş arkadaşına böyle küfür eden Arda, Baros, Neill, Elano, Misimoviç kim olursa olsun şahsen tepkim aynı olurdu. Ama şu var bu saydığım isimlerin kimseye hele ki bir takım arkadaşına nasıl olsa dilimi anlamıyor diye fırsattan istifade söveceğini sanmıyorum. Zaten o geçen yıl ki forma yırtma şovu bana çok itici geldi birde üzerine kötü futbolu eklenince katlanmak zor.

Takıma hiç bir katkısı yok. Özellikle ofansif anlamda takımın el freni gibi çalışıyor. Pas yüzdesi çok yüksek.Hatta hatasız. Çünkü her pası gerideki boş adama atıyor. Risksiz oyuna kaçıyor. Şuç bu adama prim verenlerde . Küfür olayı tam anlamıyla tuz-biber zaten. Teknik beceri, hız, oyun zekası, kişilik hak getire. Devre arasını iple çekiyorum. Eğer Annan, Emana, Diarra vs. bir önlibero alabilirsek bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye hediye edelim.

Sabri yokken Sarp sağbek oynamalı

:DŞaka

Insallah forumu takip ediyordur, Sarp lütfen Rijkaarda söyle futbolcu olmadigini, ormandan transfer edildigini

Aslan parças,ı takımda hala Servet le birlikte savaşan oyuncu görmek sevindirici.Kolay mı Kewell,Misimovic,Pino,Baros un arkasını ve Ayhan ın kaptırdığı topları,yaptığı pas hatalarını toplamak.

Aslan parças,ı takımda hala Servet le birlikte savaşan oyuncu görmek sevindirici.Kolay mı Kewell,Misimovic,Pino,Baros un arkasını ve Ayhan ın kaptırdığı topları,yaptığı pas hatalarını toplamak.

Misimovic'in önünde oynayan bir adam nasil arkasini topluyor ?? :asd:

Geri
Üst Alt