#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Asıl yorumu Sinan yapmış yahu :)

Mustafa Sarp geldiğinden beri kaç maç yedek oturdu ? :)

Rijkaard istikrarın peşinde istikrarlı olarak kötü oynadığı için Sarp takımın vazgeçilmezi :D

Zaten Rijkaard ile bir konuşma fırsatım olsa sorucam hocam niye Sarp diye,gerçekten ne diyeceğini merak ediyorum..

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ben o şelale saçlara

O ay O hilal kaşlara

Oynadığı total futbola

Bak Bak Bak

duramadım

servet ve ayhan ile beraber ''bir takımın teknik direktörü nasıl harcanır'' konulu bir tezin baş kahramanı olan büyük futbolcumuz.

Cruyff: "Futbol basit bir oyun; Sarp'ın oynadığı kadar da değil!"

2 yık öncesini hatırladım bu adam Galatasaray'a ilk geldiğinde imza töreninde düzgün bir Türkçeyle konuştuğu için zeki bir insan olabileceğini,takıma faydası olabileceğini düşünmüştüm.

Şimdi geriye dönüp baktığımda ne kadar mal bir adammışım ben diyorum...

mustafa sarp'ı koşarken gördüğümde her seferinde aklıma kendi kendini kırbaçlayarak koşan film karakterleri geliyor ama hangi filmdi hatırlayamadım...

2 yık öncesini hatırladım bu adam Galatasaray'a ilk geldiğinde imza töreninde düzgün bir Türkçeyle konuştuğu için zeki bir insan olabileceğini,takıma faydası olabileceğini düşünmüştüm.

Şimdi geriye dönüp baktığımda ne kadar mal bir adammışım ben diyorum...

akşam aklıma senin bu dediğin şeyler geldi:) imza gününü hatırladım ve genel futbolcu profilinde bu adasm zeki ve kültürlü diye düşünmüştüm ama adamın sonradan hiçbir halta yaramadığını gördüm

Bugün kadrodışı bırakıldı haberin gelse vve sevinçten havalara uçsam. İki senedir bedava diye Sarp, Gökhan, Leo, S. Özkan'ı aldık. Çok zeki yöneticilerimiz var helal olsun. Unuttuklarım olabilir.

Geri
Üst Alt