#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Diyecek bir şey yok. Kapasitesi bu kadar. Ne olursa olsun daha iyi oynayamayacak.

Haftaya oynamanı beklemiyorum.

Bu adam bugun en cok kosan isim olmus gorduk yaptiklarini adam 2 km daha az kos ama topu alinca olumlu kullan be elin ayagin dolaniyor topu alinca, yarin kadro disi birakilmasi gerekenlerden

Top kontrolü bile cok zayif. Mücadele ettigine de katilmiyorum. Ediyorsa da bosuna ediyor yani. Top kaptigi bile nadirdir.

Yine maçın büyük bölümünde hayalet gibi dolaştı. Arada orasına burasına top falan çarptı bu sayede rakibin bikaç topunu kesmiş oldu. Birkaç tanede pas hatası yaptı.

x610.jpg

:asd:

teknik direktörler bile gidiyor ama bu kalıyor ve 11 de ilginç

Ilk kez futbolcuyu andirdigina sahit oldum. Her zaman yaptigi gibi topu alip panzerschreck gibi kosmadi, alinca direk yandakine verdi. Hala dunyanin en kotu futbolcusu, ama o "futbolcu" kelimesine hafiften dokundu sanki.

O kadar gereksizsin ki, o kadar bu formaya layik degilsin ki.. Neyse bu son senen hayirlisiyla. Galatasaray taraftarinin ilk kez kendi oyuncusundan bu kadar nefret ettigini gördüm, sayende bunu da gördüm. Lütfen git, lütfen.

Serdar özkan,gökhan zan ile birlikte takımda en gereksiz adamlardan birisin.

- İsabetli uzun pas

- İsabetli kısa pas

- Top kapma

- Pozisyon alma

- Mücadele

- Hücuma katkı

- Pres

Hepsi mevcut kendisinde. Ama orta alanda verdiği topları değerlendirecek biri olmayınca sürekli dönen topların peşinde koşuyor.

Aga bu nedir? :D

Selçuk şahin'i Sarp ile bir tutmak futbola ihanettir. Selçuk dediğin adam rakibe nasıl basıyor nasıl top kapıyor bir bak. O adamın aslında tekniği de çok iyi , İstanbulsporda oynarken oyunkurucu gibi oynuyordu, fenerde bozuldu neolduysa. Keşke selçuk olsa şu an Galatasaray'da Barışla Sarp'ın yerine.

Selcuk Sahin bir beyinsiz. 10 gram futbol aklina bile HAIZ olamamis bir hanzo. Mustafa Sarp'tan iyidir ayri konu.

Hagi bari sen yapma ya. Bari sen gör. Bu adamda ne var? 90 dakika sahada tutma bu herifi ya. Hatta oynatma bile :)

Dün biri demişti , kesin bu büyük bir aşiretin çocuğu filan :D

Geri
Üst Alt